Moski a vi cist resno mislite..
Dej starke nehite težit. Napišite knjige pa članke raje “Kako sem zafurala mladost”, “Kako sem predolgo čakala”, nehite nam najedat s to zrelostjo, k ne pomen nič drugega kot POTOVČENOST… Ženske, če bi lahko, bi se do smrti obnašale kot SMRKLJE, samo ko trčijo ob okvire zmožnega postaranega telesa, potem izpostavljajo zrelost 🙂 Od kje vam sploh ideja, da si moški želimo zrele ženske, ker to kar naprej izpostavljajo? Če bi hotli zrelo osebno, bi raje fukali tipa v rit, ker je bol racionalno, najboljši frend pa še fukaš ga lohk, sam razum ni vse. Tako pa nas privlači točno to kar vas dela ženske, se pravi, da ste glupe kure, nezrele, čustveno nestabilne ob kritičnih situacijah. Mame in stare imamo, ki so že v tej točki, pridobile toliko moških lastnosti, pa že imamo, tisti ki jih ne, pa vas bodo tako gledali, varali pa še vedno z glupo avšo… Smisel žensk je ravno v tem, da ste nestabilne koklje, k imate ČUSTVA, mi pa RAZUM. Oz kot je rekel Nicholson v filmu As goods as it gets (slika na koncu). Ko nam postanete preveč podobne, življenje/tok med nami ugasne in iščemo mlajšo, ki j eše bolj ženstvena. Prav tako se zajebejo tipi, k v upanju, da se jim bodo bolj prikupli, postanejo feminilni, seveda pa jih ženska potem zavrže in vzame največjega PRASCA pod soncem, da si okus popravi. Naslednja faza zrelosti je sploh pri ženski samo še GNITJE. In najrajej je dobiti NEZRELO, ki ob tebi DOZORI, samo ne preveč, da je še vedno vsaj malo sveža 🙂 Z zrelostjo, karakterjem in ostalim bullshitim samo težite stare babe, k vam je mladost pošla. Če bi ve te iste pojedle tableto za večno mladost in bi spet postale 16letnice, bi se začele tako preseravat, da bi se zdajšnje 16letnice zmrdovale. Vsaka od vas bi bila rada mlada avša, furjasta smrklja, kot bi tip rad fukal srednješolke in bil KAPITAN v moštvu. Vse ostalo so samo KOMPROMISI.
[img]http://static.fjcdn.com/pictures/Bitches_ebd748_5016905.jpg[/img]
Lepota in mladost sta trdi drogi. Srednje ženske so srečnejše na starost, ker ni prevelik padec:) Splho tiste, k so se kar kmalu začele zavedi kje so in kje niso, pa so raje pohitele s poroko/porodom, z eno od prvih žrtev. Mnoge od njih imajo kaj srečno življenje danes, družinsko srečo, zvestega moža, četudi ni nek superlativ, no pa tudi od teh sem pa tja komu uspe vsaj profesionalno.
Bivše lepotne kraljice, ki niso pravočasno pretvorile to v nekaj stabilnejšega, pa potem še na stara leta lutajo po svetu, v teh časih z mlajšimi moškimi brez denarja, ki na njih brusijo svoje kline, to povzroča obojestransko ugodje, milfa okuša eliksir mladosti in živi v svoji fantaziji kako je “ponovno” 17 🙂 Mimogrede sedaj je ena nova serija, k se 40letna pretvarja kot da je 28 in je HIT, saj to so fantazije sploh postaranih princesk, k niso vzele princa pravočasno 🙂 Stara bivša lepotica je najslabša, še vedno si želi najmanj toliko kot njene mlajše predstavnice, v zameno pa dobiš samo nerganje. Potem že raje vzameš mlajšo, še ceneje je. Ali pa vzameš par razredov nižje, da ne teži toliko, saj se zaveda koliko lahko (ne)dobi:)
Mimogrede, k je ravno Dx omenil. Sem šel prejle v trgovino in sta nasproti prišle dve NA PRAGU, OMG kakšne sočne ritke, kakšni lasje, glavca, nogice… boli me kurac, ostalo 🙂 Medtem k bi pri vrstnici pričakoval že zajeten denar, da bi se sploh pogovarjal za naprej…
Praktično imamo moški in ženske vse obrnjeno. V grobem mlad moški bi rad pri vrstnici samo pičko pri vrstnici, star pa denarnico. Mlada ženska bi rada denarnico, stara pa samo še kurac, še plačala bi mu.
