Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Moski in koronavirus

Moski in koronavirus

http://www.novizivot.net/pretili-muskarci-koronavirus/

Vemo, da večinoma moški umiramo. Si prebrala kitajske, italijanske statistike.

Ne zelim nobenemu smrt.
Statistika moski/zenske me ne zanima. Vsako zivljenje je pomembno, in za vsakega mi je zal, da je moral tako koncati.
Statistika kronicnih bolezni me bolj zanima in riziko v kombinaciji s tem virusom.
Delila sem le ugotovitve doktorja.

Potem še ugotovi zakaj moški umirajo kljub temu, da imajo ženske tudi kronične bolezni, pa ne.
Misliš, da je vsako življenje vredno.

zato pa vlade po svetu sprejemajo take ukrepe, saj so večinoma sestavljene iz moške populacije…. pod pretvezo da jih skrbi zdravje vseh… sploh ko pogledaš kako so s taistim zdravjem ravnali prej……………………………………….

Starejše moške populacije iz tistih krogov, ki imajo denar in moč. Ostali smo statistika.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Starejše moške populacije iz tistih krogov, ki imajo denar in moč. Ostali smo statistika.
[/quote]
Ah, jeb.eš denar in moč, če jih položi koronca… ;)…. aja, čak, saj zato pa so ukrepi, da jih ne…. 😉
Ostali smo vedno bili zgolj statistika, zgolj številke nepomembne, ki filamo državno blagajno iz katere kradejo takšni in drugačni tajkunčki in se ob tem še hvalijo s svojim bogastvom (moto-pomemben je cilj, pot ni važna pa čeprav ob tem potlači v drek večino ljudi)…………………

New Report

Close