Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški imajo rajši mlajše ženske – rešitev

Moški imajo rajši mlajše ženske – rešitev

Khm …. da bo ena povprečna 50. letnica tretirana kot privlačna, mlada in postavna ženska, z napeto kožo,  se mora ‘gibati v območju’ med 65. do 80. let starimi moškimi.

Za sovrstnike in mlajše od sebe, je  pri teh letih že prestara in nezanimiva, ker oni pogledujejo za mladimi in brhkimi 25. letnicami.

Rešitev, da bo ženska ‘pri 50. še ‘vredna greha’ je v tem, da se vrti v krogu dosti starejših …

Taki jo bodo zagotovo pripravljeni tudi konktretno razvajati (potovanja, obleke, večerje, finance), tako kot 50. letniki dosti mlajše …

A? Kaj pravite? 🤨

Odgovor na objavo uporabnika
Pamet k Žamet, 04.11.2024 ob 11:07

Khm …. da bo ena povprečna 50. letnica tretirana kot privlačna, mlada in postavna ženska, z napeto kožo,  se mora ‘gibati v območju’ med 65. do 80. let starimi moškimi.

Za sovrstnike in mlajše od sebe, je  pri teh letih že prestara in nezanimiva, ker oni pogledujejo za mladimi in brhkimi 25. letnicami.

Rešitev, da bo ženska ‘pri 50. še ‘vredna greha’ je v tem, da se vrti v krogu dosti starejših …

Taki jo bodo zagotovo pripravljeni tudi konktretno razvajati (potovanja, obleke, večerje, finance), tako kot 50. letniki dosti mlajše …

A? Kaj pravite? 🤨

Od kod ti ideja, da so “brhki” petdesetletniki zanimivi za mlade punce?

Ko sem bila jaz mlada punca, mi je bilo vse nad 30 že staro, da bi gledala moške starejše od mojega očeta,  mi pa na kraj pameti ne bi padlo.

Ampak ja, mon vse prenese.

Ženska je spolni objekt in nekako privlačna nekje do konca rodne dobe. Ene niso niti to. In to čist vseeno, ali vprašaš 30-letnika ali 70-letnika. 80-letnik v domu za ostarele ziher ne gleda za 50-letno uslužbenko, za 30-letno pa.

Ko se ženskam izteče rodna doba oz. že malo prej morajo najti drugi smisel življenja, kot poudarjanje spolnih atributov.

Ne, vsekakor  brhki 50. letniki niso zanimivi za mlade pupe, samo oni pač živijo v iluziji in si domišljajo da so. Ko eno mlado zahaklajo, so presrečni in naredijo skoraj vse zanjo, čeprav ga ona vidi, kot dedija in ga izkorišča na polno.

samski cinik, 04.11.2024 ob 11:18

Ženska je spolni objekt in nekako privlačna nekje do konca rodne dobe. Ene niso niti to. In to čist vseeno, ali vprašaš 30-letnika ali 70-letnika. 80-letnik v domu za ostarele ziher ne gleda za 50-letno uslužbenko, za 30-letno pa.

Ko se ženskam izteče rodna doba oz. že malo prej morajo najti drugi smisel življenja, kot poudarjanje spolnih atributov.

ženskam po koncu rodne dobe (mnogim pa še prej) res iskreno dol visi za moške in so najraje same, beri ni treba gospodinjit za nikogar več, denar ostane samo za njih, gredo kamor hočejo. Jih ne tišči več tam spodaj in so rešene vseh spon. Moški pa marsikdaj pobijejo tako ostarelo žensko, če jih hoče zapustiti.

a zenske imajo pa rajsi mlajse moške 😁

Pamet k Žamet, 04.11.2024 ob 11:21

Ne, vsekakor  brhki 50. letniki niso zanimivi za mlade pupe, samo oni pač živijo v iluziji in si domišljajo da so. Ko eno mlado zahaklajo, so presrečni in naredijo skoraj vse zanjo, čeprav ga ona vidi, kot dedija in ga izkorišča na polno.

Za zraven se trajba  pri svojemu vrstniku. Pa kera bi prenasala starca, ne 25, prav tako 50 letnica ne. Za obe je to ogabno, fuj.

Če je to tako, potem pa res ne vem, zakaj poročene stare babe ne privoščite svojim možem ljubic. naj ima ljubico, vsaj ne bo vas spolno nadlegoval, ampak njo.

samski cinik, 04.11.2024 ob 11:36

Če je to tako, potem pa res ne vem, zakaj poročene stare babe ne privoščite svojim možem ljubic. naj ima ljubico, vsaj ne bo vas spolno nadlegoval, ampak njo.

loči se, pa se goni kolikor ti bodo finance dopuščale. Zakaj pa hočeš gledati staro babo doma, če ti ni treba?

Nič jaz nimam nikjer nobene babe, hvala bogu.  Samo babe pravite, da vas v srednjih letih moški ne zanimajo, torej tudi vaši možje ne. naj ima ljubico pol, kaj je to takega?

samski cinik, 04.11.2024 ob 11:43

Nič jaz nimam nikjer nobene babe, hvala bogu.  Samo babe pravite, da vas v srednjih letih moški ne zanimajo, torej tudi vaši možje ne. naj ima ljubico pol, kaj je to takega?

zakaj pa se ne bi ločil od hudiča starega in potem počel, kar se ti zljubi? Zakaj bi staruho gledal doma? Če ženska noče več dedca gledat, se loči, večina ločitvenih zahtevkov dajo ženske.

tega pa jaz ne vem, zakaj poročeni prdci vztrajajo v zakonih. To morš njih vprašat.

