Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski in denar

Moski in denar

Za vse ki govorite, da ženske padamo na denar. Svojega partnerja sem spoznala, ko je imel dobesedno nič. Ma kaj nič, še v dolgovih je bil zaradi očeta. Pa sva se noro zaljubila in zame je bil vedno najbolši človek. Rabila sva kar nekaj časa, da sva se izmalaza iz slabe finančne situacije. Oba sva veliko delala in enako prispevala. Res je, da sem zelo lepa ženska, ampak te koristi nikoli nisem enačila z denarjem. Veste, kdo pa me je takrat najbolj obsojal, da sem s takim “luzerjem”? Moški, veliko bolj kot ženske. Neštetokrat sem slišala izjave v stilu, zakaj si z njim, saj ti nima nič za ponudit, z mano bi imela vse, če boš moja ti kupim, kar želiš….Moje kolegice so vedele in spoštovale, da sem z njim, ker je med nama taka ljubezen. Večina moških, pa nikoli ni razumela kako sem lahko z njim. Tako lepa, pa takrat tako revna. Tako da te tipične mon nebuloze, da gre večini žensk za denar, so res samo nebuloze. Še posebaj, ker to ustvarjajo moški sami.

Razmišljam podobno kot ti in mi gre na bruhanje, ko mi en ded reče npr. da je znorel ker je zadnja punca bila pri njem 7 dni in je mel 15 evrov višje stroške in položnice. Zakaj išče taki žensko? Čemu?

Kako si drzne meni čas vzeti? Da meni gnjavi? Naj bo doma pa drka.

Tipi so res gnoji. Izmečki.

še ne prinese pomladi!

Hočeš povedati, da za revne mon luzerje še obstaja upanje, da bi se morda katera zaljubila v njih zaradi njihove osebnosti?

Avtorica, lepo si napisala. Upam, da to prebere kakšna keš p. in se malo zamisli…
Pri nama je bilo enako. Imel je celo dolgove, tudi za moje prvo rojstno dnevno darilo si je sposodil denar (za srebrno verižico) in imel je eno kripo od avta… Vsi okoli naju so govorili, da je luzer in da bo zapit oz. zavožen kot njegova familija. Sedaj sva poročena, imava službo, otroke, stanovanje, soliden avto in sva tik pred nakupom hiše- brez kreditov.

Luzerke pač padate na luzerje, to je čisto vaš problem, če želite živet in crknit v revščini. Samo prosim ne delajte si utvar, da govorite tudi v imenu pravih žensk, ker si samo sramoto delate.

In ti si nekako merilo, da lahko zdaj posplosujes kake so zenske.

Hehe, kakšen zavisten odgovor od nekoga, ki očitno nikoli ni začutil prave ljubezni. Zato si, zame luzer ti. Midva sva se skupaj prebila čez krizo. Sedaj, po 10 letih, sva finančno visoko nad povprečjem. Poleg denarja, pa imava res trdno ljubezen, ki je zrasla na medsebojnem razumevanju in spoštovanju, ter ne koristi. Lep dan tudi tebi zavistnež :).

Me veseli, da nekdo deli enake občutke in podobno zgodbo. Tudi midva sva sedaj finančno preskrbljena, veliko bolj kot bi si kadarkoli predstavljala, da bova. Poleg tega, pa veva, da je najina ljubezen pristna in ne temelji na koristih. Uživajta 🙂

[/quote]

Ne vem, če so dobri ljudje in sposobni, ni nujno da ostanejo “luzerji”. Človek se lahko znajde v situaciji ko nima, ampak še vedno lahko ustvari. Drugače pa ja, sama razumem ljubezen kto čustvo ki ga čutiš do osebe in ne do gmotnega stanja.

Prebila sta se skozi krizo, v kateri sta štartala. Danes imajo pa ljudje polne riti in želijo štartati v izobilju in popolnosti. Imajo pa zato mentalno krizo, iz katere se je precej težje potegniti ven, kakor iz finančne. Taki zelo težko najdejo partnerja/ko. Revnim se je smiselno boriti, ker imajo šanse, da premagajo problem. Kaj pa revnim na duši? Te je narava že vnaprej izključila.

Hehe, kakšen zavisten odgovor od nekoga, ki očitno nikoli ni začutil prave ljubezni. Zato si, zame luzer ti. Midva sva se skupaj prebila čez krizo. Sedaj, po 10 letih, sva finančno visoko nad povprečjem. Poleg denarja, pa imava res trdno ljubezen, ki je zrasla na medsebojnem razumevanju in spoštovanju, ter ne koristi. Lep dan tudi tebi zavistnež :).
[/quote]

Virtue signaling BS. Tipicno za danasnje levakarje. In popolno nerazumevanje, da je “denar” bolj simbolnega pomena za korist na katero se zenska pali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close