Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOŠKI BRIVNIK

MOŠKI BRIVNIK

mož ima kmalu rojstni dan in ne vem kaj mu kupiti….

Potrebuje tekaške čevlje, ki mu jih ne morem kupiti, ker si mora superege pomirit…. -odločila sem se za darilni bon v intersportu.

Poleg tega pa je nekaj časa nazaj rekel, da si bi rad kupil električni brivnik…

Zanima me katerega mi priporočate.

Brivnik je dokaj osebna zadeva, ne priporočam da mu kupiš. Razen, če bi točno vedela katerega želi. Pa še to nam je kasneje včasih žal, osebno sem preizkusil, pa mi navaden razor najbolje odgovarja. Saj nočeš, da tvoje darilo konča kot spomenik v kotu?

Kvalitetna majica, pa kakšna vodica po britju, tako ki že uporablja… pa nekaj kuponov mu natisni za svoje strastne poljube, ali kaj podobnega…

moj ga uporablja stalno

To je pa težka naloga. Problem je v tem, da vsak brivnik reže drugače, zato ti jaz priporočam, da kupiš isto ZNAMKO kot jo ima sedaj. Braun, Phillips, Remington, itd,. vsak od njih da drugačen občutek na koži po britju.

Recimo Phillips brije kot bi z motokultivatorjem tolku po koži. Če nisi navajen, se z njim enostavno ne moreš brit.

Potem moraš vedeti, ali se brije redno 1x ali 2x na dan ali redkeje. Ker če se brije redko, ne moreš npr. kupit Braun, ker z njim ni mogoče briti daljših dlak.

Tako da, kupovat bribnik za tvojega muškarca je res ena delikatna naloga.

pa še to, brivnik pod 250EUR raje ne kupuj, ker imajo cenejši kitajske rezilne glave.

Za brivnik vem, da  je gledal od Philipsa nekega nizkocenovnega v trgovini in je takrat rekel, da ga želi ampak sedaj si ga ne more privoščit, ker je na čakanju pa malo gleda na denar….

Jaz mu bi kupila Philips Series 7000 S7786/55

Je pa tako, da se ne brije vsak dan ampak enkrat na teden ali na dva tedna.

Odgovor na objavo uporabnika
Ženicaa, 19.08.2021 ob 09:34

Za brivnik vem, da  je gledal od Philipsa nekega nizkocenovnega v trgovini in je takrat rekel, da ga želi ampak sedaj si ga ne more privoščit, ker je na čakanju pa malo gleda na denar….

Jaz mu bi kupila Philips Series 7000 S7786/55

Je pa tako, da se ne brije vsak dan ampak enkrat na teden ali na dva tedna.

oh ne…tole bo samo cukalo na enkrat  tedensko oz celo na 2 tedna. V tem primeru se mora prej obriti s strižnikom…..oz če je rad malo poraščen, naj pač na obrazu uporablja samo strižnik….

Ojoj, če se brije enkrat na dva tedna, mu kupi brivnik kawasaki 53tje.

kaka kvaliteta je pa remington

Mislim na remington z ravnim rezilom

New Report

Close