Nekak tko.
301020151200
Z veliko vecino se cisto lepo strinjam. Pa to se ne pomeni, da mislim, da so starejse zenske za nic, da… Le za neko resno zvezo pac niso konkurencne mlajsim. To seveda pisem iz perspektive nekoga, ki mlajso verzijo vrstice lahko dobi. Samo komur to ni domet, zrelih zensk tako kaj prida ne zanima. Ironija.
Pa se o povdarjenemu:
Obicajno se kako drzi. To so high-maintenance zenske, ki so z glavo se v pretekosti. Prepricane, da se se vedno lahko obnasajo kot v zgodnjih dvajsetih. Sem na lastni kozi okusil.
Starejše so super, če si jo dobil mlado oz. dosti tipov bi jih še imelo, samo kaj ko so to drugorazredni, sploh po kriterijih 🙂
Drugo pa še kako res. Analogijo najdemo pri avtih. Zelo dragi avtomobili, če niso res klasika/eksotika, mnogo hitreje izgubljajo vrednost ravno zato, ker segment, npr S-class, to je TRG NOVIH avtov, primarno, rabljen trg je zelo bogi, ker tisti, ki nimajo za novega, imajo redko tudi za starega zaradi vzdrževanja. V tem smislu bo neka srednja ženska bolje držala vrednost, ker je tudi dosti zaželjena na rabljenem trgu. VW Golf je dober primer, ni tako drag nov, realativno, pa tudi rabljenega lahko nek srednji razred vzdržuje. Medtem ko S-razred pa ponavadi ljudje kupijo nov, potem ga imajo lahko DOLGO ali celo večno:) Kupiti rabljenega je pa bolj tako tako, nekako nikogaršnja zemlja, le če ti je res ljubiteljsko.
.[/quote]
To pa vsekakor drži. Če greš na portale za samske, sami tipi. Komaj kaka ženska. Resnično iščejo in izbirajo in izbirajo pretežno moški.[/quote]
Del moskih, ki bodisi ima dolocen kapital,polozaj in/ali je dovolj karizmaticen ter je delal na svoji zunanjosti v mladih letih. Taki pa sigurno ne prevladujejo.
Najboljsi nacin, da se prikupis starejsi zenski, je prepricljiva “argumentacija”, da te nezrele mladicke nikakor ne zanimajo. 🙂
Točno tako. To je instant pussy-opener. Mlade so shit, stare so OMG, je že naga in na hrbtu čaka zabod z mesnatim nožem v njeno staro razpoko :)In več kaj je smešno, da vsakič verjamejo, haha. Sam rečeš, da so mlade shit, stare pa zrele, izkušene, se ji zamegli razum, kot psu k vidi slanino. So preconditioned oz sprogramirane ON WORDS… DO… oz FUCK, haha.
Saj svoj cas sem celo sam verjel to kar sem jim pravil. Nenazadnje je vecina 20-letnic (ne 2X, 20!) danes res bolj “Hihi, haha” punc kot kaj drugega. So pa tudi cisto okay. Vsak mora pac zase ugotoviti kaj mu ustreza, kaksne moznosti ima, itd.
Pa to je fora žensk, da so hihi, haha.
Young girls don’t talk.
They laugh.
1:28:37
They live.
They’re in the moment.
1:28:41
And every night is the night.
1:28:44
And their bodies
are hard and tight…
1:28:49
and smooth…
1:28:52
the way skin is supposed to be.
KAj če mi kurac “zrela” starunklja, ki serje o “realnosti” sveta, kako je vse kruto ipd… Dejstvo je, da del mladosti in lepote je biti vsaj delno neveden, tako lahko bolje okušaš iluzijo, ko preveč spoznaš njeno bistvo ti namreč ni več igrati igric oz. česarkoli, tako postanejo resnobne opustošenke. Kdo si to želi. Življenje umre ob taki. Bolje mlada, ki ne zna nič kaj več od vsebine iz cosmopolitana, vendar je polna optimizma, entuziazma in želje po novem, v katero je vpelješ TI. .)
Under Suspicion (2000)
Haha, sanjač. Včeraj je bil petek, zvečer, ko so ta mlade hihitavke po diskačih, a ti si pa kar za računalnikom klofal? Na katero miss si si ga ob ekranu zdrkal tokrat?
