Moski a vi cist resno mislite..
@pa dobr no: nima smisla, boljše, da odnehaš. Tukaj je kup bolnikov. Resnih, frustiranih, čustveno zaostalih bolnikov, ki o sebi menijo, da so Moški, samo zato, ker jim je podarjen kurec. Žal ne bodo nikoli razumeli tega, kar ti razumeš. Ubogi so, pomilujem(o) jih in hvala bogu, če se le res ne bodo razmnoževali.
Ne vem pa, zakaj se matrajo s kondomi, če so tako suvereni pri tem, da ne mislijo imet otrok in se ne precvikajo trajno že danes. Mogoče jih pa vseeno muči malček dvoma.
Primerjava je za lase privlečena in blesava in ni vredna dodatnih pojasnil. Menda se ne strinjaš z njo in menda tvoja žena ni gnijoča riba oz. sesirjena skuta ali kaj že?
Če tem mladcem njihove lastne matere smrdijo po pokvarjeni ribi – glede na to, da se itak družijo samo z rosnimi 20-letnicami, ne vem, kje drugje bi pobrali take primerjave – naj to rešujejo z njimi.[/quote]
Ne, le zdelo se mi je pravično, da komentiraš celo primerjavo, in ne samo pol. Ampak, če je pretežko, bom tudi razumel. :-))[/quote]
No ja, takega komentarja ti pa ne bi pripisala – tole s “pretežko” je ponavadi izhod v skrajni sili.
In ne vem, kaj imate tipi fetiše na te večkratne smeškote. Če je smešno, ne rabimo navodil, če pa ni smešno, je s smeškoti samo bedno. A imaš nalakirane nohtke? Tako asociacijo dobim pri tipih, ki pišejo smeškote.
Ne izpolnjujejo starostnega pogoja (zrelostnega pa še toliko manj) – po njihovem ga tudi nikoli ne bodo, ker bodo še pri 50 zgledali stari 27 in jim zdravnik ne bo verjel na zdravstveno kartico.
Sem 27 let star in sem imel punco tri leta, (prej pa še nekaj par mesečnih zvezic z mladenkami). Zapustil sem jo, ko je imela 20 let, ker sem na zabavi v službi spoznal žensko. Ko sem jo prvič videl bi rekel, da ima med 30 in 35 let, (ohranjena, telesce lepše, kot moja prejšnja, oblečena v nulo, samozavestna, nežna, občutljiva, priljubljena…) kasneje mi je povedala, da jih ima 46. V postelji je krasna, ne more se primerjati z unimi od prej. Skratka uživava! Tako, da, vse je možno.
Ne, le zdelo se mi je pravično, da komentiraš celo primerjavo, in ne samo pol. Ampak, če je pretežko, bom tudi razumel. :-))[/quote]
No ja, takega komentarja ti pa ne bi pripisala – tole s “pretežko” je ponavadi izhod v skrajni sili.
In ne vem, kaj imate tipi fetiše na te večkratne smeškote. Če je smešno, ne rabimo navodil, če pa ni smešno, je s smeškoti samo bedno. A imaš nalakirane nohtke? Tako asociacijo dobim pri tipih, ki pišejo smeškote.[/quote]
Uživaj v svojih asociacijah :-)))
Temu se reče samozavest in samoponos. Kaj je s tem narobe, ne vem 🙂 Skoraj raje sem zraven osebe ku je rahlo naduvana sama sebe, kot pa zraven nekoga ki ne zna drugega kot travmirat pa se sam sebi smilit.
Tile tipčki, ki trdijo, da nočejo otrok, si zadeve ne dajo precvikat, ker sanjajo, da bi nekoč imeli otroke.
Tudi tisti, ki so stari 35+, si ne grejo precvikat. Zato, ker upajo na potomstvo.
Ali pa morda zato ker je vseeno fajn če ”špricne” ha? To pa je že izven dometa tvoje logike in pameti 🙂
Tipi, ki resno mislijo, da ne bodo imeli otrok in so stari 35+ gredo na vazektomijo.
Tisti, ki pa ves čas razmišljajo, da bodo imeli mogoče nekoč otroke pa ne gredo. V tem je vsa umetnost.
Potem pa javkajo, ker ženska ne bi jedla KT.
Da ne govorimo o tem, da se eni potem pritožujejo, da so bili proti otrokom in da je ona vseeno zanosila.
Če greš na vazektomijo lahko vseeno kvalietnot seksaš. Res pa je, da ne moreš imet otrok.
Ja pa še to: kljub vazektomiji lahko še naprej uspešno mastrubirate. Ni panike torej.
Posebej za tiste, ki mislijo, da ne bodo mogli več drkati po vazektomiji, a ne matko?
