Moški bi imeli monovko za ženo?
Purja kolt, 04.11.2024 ob 17:20
glej, 04.11.2024 ob 16:36
Purja kolt, 04.11.2024 ob 15:40
Z555, 04.11.2024 ob 15:20
Anonimno 2792, 04.11.2024 ob 14:29
Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.
Zgrešena je tvoja poanta. Gre za sam način komunikacije,ne za hvaljenje kako je kdo bogat,takoj vidiš po pisavi ali se zna normalno odzivat na stvari ali je napadalna. Iz tu potem izhajaš. Odbijajo pa definitivno kakšne G,potrebnice, radovednice, halozanke,mijav. Tu vsaj malo oceniš kaj in kako.Lahko pa oceniš samo tiste ki so dalj časa gor ko že dobro veš kaj čuti razmišlja, ima empatijo ali se samo zgraža in posmehuje.
Jaz pa takoj vzamem kako tako kot je mjav, haložanka… skratka tako realno, ki se ji svet ne koča ko se ji zlomi noht in nima ipičnih in histeričnih napadov.
Ne štekaš. Če te privlačijo ostre odrezave potem dobiš v tem paketu čarolije praske in na konc ločitev. Gliha vkup štriha
Pa kolikor vem so te ženske itak vezane. Sicer se mi žvižga za monke, ampak če že vpašaš! 🙃
Pri “ostrih” se ti lahko zgodi tudi to, da dobiš nekoga, ki nima tolerance na oslarije – kar je zelo dobra situacija. Priporočam…
Ker gre za čisto hipotetično vprašanje…prišli bi v poštev kvečjemu antilopa in mogoče še ladyg, s tem da se zgolj na podlagi zapisov na nekem forumu seveda ne izbira partnerja in bi morali biti izpolnjeni še številni drugi pogoji…samskost deležnikov, fizično ujemanje, starostna (ne)razlika, dejanski pogovori v živo, je pa res, da sta itak obe bivši MON-ovki, tako da bi bil moj odgovor: nobene na MON ne bi imel za ženo.
rok-1, 04.11.2024 ob 17:07
Če bi držala tale poanta in misliš da vsi lažejo:
“Ce bil moski, nobene in ce bi bila zenska, nobenega z mona. Zakaj, ker je v vecini vse zlagano, lahko recem, da sem star 40, postaven, atraktiven, podjetnik ful bogat……., pa od tega nic ne drzi.”
… bi bilo zelo preprosto; gledaš samo take, ki pišejo da so stare, debele, anti-atraktivne (grde), nezaposlene in revne… in bi dobil terno.
Rok-1
No jaz tega ne bi mogla pisati, da sem debela,če nisem. Pa ne atraktivna, če dobro zgledam.
Ne bi se hvalila, sploh ne bi komentirala glede videza, ne bi pa lagala da sem kontra temu kar sem.
Anonimna599, 04.11.2024 ob 19:31
Rok-1
No jaz tega ne bi mogla pisati, da sem debela,če nisem. Pa ne atraktivna, če dobro zgledam.
Ne bi se hvalila, sploh ne bi komentirala glede videza, ne bi pa lagala da sem kontra temu kar sem.
Napisano je reductio ad absurdum – za tistega, ki sem ga citiral. Če misli da vsi lažejo, je rešitev enostavna.
Anonimno 1682, 04.11.2024 ob 19:38
Rok ima ženo z mona in menda celo otroke z njo. Čas ima pa le za mon in je nonstop tu. To mora bit ena sama pravljica.😜
Prve štiri besede držijo, ostali podatki ostanejo zasebni.
Nadaljevanje pisanja pa zveni kot zgodbe lisice o grozdju, za kar ni nobene potrebe, razen morda zasebnih občutkov pisca. Le komentiram relevantno temo, na bolj osebno področje pa ne bomo zašli.
rok-1, 04.11.2024 ob 20:28
Prve štiri besede držijo, ostali podatki ostanejo zasebni.
Nadaljevanje pisanja pa zveni kot zgodbe lisice o grozdju, za kar ni nobene potrebe, razen morda zasebnih občutkov pisca. Le komentiram relevantno temo, na bolj osebno področje pa ne bomo zašli.
Kako osebno področje? V vseh temah na monu si kuhan in pečen, dan in noč, sluzavec pederski.
rok-1, 04.11.2024 ob 21:49
Tudi zmerjati znamo… čestitam za nivo kulture. Verjetno se ti zdi velik dosežek. Vendar imaš smolo, ker na takšnem nivoju ne diskutiram.
Ima prav, Če si ti kak foter in mož, sem jaz papež.☝️😂 Že fizično ne moreš bit, če si vedno na monu. Noben normalen ne bo nasedel tvoji osladnosti v pisanju.
Škoda da ne vemo za katero iz mona gre, ker je lahko zgodba identična….