Narobe, hihitavke so na voljo čez dan, zvečer po diskačih so samo kurbe in tiste, k drugač ne morjo dobit. Hihitavka ga dobi kadar hoče, najmanj 10 ogovorov ČEZ DAN. Zvečer se vse nališpane samo obupanke nastavljajo.
Ja to zaleze tistim, ki so glupe in mislijo
da, ce so bile v mladosti iskan material, so se vedno.
Normalna zenska v srednjih letih, ko je spet samska, tocno ve kje so njene meje in se obnasa ter zivi, v okviru le teh.
Jst samo vem, da se z grdo/debelo/postarano žensko ne bi nikoli vezal. Pa nej ma še ne vem kok zanimiv karakter…
Kaj pa ce je lepa/normalna/postarana?
Ma zezam se.Itak mas prav.Se vedno je, vsaj zame k sm cudna, normalno, da sta si partnerja blizu in po letih in da se ujameta v tistih pomembnih tockah, da lahko furata zvezo.Sej se res nasprotja privlacijo ampak na dolgi rok je potem potrebno ogromno prilagajanja na obeh straneh,ce tega ni si pa potem na stara leta sam in se krarkocasis na monu.
Nič blizu po letih, ko bom star 40 let ziher ne bom gledal za sovrstnicami. Kot sem že napisal, take me ne bojo nikoli privlačile. Če si ne bom mogu mlajše dobit, pa so be it.
Narobe, hihitavke so na voljo čez dan, zvečer po diskačih so samo kurbe in tiste, k drugač ne morjo dobit. Hihitavka ga dobi kadar hoče, najmanj 10 ogovorov ČEZ DAN. Zvečer se vse nališpane samo obupanke nastavljajo.[/quote]
In koliko hihitavk moraš povprečno ti ogovorit, da se te ena usmili in ti dovoli, da ji kavo plačaš?
Do večera te najbrž že odpikajo, ker drugače bi te povabile, da greš z njimi žurat.
Ker mate na temu forumu prakso, da druge (prijatelje, znance) hvalite…. Mojmu prjatlu te “hihitavke” same plačujejo pijačke.
Also: Zanimivo da tud on redno hodi na fitnes. Iz tega lahko sklepamo, da babe na nek način res palite na “mišičnjake”, čeprav tu skos nakladate, kako se vam taki deci gabijo 🙂
Moški ste smešni.
DEJSTVO je, da so ženske med moškimi, ki so zanje v resnici primerni po letih (torej vrstniki +/-5 let) zaželene VEDNO, ali pa vsaj do penzije +10 let (takrat tudi moškim ne stoji več toliko, let’s face it). V praksi lahko katerakoli vsaj približno urejena ženska kadarkoli najde urejenega sebi primernega partnerja, pogoj je seveda, da je normalno družabna in gre kdaj iz stanovanja. Še posebej, če išče samo seks, je dovolj da obleče kiklo, da gor maskaro in gre ven.
Po drugi strani večina moških ne more najt seksa kar tako. Večina moških tudi ne bo seksala, če gredo ven zvečer, vsaj ne s trezno prisebno žensko – v nasprotju z ženskami. Zato so portali za zmenkarije polni moških, ki bi ga radi namočili, vendar jih ženske zavračajo, zato se spremenijo v zagrenjene zoprne dedce, ki (preizkušeno pred par leti v času mojega samskega staža) še posebej dobijo histerični napad, če ženska 15 let starejšemu debeluhu reče, da je zanjo prestar :)))) ko po par letih ne dobijo, se preselijo na forume in glupe novičarske portale, kjer udruhajo čez ženske, kako so pri 25+ že vse neuporabne :)))) hehehe, ranjen ponos boli :))))
Pogruntala si nas 😉 Samo kaj potem zenske delate na teh portalih? Hm 🙂
Haha, to sem se jaz enako vprašal m111 🙂
Tam imajo idealno priložnost, da sebi dokažejo in potrdijo svojo resnico, da so moški prasci. 🙂
One so pa seveda vse pametne in boljše kvalitete. 🙂
To ni res.Moški mora “napadati” pet žensk, da pade ena in zato je na portalih zmenkarija takšno nesorazmerje.
Ženska pa dobi fu*k kdaj hoče, četudi ima en zis in samo dva zoba.
Forum je zaprt za komentiranje.