Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški bi imeli monovko za ženo?

Moški bi imeli monovko za ženo?

Takšen profil ki ga vsak dan berete ?

Bi si želeli tako žensko ki se spravlja na druge?

Sam vprasam

+še kuhamo ne, cele dneve tu sedimo

Ne samo da si mi pokvaril današnji dan. Pokvarjene imam vse dneve do novega leta 😒😒😒

se človek vpraša ja če to vse živi po svetu

Ne.

… ki tukaj visijo cele dneve….
Pubeci, metlo v roke in preverit smeti pred svojim pragom.😉

misliš na ono drisko?

Tista ki izstopa že ve. Samo ne vem če je že zasedena

Meni se pa že tukaj ženske ne zdijo slabe, no par jih je, ki so cudne, psihiatrična bolnica na primer. Ampak veliko jih je poročenih ali v vezi in imajo kar urejene pojme glede življenja. Pojma pa nimam kako zgledajo , ker smo anonimni. Moški so pa bolj vprašljivi tukaj. Par dobrih, par pa čistih čudakov

Če bi se morali odločiti za eno, katero bi izbrali? Katera se vam zdi po pisanju in stališčih sorodna vašim?

Še 2 3 leta nazaj so bile pametne dobre uporabnice gor zdaj je mon psihiatrija.

Mogoče ena ali dve da so ok partnerke doma.

Sem najlepša, najpametnejša, najprijetnejša, najpremožnejša, najbolj razumevajoča, pridna kot mravljica… pa na vašo žalost tudi najzvestejša. Zato si me želite zaman…😉

Pojma nimate, kaj vam je prihranjeno, ker niste moji…😂😂

To se lahko vprašamo samo tisti ki smo več kot 5 10 let gor. Forumasice ki so zdaj gor vsakodnevno provocirajo, grozijoso nevarne in zakaj bi kdorkoli normaln spuščal take v svoj privat lajf?

Odgovor na objavo uporabnika
, 03.11.2024 ob 10:40

Takšen profil ki ga vsak dan berete ?

Bi si želeli tako žensko ki se spravlja na druge?

Sam vprasam

Ne.

Če že, katero, 03.11.2024 ob 12:05

Če bi se morali odločiti za eno, katero bi izbrali? Katera se vam zdi po pisanju in stališčih sorodna vašim?

Tisto, ki direktno pove! Ki se nikoli ne spušča v prepire. Ki ne išče drame.  In pomaga z nasveti. Starejša.
Se mi zdi da je že zasedena. Zadnje leto jo redko zasledim.

Se najde kakšna. Menite, da ste moški del tukaj oh in sploh… Enako z enakim.

Janez kranjski, 03.11.2024 ob 12:27

Še 2 3 leta nazaj so bile pametne dobre uporabnice gor zdaj je mon psihiatrija.

Mogoče ena ali dve da so ok partnerke doma.

😘

Jože758, 03.11.2024 ob 12:37

To se lahko vprašamo samo tisti ki smo več kot 5 10 let gor. Forumasice ki so zdaj gor vsakodnevno provocirajo, grozijoso nevarne in zakaj bi kdorkoli normaln spuščal take v svoj privat lajf?

Jože, to je tragedija spleta. Facebook je še slabši, isto Twitter. Vs skupaj je postala človeška greznica. Ampak na žalost samo posamezniki svinjajo vsako temo.

Pa saj so samo stare zagrenjene babic tu gor?

Vprašanje, ki je vsako leto manj pomembno.

WD40, 03.11.2024 ob 13:26

Vprašanje, ki je vsako leto manj pomembno.

Hahaha the best

jaz sem taki kerelc, da se mamike iz U.S. zanimajo zame. In to še ne 40. let stare.

Raje ga drkam

Grof, 03.11.2024 ob 14:03

jaz sem taki kerelc, da se mamike iz U.S. zanimajo zame. In to še ne 40. let stare.

I hi hi hi…. mamike pod 40? Da te ni katera malo zavajala, kaj? Jep, take žlehtne so dandanes punce…

New Report

Close