Moški – bi šli v novo zvezo s tako žensko?
Ženska pri 44-ih, 4 otroke, ponesrečen zakon , pol hiše pod hipoteko zaradi ponesrečenih zadev posla iz preteklosti, še vedno možev priimek, mož izseljen. Kufri gor in kufri dol 2, starši obakrat garali ko norci, da so to zvozili vse na kup. Ona je bol komandirala zraven. Zaposlitev: na svoje, ni ravno obetavno.
Živi praktično v virtuali; na FB profilu ima čas objavljati zgodbice, k ki jih vsakič podkrepi s fotografijo ene svoje noge v takšnem in drugačnem čevlju-zgodbe so vezanje na kupovanje obutve. Si pumpa ego z odgovori in komunikacijo po FBju. Sicer za pogledat povprečna, zna naredit izraz na obrazu, da dobi tisto, kar rabi. Po ulici hodi vzvišeno in vedno pridivja z avtomobilom izza ovinka, upamo, da ne bo kakšnega še podrla ( na FBju se rada pohvali kako hitro pride z avtom od točke A do točke B naprimer). Bog ima tudi veliko vlogo v vsem.
Starša prideta ( cca 60 km oddaljen kraj), da ji pri teh njenih letih dobesedno pridejo garat in opedenajo okolico hiše, niti toliko ni, da bi drek za družinskim psom pobirala v lastnem atriju. Bi bilo zanimivo vedeti, kako bi njena mama, ki je sicer precej strogega videza ( taglavna) in pogosto kar fajn pokomandira očeta tudi med delom zunaj reagirala, ko bi videla, kako se hči v neki virtuali dokazuje sama sebi.
Kaj si moški mislite o taki ženski? Nepospravljeno podstrejšeje? Nezrela osebnost in neizdelana samopodoba? Dobra organizatorka, da ji delo naredijo drugi, pa čeprav starš in to pri teh letih ko moraš bit otrokkom za zgled tudi z domačim delom?
Nikogar nima za brigat, samo ko vidiš tak primerek ženske z dvema levima rokama na not obrnjenima, krepko premisliš, kaj je več vredno – tisti seks in od začetka medenost, ali tisto, kar čaka kasneje.
Zensk z raznimi nezazeljenimi atributi atributi je pri tej starosti velika vecina. Potem pa se cudijo, da ni resnih moskih. Ne govorim o celi moski populaciji. Pisem strogo o tipih, ki se tem ženskam zdijo primerni za vezavo. One bi. Oni pa… neresni, a ne? Ampak kdo pri zdravi pameti se bo s taksno žensko vezal? Le najbolj tolerantni desperadoti. Velika večina pa… sex, ce sploh, dokler ni prevelikih dram, potem pa gasa.
Še ena moška avša, ki ga je “vzvišena” gospodična odpikala in zdaj rabi par somišljenikov, da se bodo lahko medsebojno prepričali, da ženske ne rabi. :)))))))
Zakaj si se pa ravno v to grozno žensko vpičil, ko jih je na tisoče drugih? :))))))
A to je tvoja bivša?
In kaj si ti ta čas počel, ko je ona štepala otroke in dolgove?
Si moški? Nisi.. Znaš dobro prebrati? Očitno ne…. Tvoje mnenje je zato čisto nepotrebno, stran si vrgla vsaj 2 minuti svojega življenja. A ni škoda ? 🙂
Če moraš pri taki močno razmišljat, potem že imaš težavo. JE pa odvisno, koliko je ta tvoj subjektiven pogled nanjo tudi resničen.
Saj ne bo veliko za razmišljat – problem je, ko se pod fasado in opleskom začnejo razkrivati realne, nesprejemljive stvari ko pri teh letih pričakuješ,da je oseba po taki izkušnji postala malo bolj zrela in odgovorna . Je bolje prepustiti jo kakšnemu 10 in več let starješemu od nje, taki bodo to še tolerirali. Prevzgoja in učenje vrednot življenja pri teh letih zna bit pri takih izjemno težka in izčrpljujoča.
Zakaj bi sploh šel v zvezo s 44 letnico ?
Saj ne bo veliko za razmišljat – problem je, ko se pod fasado in opleskom začnejo razkrivati realne, nesprejemljive stvari ko pri teh letih pričakuješ,da je oseba po taki izkušnji postala malo bolj zrela in odgovorna . Je bolje prepustiti jo kakšnemu 10 in več let starješemu od nje, taki bodo to še tolerirali. Prevzgoja in učenje vrednot življenja pri teh letih zna bit pri takih izjemno težka in izčrpljujoča.[/quote]
No, ampak, človeka vzameš “k sebi”, če ti je všeč oziroma ker je všeč tebi, ne pa da greš druge spraševat, če bi ga vzeli. Sploh pa pri teh letih???
Saj ne bo veliko za razmišljat – problem je, ko se pod fasado in opleskom začnejo razkrivati realne, nesprejemljive stvari ko pri teh letih pričakuješ,da je oseba po taki izkušnji postala malo bolj zrela in odgovorna . Je bolje prepustiti jo kakšnemu 10 in več let starješemu od nje, taki bodo to še tolerirali. Prevzgoja in učenje vrednot življenja pri teh letih zna bit pri takih izjemno težka in izčrpljujoča.[/quote]
Ko/če boš nekoč spoznal naslednje, ti bo v življenju veliko lažje: ženska, ki ti bo zastonj prala, peglala, pucala za tabo, seksala, ko se bo tebi zazdelo in te vsak dan pričakala nasmejana, medtem ko ji ti ne boš nudi NIČ, ne obstaja, ravno tako se nobene ne da (pre)vzgojiti, da bo takšna postala.
