Moški II
(se navezujem na to, kar ja napisala backa v temi Moški)
Ja, kaj je res in kaj ni??????
Da pristavim še svoj piskrček:
je tudi mene doletela čast, da se zaljubim.
Pa nisem hotela, da pusti družino… kje pa… samo da me tu in tam obišče, da malo sanjava skupaj in da si privoščiva noro dober seks. On je vedno trdil, da mu ga doma primanjkuje. In da je z mano noro dobro sanjat in razmišljat o seksu… ko pa je napočil trenutek, da bi lahko sanje uresničila… hja, se je pa umaknil.
Ja, kaj je zdaj res in kaj ni??????
Tisti trenutek, ko si poročenemu moškemu dejala, da si zaljubljena vanj…takrat je nastal problem, ker ve česa vsega je zmožna narest zaljubljena ženska, ker ve, da potem ne bi ostalo le pri seksu, kot si želi večina, ki jih vara, ampak bi ti želela več in sranje je tu in je pameten in se je raje umaknil. Seveda razlika je le v primeru ko sta zacopana oba in vidita le en drugega;))
Moški radi uživajo brez komplikacij, imeli bi vse, doma ženo, ki baje noče seksat, ki je zmaj, ki je vse tisto kar ne rabi biti… in drugje ljubice, ki bi bile vedno na rapolago, brez pogojev, vprašanj…Tako pa danes ne gre več in zato se marsikateri raje umakne…no tako je moje razmišljanje, nekdo ki je vse to dal čez naj ti pa pove je res ali ne.