Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški bi imeli monovko za ženo?

Moški bi imeli monovko za ženo?

Odgovor na objavo uporabnika
Anok, 04.11.2024 ob 23:10

[quote

Dobra-,,Monovka je edina prava žena, vse ostalo je ološ!”

Raje ološ, kot edina prava monovka.

Da nekdo po pisanju sklepa, da je ta oseba tista ta prava. Kako? Tega ne razumem. Mogoče sem res neumna. Ampak pogovor v živo, da nekoga gledaš v obraz, oči, …vidiš mimiko obraza, ton glasu in premik telesa je zame pristno. Nekateri se znajo pisno izražat, govorno…telo in izraz obraza zame pove več kot 1000 napisanih, izgovorjenih besed.

Ko ti je nekdo tako ali drugače zanimiv, ko ugotoviš po njegovih/njenih odgovorih tu, da podobno razmišljata, se pogovarjata naprej po zasebnih sporočilih in če je še vedno zanimivo, se dobita na kavi.

Jaz sem se dobila z nekaterimi od tu, ampak nam je bilo vsem jasno, da se dobimo samo za kavo in čvek v živo, niti slučajno ne za kaj več.

Za eno forumašico mi je žal, da sva zaključili pri zasebnih sporočilih, na kavi se nisva uspeli dobiti nikoli, je prej zapustila forum.

Zakaj bi kdo sploh vsakodnevno spremljal, bral in sledil profilom, ki mu ne sedejo in se z njimi obremenjeval?

Kar nekaj ljudi tu gor je zanimivih, žensk kar precej simpatičnih deluje, nobene osebno ne poznam.

New Report

Close