Do takrat pa bo tvoje življenje, ne glede na starost ženske, predvsem – boleče.
Sem moški, si je dal nik.
Ti nisi moški, ampak ena navadna vaška klepetulja.
Ker, če bi bil ti moški, bi jo imel, če bi jo hotel imet in ne bi druge spraševal kaj si o tem mislijo.
Če pa je ne bi hotel met, se z njo sploh ubadal ne bi.
Sploh pa ne vem kaj je tu za čuditi se. Eni so pač komot. A si prvič srečal kaj takšnega?
avtor,ti kr počakaj da tale “medenost” mine …..
nwm,kok si najdeš glih takšno zasvojeno z FB-jem in šopingi,z štirimi froci in starši ki ji zamikajo rit okol bajte….
zmagovalna kombinacija…….mej se vsaj malo rad…:)
Zakaj se ti zdi pomembno, kaj si drugi mislijo o tej ženski, o kateri edino ti veš vse? Si ali ni si moški…?
Kaj misliš, ko bo dobila moškega bo kaj drugače delala kot do sedaj?
To je njena osebnost in tko ona živi. Zdaj ali ti sprejmeš ali ne je to tvoja stvar!
Iz par besed, ki si jih napisal je težko ocenit človeka, samo tipček zlati, če njeni starši delajo tako za njo, bo njene starše kmalu nadomestil en tepček, ki bo opravljal vse tisto delo, ki ga sedaj drugi, da bo ona komot. Pač, če ti tisti sex odtehta vse to, kar te čaka in boš požiral preostanek življenja bodi z njo, v drugem primeru, pa ni edina, ki ima češpo med nogami.
Bodi vesel, da si to uspel dokaj hitro videt kako je stanje, pred bi si dal štrik za vrat.
Tako kot ti je Margot napisala pač eni so komot in njej očitno to uspeva.
Daleč predobra zate. Boljši čustveni obkladek zaradi zavrnjenosti (verjetno ni odzivna, kakor bi pričakoval, ker si sam tak biser, a ne?) si boš moral najti, ker z ‘babjim pikolovstvom’ in nizanjem nepomembnih podrobnosti z željo po očrnitvi, kjer dobi vsak ženski krivi las in pod mikroskopom vidna postrani obrnjena dlaka na njenem plašču negativni prizvok, ne bo izboljšalo tvoje osebnosti, ki je neprimeren za bivanje z nežnejšim spolom, saj ženska rabi moškega in ne nekoga, ki bo dlakocepil, se izgubljal v podrobnosti, vihal nos in se obregnil ob vsako malenkost.
Samo stran.
Najpreje se mora ženska sprijazniti z kakšnim moškim ki jo resnično ljubi .
Vendar se lahko poljubljata samo ne pred otrokom .
Če želita imeti normalna zakon se morajo otroci stlinjati .
Sem zelo umirjen in pošten fant zato šporočam nekaj stvari v moji bivši ženski .
Porajtal sem parkat kako se z drugimi fanti poljubljala , stiskala , plesala , celo seksala mene pa imela za norca .
Vendar mi je govorila da imam drugo punco ali lubico .
Jast sem čakal samo nanjo .
No ko sem spoznal de zelo lustni prijateljici so mi govorili da sem vanjih zalubljen .
Ko smo bili skupaj na morju seso prijatelji delali norca od mene .
No ko je od prijateljic porajtala jim je rekla da se naj merkajo da sem jim ne bo lepo godilo .
Prijatli se zmerom nagajali no zvečer se pa obe kolegici lepo napravli prišli do mene ter me močno poljubili .
Jast sem mislil da se mije srce premeknilo od neznosti .
Vendar se so prijatli hodo zamrli ter smo bili 3 leta skregani samo za radi poljubčka .
Sam gas stran od nje, to ni lajf o katerem sanjaš, ženska pri 44 mora sama poskrbeti za otoke, za hišo, za okolico, za moža….ko je to vse postorjeno, preračuna mesečne stroške, če bo po mogoče kaj ostalo, da si kupi nove čevlje, oziroma možu nove kavbojke, ali pa da gresta skupaj v kino. men je tole kar si napisal čisttt mimo in ne znam si predstavljat, di be jaz tako obnašala, sploh pa ne pri mojih 44
Jaz si pa ne znam predstavljati, kako to zgleda, ko sam sebi vcepljaš v glavo, da moraš sam skrbeti za otroke, hišo, okolico in moža .. in ko vse to postoriš, morš it pa še dedcu kavbojke kupit. Mislm, ta je pa svetovna :)))))
Tak lajf sem si od nekdaj želela :DD
Tiho bodi, pa kavsaj. če bi imel boljše na voljo, se s to ne bi sploh ukvarjal, tako da ne delaj se frajerja, vzami si, kar se ti ponuja.
Forum je zaprt za komentiranje.