Anonimno 8907, 04.11.2024 ob 21:38
Kako osebno področje? V vseh temah na monu si kuhan in pečen, dan in noč, sluzavec pederski.
Pa kaj ste se na Roka spravili. On pride na mon zvečer, tako kot mi, za sprostitev . In kaj ga sedaj zmerjate? Jaz čez dan nisem, ali pa zelo redko, zvečer pa vedno pogledam kakšen teme tukaj gor .
rok-1, 04.11.2024 ob 22:00
O zadevi bi sicer lahko debatirali, a ko se začne zmerjanje… se ne ukvarjam več s tem. Enako velja tudi za tvoja pisanja – že mnogo let.
Če bo kdo normalno vprašal… bo dobil normalen odgovor.
Eeehhh. Saj je vidno Rok…..ubogi otroc, če res obstajajo (upam, da so izmišljeni) s fotrom , ki je monovski zasvojenec….
modrivrag, 04.11.2024 ob 22:10
Eeehhh. Saj je vidno Rok…..ubogi otroc, če res obstajajo (upam, da so izmišljeni) s fotrom , ki je monovski zasvojenec….
Če je pa Rok zasvojen, potem nas ima pa ogromno to nalezljivo težavo. In ubogi vsi naši otroci.
Kaj ste se zadnji čas spravili na vsakega registriranega koliko je tu? Če bi pisal anonimno, kot marsikdo, ne bi nihče vedel, da je 26ur gor.
Rok, pozdrav ZG.
Kar mirno kri… nič ne norim in tudi vnaprej ne bom, nikogar ne žalim, le z zmerjajočimi ne debatiram.
Pišem, ker je tema takšna, da imam izkušnjo… in to dobro. Jasno da to ni všeč tistim, ki najraje pisarijo kako je vse grozno… in kako gre vse direkt k vragu. A kar se mene tiče, se z zmerjanjem in neutemeljenimi pavšalnimi trditvami itak sami izločijo.
Naj še kdo ustvari kakšno podobno dobro izkušnjo, (preverjeno) gre tudi na MON-u.
P.S. Vračam pozdrave.
takle, 04.11.2024 ob 22:21
Če je pa Rok zasvojen, potem nas ima pa ogromno to nalezljivo težavo. In ubogi vsi naši otroci.
Kaj ste se zadnji čas spravili na vsakega registriranega koliko je tu? Če bi pisal anonimno, kot marsikdo, ne bi nihče vedel, da je 26ur gor.
Rok, pozdrav ZG.
Ne serji ga. Je razlika, če imaš majhne otroke, odrasli te več ne rabijo, si jim dostikrat celo odveč.😁 Jaz sploh za mon vedel nisem, ko so bili otroc majhni.
takle, 04.11.2024 ob 22:42
In kaj hočeš povedat? En mimostrel je tole.
Nič. Noben mimostrel. Monovski zdrizasto pisoč feminiziran Rok pač ni noben foter. Ne partner. Ne more bit, ker že fizična prisotnost ne znese, če je vedno tu kadar prideš. Ponavljam, ubogi otroc če res obstajajo. Še kaj?
Anonimno 7542, 04.11.2024 ob 22:54
Nič. Noben mimostrel. Monovski zdrizasto pisoč feminiziran Rok pač ni noben foter. Ne partner. Ne more bit, ker že fizična prisotnost ne znese, če je vedno tu kadar prideš. Ponavljam, ubogi otroc če res obstajajo. Še kaj?
Odjavi mi prijavo vsakič ko zaprem okno, da ne bi mislila, da sem namerno pisal anonimno.
[quote
Dobra-,,Monovka je edina prava žena, vse ostalo je ološ!”
Raje ološ, kot edina prava monovka.
Da nekdo po pisanju sklepa, da je ta oseba tista ta prava. Kako? Tega ne razumem. Mogoče sem res neumna. Ampak pogovor v živo, da nekoga gledaš v obraz, oči, …vidiš mimiko obraza, ton glasu in premik telesa je zame pristno. Nekateri se znajo pisno izražat, govorno…telo in izraz obraza zame pove več kot 1000 napisanih, izgovorjenih besed.
Anok, 04.11.2024 ob 23:10
[quote
Dobra-,,Monovka je edina prava žena, vse ostalo je ološ!”
Raje ološ, kot edina prava monovka.
Da nekdo po pisanju sklepa, da je ta oseba tista ta prava. Kako? Tega ne razumem. Mogoče sem res neumna. Ampak pogovor v živo, da nekoga gledaš v obraz, oči, …vidiš mimiko obraza, ton glasu in premik telesa je zame pristno. Nekateri se znajo pisno izražat, govorno…telo in izraz obraza zame pove več kot 1000 napisanih, izgovorjenih besed.
Točno to. Kar pa ne pomeni, da na monu take ni in da je ni moč spoznati v živo.