Čeprav jih jaz imam 50, mi je marsikatera rekla, da jih imam okoli 35. Tako, da se z mano pogledujejo tudi 30 letnice. Meni osebno ženske  pod 30 niso zanimive. Niso se tako razvite , zgledajo kot otroci.

Če ženska zgleda mlajša kot je, ima tudi možnosti pri mlajših   moških

Vse je v tem, kako izgledaš

Ma moški se res precenjujejo in nimajo realne slike o sebi in ženskah. Se jim kaka veliko mlajša mimogrede nasmehne, oni pa si že domišljajo, da so ji všeč in da si ga ona želi, ker on tko seksi zgleda. V bistvu, so pa le pomilovanja vredni starci.

sem 60, ampak kaj naj počnem z enim 60-70-80 letnikom, ki mu ne vstane več.

BZ

budala862, 04.11.2024 ob 12:01

sem 60, ampak kaj naj počnem z enim 60-70-80 letnikom, ki mu ne vstane več.

BZ

NJim je  gledanja se edina moznost, pod pogojem, da se vidjo.😆😆😆

50 letnica je žal stara. emša se ne spremeniti. Jaz osebno sem imel dlje časa fetiš, najraje sem lovil 9 razred oš (15 let mora biti sigurno ja) ali 1. letnik sš.  V zameno za čike, alkohol ali kaj drugega so delale marsikaj In nisem bil bogat da ne bo pomote. Dosti je bil avto, woofer v prtljažniku, alko,,kak joint in 100€ v denarnici. Še danes imam trdo kožo mna kolenih zaradi zadnjih sedežev, pa kolkrat me je tič pekel ko nisem mogel več ko 3-4x na noč… uf uf uf. Keri spominčki so bili to. Danes pa vžejen in očetovska figura, matr…

daisycutter, 04.11.2024 ob 11:14

Od kod ti ideja, da so “brhki” petdesetletniki zanimivi za mlade punce?

Ko sem bila jaz mlada punca, mi je bilo vse nad 30 že staro, da bi gledala moške starejše od mojega očeta,  mi pa na kraj pameti ne bi padlo.

Ampak ja, mon vse prenese.

Ojej.

Ti tako, druge pa drugače.

Ene ga vlečejo 60 – letnikom iz fetiša na stare. Teh ni veliko.

Druge pa ga vlečejo/fukajo zaradi financ. Takih pa je v Sloveniji danes zagotovo nekaj tisoč.

Pa več jih bo. vse tako kaže…

To pravim. Tudi moški, ki želijo imeti mlajšo žensko od 10 let, morajo imeti vsaj 5 cm debelo denarnico, tam za 30 let mlajšo pa že kakšnih 15 cm debelo denarnico.

star dec, 04.11.2024 ob 12:50

Ojej.

Ti tako, druge pa drugače.

Ene ga vlečejo 60 – letnikom iz fetiša na stare. Teh ni veliko.

Druge pa ga vlečejo/fukajo zaradi financ. Takih pa je v Sloveniji danes zagotovo nekaj tisoč.

Pa več jih bo. vse tako kaže…

Pol lepo povej, da iščeš prostitutke, ne ti men z “mladimi puncami”, ki da so blazno zainteresirane za 50+…ja, prostitutkam je pa vseeno koliko si star, lepo keš na plano in je.

daisycutter, 04.11.2024 ob 13:24

Pol lepo povej, da iščeš prostitutke, ne ti men z “mladimi puncami”, ki da so blazno zainteresirane za 50+…ja, prostitutkam je pa vseeno koliko si star, lepo keš na plano in je.

je težko dat od uboge penzije 100 evrčkov za 10 minut pogovora (ga ima samo še za lulanje), pa raje tukaj gor napleta.

Vsaj za družbo, kakšen ples ali izlet v Piran na kavico. Včasih prav paše malce moške energije. Je lepše v dvoje.

A si ti nor? 25 letnica bo gledala 50 letnika? Samo sponzoruša, normalna punca pa ne.  Da mi hči pripelje 50 letnika domov predstaviti, ji postavim kufre pred vrata. Ko sem bila jaz mlada, sem gledala malo starejše od sebe. Ampak ledik in frej, brez otrok, bivše žene in podobnega sranja

Te ta mlade okoli 20 let, so ali napleskane in napol nage, ali pa zavaljene čunke, 40 plus desci, se pa slinijo, sploh tisti, ki niso kvalitetni ne doma, ne v postelji, 20 letnice pa itak ne vedo, kaj je kvalitetno bivanje in kvaliteten spolni odnos. To so dosežki starih prdcev. 😂

Časi so se zelo spremenili. “Ko sem jaz bila mlada…”. Ko ste abrahamovke bile mlade, ni bilo interneta, instagrama, marsičesa. Mlade punce želijo predvsem živeti. Vrstniki jim lahko nudijo le malo tega..Sej vam ne bodo vozile 50-letnikov domov. Le tu pa tam bodo prespale s prijateljico, ki ima v resnici kurtza ali šle z njo/njim na plačane počitnice, iz katerih ne bo domov nobenih slik.

To niso nobene fantazije, to je reala. 20-25 letnic ne zanimajo 20-25 letniki s praznimi denarnicami.

New Report

Close