moški deodorant
Ima kdo nasvet oziroma priporočilo za kakšen dober moški deodorant?
Problem je, da imam rad belo barvo in imam veliko takih majčk in sem jih tudi veliko uničil, ker mi deodoranti puščajo rumen flek kateri sploh ne gre dol pri pranju.
Edini deodorant ki ni puščal flekov je bil (old spice) ampak ravno ta, mi je preveč dražil kožo in me je srbelo.
nasvet?
Nekaj najboljšega kar sem zadnje čase tle gor prebrala.
Moj poklon tkomalsmotan[/quote]
Sicer hvala, ampak bolj bi bil vesel nasveta nooo
sem mal guglal, pa nikjer mi ne vrže, kje se kupi v sloveniji Nike rollon
Najbrž v športni trgovini?
Smotan, ta bo pa težka. Pravi deci itak ne uporabljajo deotorantov, ker niso babe (moški odgovor), oziroma pravi dec ne rabi deodoranta, ker mora imeti vonj po denarju (ženski odgovor).
Prisebnih moških na tem forumu imamo (smo imeli) takole ene 3 kom., lahko počakaš na njih. Prisebnih žensk pa imamo (smo imeli) mogoče 10, ampak ne vem, če se ukvarjajo s tem, kaj si njihov maže pod pazduhe.
Če ti kaj pomaga, moj ima od Nivee Sensitive protect, rumenih flekov nisem opazila, je pa res, da od belega nosi samo bombažne majice, ki jih perem vsaj na 60 ali pa kuham.
Če ti kaj pomaga, moj ima od Nivee Sensitive protect, rumenih flekov nisem opazila, je pa res, da od belega nosi samo bombažne majice, ki jih perem vsaj na 60 ali pa kuham
Hvala za nasvet, že guglam pa iščem Ostalo napisano pa je bilo nekako čist odveč :)))))
Ne bit tko mal skromen, cela ta tema je čist odveč! :))))))))))
Najbrž v športni trgovini?[/quote]
DM jih prodaja.[/quote]
ok tnx
V outletu v Celovcu sem videla tudi deodorante. Naslov za garmin je Adi Dassler gasse 6, Viktring Klagenfurt. Pa tudi v outlet Vilež bi bilo za pogledat. V obeh trgovinah sem iskala za hčero deodorant za v čevlje. Mislim, da sem ga na koncu našla v outlet Benetke- Noventa di piave.
Sinovi uporabljajo Locitane, pa niso nič omenili, da pušča madeže. Se pa potepajo, tako da jih ne morem vprašat.
V outletu v Celovcu sem videla tudi deodorante. Naslov za garmin je Adi Dassler gasse 6, Viktring Klagenfurt. Pa tudi v outlet Vilež bi bilo za pogledat. V obeh trgovinah sem iskala za hčero deodorant za v čevlje. Mislim, da sem ga na koncu našla v outlet Benetke- Noventa di piave.
Sinovi uporabljajo Locitane, pa niso nič omenili, da pušča madeže. Se pa potepajo, tako da jih ne morem vprašat.[/quote]
ok tnx
Kako se pa ti sekiraš kaj mislijo o tebi v virtuali.
Če še nisi opazila si najbolj nepriljubljena persona tle gor.
Otročja, v vsakega se vtakneš, ki ni po tvojih merilih.
Ki pa so iskreno povedano precej pritlehna.[/quote]
Pa je dosegla svoje, dala si ji pozornost kar išče grrr
Sicer hvala, ampak kot da je ni naslednjič prosim, vsaj v moji temi :)))
lp