Moški bi imeli monovko za ženo?
A je to Redna Maya?
Anonimno 2792, 04.11.2024 ob 14:29
Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.
Zgrešena je tvoja poanta. Gre za sam način komunikacije,ne za hvaljenje kako je kdo bogat,takoj vidiš po pisavi ali se zna normalno odzivat na stvari ali je napadalna. Iz tu potem izhajaš. Odbijajo pa definitivno kakšne G,potrebnice, radovednice, halozanke,mijav. Tu vsaj malo oceniš kaj in kako.Lahko pa oceniš samo tiste ki so dalj časa gor ko že dobro veš kaj čuti razmišlja, ima empatijo ali se samo zgraža in posmehuje.
Z555, 04.11.2024 ob 15:20
Zgrešena je tvoja poanta. Gre za sam način komunikacije,ne za hvaljenje kako je kdo bogat,takoj vidiš po pisavi ali se zna normalno odzivat na stvari ali je napadalna. Iz tu potem izhajaš. Odbijajo pa definitivno kakšne G,potrebnice, radovednice, halozanke,mijav. Tu vsaj malo oceniš kaj in kako.Lahko pa oceniš samo tiste ki so dalj časa gor ko že dobro veš kaj čuti razmišlja, ima empatijo ali se samo zgraža in posmehuje.
Jaz pa takoj vzamem kako tako kot je mjav, haložanka… skratka tako realno, ki se ji svet ne koča ko se ji zlomi noht in nima ipičnih in histeričnih napadov.
Purja kolt, 04.11.2024 ob 15:40
Jaz pa takoj vzamem kako tako kot je mjav, haložanka… skratka tako realno, ki se ji svet ne koča ko se ji zlomi noht in nima ipičnih in histeričnih napadov.
Ne štekaš. Če te privlačijo ostre odrezave potem dobiš v tem paketu čarolije praske in na konc ločitev. Gliha vkup štriha
Če bi držala tale poanta in misliš da vsi lažejo:
“Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.”
… bi bilo zelo preprosto; gledaš samo take, ki pišejo da so stare, debele, anti-atraktivne (grde), nezaposlene in revne… in bi dobil terno.