Moški in "dirty talking"
Odvisno komu se govori.. če samemu sebi, je itak vseeno (kot običajno črnci v pr0nu).
Vse ostalo je odvisno od partnerja(ev).. ne moreš packati o jagodah, če je oseba alergična nanje.
Če je pa ženska zadrgnjena glede tega, se pa verjetno še bolj packa, da zategne svojo do amena..
Meni pravijo, da sem mojster dirty talka, že prek sporočil znam omočit ženski hlačke, v živo je seveda še nadgradnja.
Zelo pomaga tudi kombinacija dirty talka in kake slike, najraje to prakticiram na Snapchat-u.
Presenetijo me številne ženske, ki so tudi same zelo dobre v dirty talku tako prek pisanja kot tudi v živo, nič me bolj ne podžge kot to, ko ga imam v njej in nato jo poljubim on pa mi po poljubu reče v uho doobro me po u k aj
Meni pravijo, da sem mojster dirty talka, že prek sporočil znam omočit ženski hlačke, v živo je seveda še nadgradnja.
Zelo pomaga tudi kombinacija dirty talka in kake slike, najraje to prakticiram na Snapchat-u.
Presenetijo me številne ženske, ki so tudi same zelo dobre v dirty talku tako prek pisanja kot tudi v živo, nič me bolj ne podžge kot to, ko ga imam v njej in nato jo poljubim on pa mi po poljubu reče v uho doobro me po u k aj
[/quote]
Lastna hvala, cena mala.
[/quote]
Dobra roba se sama hvali … tako, da imaš sedaj priložnost, da pokažeš ta tvoj dirty talk