Moski in ciscenje kopalnice
Evo, danes se je moj moški odločil da bo Sam očistil kopalnico. Posledice so hitro sledile. Najprej mu je uspelo, da so vse stvari popadale iz omar, potem me je klical vsako minuto katero krpo in cistilo naj uporabi, za konec pa zrusil in zlomil umivalnik!
V svoj zagovor pravi, da je kopalnica cista (ce mene vprasate nekje napol), umivalnik pa je le kolateralna škoda.
pozabil sem pripomnit, da je umivalnik sugurno zato zlamo, ker ženske puščate svoje parfume in ostalo stekleno kozmetiko na polički nad umivalnikom. In ko je tole pospravljal, mu je sigurno kak del pado dol. Tako, da če bi ti vse svoje stvari lepo pospravljala za seboj, se mu to ne bi moglo zgodit. Moj zaključek: za umivalnik si ti kriva.
Ker si že vnaprej vedela, da ne bo dobro očiščena, si seveda našla kup napak. Jaz sem vesela, če en teden ni treba čistiti kopalnice. Pa kaj, če je (mogoče!) ta teden npr. v kotu en flekec, ki ga ponavadi ni. Saj ni nihče umrl, le tvoj dragi se je trudil, da bi te razbremenil. Ampak nekatere ničesar ne cenijo, nihče ne zna tako dobro kot one. Če pa same vse pomivajo, pa zopet bemtijo, da so za vse same. Kdo bi to razumel…