Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški bi imeli monovko za ženo?

Moški bi imeli monovko za ženo?

A je to Redna Maya?

.https://youtu.be/CD2UjBZ3bJI?si=-PkTu_ggRhjqPN-A

Monovec monovko za ženo – a ni to potem popoln nadzor? Na monu izveš, kaj bo kuhala za kosilo, kje kupuje štumfe, kam zapravi denar… če se ne izide, potem celo na monu izveš, zakaj je prišlo do ločitve…

Ne bi rekla, da je to recept za uspeh. Ampak srečno vsem, če vas mika!

bi imel eno

Odgovor na objavo uporabnika
ja bi483, 04.11.2024 ob 11:13

bi imel eno

Zartrose?

Ja pa jade! 😲

—————————-

Jedna ljubav jedna žena,poput anđela savršena,njena kosa poput svile,njene oči sjaj u tami, samo ona moju bol ozdravi.

Anonimno 2138, 04.11.2024 ob 11:20

Zartrose?

Zartrose? Si na glavo padel?? Ni material za ženo.

Samo ugibam. Meri?

Iz ene debate tukaj gor se je razvilo sprva lepo prijateljstvo. Zdaj pa sva že nekaj več. Pisana sva si na kožo v vseh pogledih in se obožujeva. Nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj prek spleta s kom tako srečno zapletla.  Hvala SČ.

Vse tiste ki so bile ali so všečne nežne prijazne jih nasilno napadajo zagrenjenke. Babja zavist. Potem pač potuhnejo v anonimo ali jih ni več gor, kdo bo pa ta žolč bral. Verjamem da jih je nekaj dobrih po srcu a se ne upajo več izpostavit

prava ljubav, 04.11.2024 ob 12:04

Jedna ljubav jedna žena,poput anđela savršena,njena kosa poput svile,njene oči sjaj u tami, samo ona moju bol ozdravi.

Lepo 🙂

zelo lepo

Meri, bogata, kuha, moža skoz doma čaka ✅

, 03.11.2024 ob 10:40

Takšen profil ki ga vsak dan berete ?

Bi si želeli tako žensko ki se spravlja na druge?

Sam vprasam

Monovka je edina prava žena, vse ostalo je ološ!

Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.

Anonimno 2138, 04.11.2024 ob 12:12

Samo ugibam. Meri?

tud Meri ne

Imam.

Vendar profil ni ravno vsakodnevni.

Anonimno 2792, 04.11.2024 ob 14:29

Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.

Zgrešena je tvoja poanta. Gre za sam način komunikacije,ne za hvaljenje kako je kdo bogat,takoj vidiš po pisavi ali se zna normalno odzivat na stvari ali je napadalna. Iz tu potem izhajaš. Odbijajo pa definitivno kakšne G,potrebnice, radovednice, halozanke,mijav. Tu vsaj malo oceniš kaj in kako.Lahko pa oceniš samo tiste ki so dalj časa gor ko že dobro veš kaj čuti razmišlja, ima empatijo ali se samo zgraža in posmehuje.

bi imel.

Prijazna in glih prav šarf.

svetuje in pomaga drugim. Celo se mi zdi, da je pustila naslov tukaj.  Ampak zdaj ne najdem te teme. Ni veliko gor, ko pa pride, se mi pa noge tresejo. Sam ocitno je, da ze ima simpo tuki gor.

Me ne moti, ker ce bi se midva spoznala, bi tega tuki zanemarila takoj.

Z555, 04.11.2024 ob 15:20

Zgrešena je tvoja poanta. Gre za sam način komunikacije,ne za hvaljenje kako je kdo bogat,takoj vidiš po pisavi ali se zna normalno odzivat na stvari ali je napadalna. Iz tu potem izhajaš. Odbijajo pa definitivno kakšne G,potrebnice, radovednice, halozanke,mijav. Tu vsaj malo oceniš kaj in kako.Lahko pa oceniš samo tiste ki so dalj časa gor ko že dobro veš kaj čuti razmišlja, ima empatijo ali se samo zgraža in posmehuje.

Jaz pa takoj vzamem kako tako kot je mjav, haložanka… skratka tako realno, ki se ji svet ne koča ko se ji zlomi noht in nima ipičnih in histeričnih napadov.

Mjaw mjaw nas je tukaj vsaj enih 5 :)))))

Purja kolt, 04.11.2024 ob 15:40

Jaz pa takoj vzamem kako tako kot je mjav, haložanka… skratka tako realno, ki se ji svet ne koča ko se ji zlomi noht in nima ipičnih in histeričnih napadov.

Ne štekaš. Če te privlačijo ostre odrezave potem dobiš v tem paketu čarolije praske in na konc ločitev. Gliha vkup štriha

Ha, registrirano, samo za lepso komunikacijo, sicer nickov za napade anonimno se pa se. Sami svetniki in svetnice, nismo vsi glupi.

Če bi držala tale poanta in misliš da vsi lažejo:

… bi bilo zelo preprosto; gledaš samo take, ki pišejo da so stare, debele, anti-atraktivne (grde), nezaposlene in revne… in bi dobil terno.

glej, 04.11.2024 ob 16:36

Ne štekaš. Če te privlačijo ostre odrezave potem dobiš v tem paketu čarolije praske in na konc ločitev. Gliha vkup štriha

Pa kolikor vem so te ženske itak vezane. Sicer se mi žvižga za monke, ampak če že vpašaš! 🙃

New Report

Close