Plodnost in spolnost po vazektomiji
Obnovitev Opens external link in new windowplodnosti je težavna. Uspešnost odprave vazektomije je odvisna od večih dejavnikov: od narave prvotne operacije, od (ne)uporabe mikrokirurških postopkov in od časa, ki je pretekel od vazektomije. Moški doživlja orgazem enako kot prej, le da v izlivu ni več semenčec. Po operativnem posegu ponavadi traja nekaj mesecev, preden v izlivu ni prisotnega nobenega spermija več, zato je potrebna nekaj časa še Opens external link in new windowdruga kontracepcija. Sterilizacijo moškega potrdijo za učinkovito po dveh negativnih testih, ki jih naredijo v razmiku štirih tednov in pri katerih ugotavljajo prisotnost spermijev v izlivu.
http://www.intimatemedicine.si/enciklopedija-spolnosti/spolnost/kontracepcija/vrste-kontracepcije/koliko-pravzaprav-veste-o-sterilizaciji/
Kaj fantiček, si se že prijavil na komisijo za vazektomijo ali še vedno upaš, da boš postal nekoč foter?
Pa saj pri tebi ni panike, ti samo drkaš, ne rabiš kontracepcije.
Zakaj si ne priznaš, da si nesamozavestno smeče in da k temu forumu ne prispevaš nobene dodane vrednosti ?
Praviš kako mi napadamo ženske, v resnici pa ti moške napadaš in to kr vse po vrsti: mene, robija, spiderja, matkića,… Babe na temu forumu ste vse po vrsti prtegnjene, noben vam nič noče, same se zaletavate v naše poste. Imam pač slabo mnenje, ali izkušnje z ženskami in kaj zdaj ? A ti kej hočem ? Spel se mi s kur*a že enkrat
Briga me, če si ena kokoš na forumu ni sposobna deca najdt. Sej niso vsi deci taki, kot mi, v bistvu so dost bolj, no, vsaj za providanje, pa futranje otrok. Eni se pač v tej vlogi family guya ne vidimo, niti na dolgi rok ne. Sej maš en kup takih bebčkov, glih teh je največ, ustrežljivih moških, ki ženske ful neki spoštujejo, pa vam lezejo v rit, samo iz stanovanja boš mogla it, pa si poiskat enga. Mogoče se ti potem ne bo treba več ukvarjat z mano 🙂
Vau, ker tri poste si mi namenil pa v nobenem nič pametnega povedal.
Moj cilj ni dodajati forumu neko dodano vrednost.
Ti pa bodi mož beseda, ko blebetaš o tem kako ne boš imel otrok in daj vlogo za odobritev vazektomije. Bodi dec, ne pa nek nakladač.
Itak samo javkajo, “wee wee, ne mislim imet frocov niti babe”, precvikat se pa noben ne gre :))
Jao otročad in pol hočejo, da kao mi dojamemo in jih jemljemo resno, on pa trdi, da raj fuka s kondomom kukr brez. Siromak 😀 Niti enga argumenta ni sposoben podat, pol začne pa žalit. Mi pa vsi v jok pa na drevo 😀
Še vedno ne vem kako veze ma to s tabo, če si gre nek tip s foruma odstranit semenovod. Glih tko boš še naprej samska, jamrala po forumih in se smilila sama sebi…
Itak samo javkajo, “wee wee, ne mislim imet frocov niti babe”, precvikat se pa noben ne gre :))
Jao otročad in pol hočejo, da kao mi dojamemo in jih jemljemo resno, on pa trdi, da raj fuka s kondomom kukr brez. Siromak 😀 Niti enga argumenta ni sposoben podat, pol začne pa žalit. Mi pa vsi v jok pa na drevo :D[/quote]
Saj pa vidiš, da si siromački mislijo, da potem ne bodo imeli več izliva :).
Oni vpijejo zato, da ne bodo imeli otrok, ker ne dobijo ženske. V resnici pa po tihem upajo na žensko in potomostvo, zato pa tako nasprotujejo vazektomiji.
Da ne omenjam tega, da so taki primerki med temi, ki nočejo otrok, ki zahtevajo, da jim ženska kupuje kondome.
Javkajo tu gor kako so ženske grozne, ker kar zanosijo, ampak kondomov pa ne zmorejo kupit kaj šele it na vazektomijo.
Pa ne bodo šli ne, ko bodo 40, ne ko bodo 50.. nikoli. Ker so samo gobezdala, ne pa deci, ki znajo držat besedo.
Dejmo se držat bistva. Torej, kdaj se greš precvikat? Ti, hejter žensk in otrok, v družbi matkića in pajkca. Trije mušketirji, ki ne nameravajo uporabit svojega semena.
Ne vem zakaj se mi zdi, da vem odgovor.
[img]https://devcentral.f5.com/weblogs/images/devcentral_f5_com/weblogs/macvittie/WindowsLiveWriter/CongratulationsYouareamoron_7EBF/InternetToughGuy_2.jpg[/img]
tipčki ala (Ne)Kulturnež, Spider … &Co. so itak že bili na “kanalu” obdelani z dvema cegloma, ko so lovili kamele
Forum je zaprt za komentiranje.