moški in penis v prikazni sliki…
Trenutno sem samska. Sem se prijavila na tinder…. nočem avanture iščem kaj resnejšega… ampak
Joj prejoj… Ali jaz kaj ne razumem? Ali so drugi čudni?
Ogromno, oz. večji del moških ima za profilno sliko penis v pokončnem stanju. Ali res to pali pri kakšni ženski? Mene to močno odbije. Takega takoj preskočim, ne odpiram, ne komuniciram… Ali se res osvaja na tak način… Nekaj drugega je, ko si stalna partnerja takrat, ko nista skupaj morda pošiljata erotične fotografije… Ampak da še predno nekoga spoznaš, mu pokažeš “kaj naj bi imel v hlačah”, tega res ne razumem.
ne rabiš sploh na tinder, tinderaš te na monu klikne kot da si na tindru in se obnaša kot da si na tindru.
zblojeno.. ker nimajo nobene olike, nobenih manir, nobene kulture, obnašanje na nivoju tindra in ona ona, kjer so kot po tekočem traku in en drugega brejkajo, zombirajo, ghostajo.. ampak da so to sranje prinesli na starševski čvek pa je tu mač!
DreJkaMi, 11.11.2024 ob 15:31
Trenutno sem samska. Sem se prijavila na tinder…. nočem avanture iščem kaj resnejšega… ampak
Joj prejoj… Ali jaz kaj ne razumem? Ali so drugi čudni?
Ogromno, oz. večji del moških ima za profilno sliko penis v pokončnem stanju. Ali res to pali pri kakšni ženski? Mene to močno odbije. Takega takoj preskočim, ne odpiram, ne komuniciram… Ali se res osvaja na tak način… Nekaj drugega je, ko si stalna partnerja takrat, ko nista skupaj morda pošiljata erotične fotografije… Ampak da še predno nekoga spoznaš, mu pokažeš “kaj naj bi imel v hlačah”, tega res ne razumem.
Kolk si pa stara? Sem tud jaz samski in bi prav prišla kaksšna družba.
Zartrose, 11.11.2024 ob 15:34
ne rabiš sploh na tinder, tinderaš te na monu klikne kot da si na tindru in se obnaša kot da si na tindru.
zblojeno.. ker nimajo nobene olike, nobenih manir, nobene kulture, obnašanje na nivoju tindra in ona ona, kjer so kot po tekočem traku in en drugega brejkajo, zombirajo, ghostajo.. ampak da so to sranje prinesli na starševski čvek pa je tu mač!
Vešča odidi,imaš prosto pot.
iDesi 🏍, 11.11.2024 ob 15:53
Če si hoče možakar omisliti zvestega življenjskega sopotnika, ki ne počne nič drugega, kakor da je, živi na njegov račun in bevska na mimoidoče, si dandanes raje omisli psa.
Se strinjam. Ampak ne moreš “osvajati” žensk s sliko penisa nooo… seveda vemo da je v normalnih partnerstvih to pomemben del… ampak saj nismo živali… da bi samec v samico tiščal svoj ud… je še veliko več od tega.
Menim, če se odnos zgradi na vrednotah, zvestobi, prijateljstvu … potem je tudi seksualni odnos lahko zelo lep in na višjem nivoju. Če pa pokažeš še tako lepega tiča, pa pokažeš samo edino kaj iščeš, podobno kot v oni današnji temi … kaj je smisel, če ni seksa?
Jaz potrebujem moškega za pogovor, sodelovanje, potovanja, ples, itd… tudi jesti je lepše v dvoje, spati, dihati, vse pravzaprav… in seveda seks. Ne potrebujem financerja. In ne potrebujem samo tiča. Oz. bolje pravega deda brez tiča, kot tiča brez deda… Dobro se zavedam, da je za moške tiček izjemnega pomena, spoštujem, cenim, se z njim lepo ukvarjam, če je lastnik “tapravi”… če ni lastnik pravi… nič ne pomaga trdi pokončni privesek.
Eni moški ne vidijo drugega smisla v življenju, kot v spolnosti. Veliko je tudi odvisnežev. To, kar narediš, ko niti ne pogledaš profila, je najbolj pametna stvar, ki jo lahko narediš, ko vidiš takšne profil. Ker ti moški v večini niti samski niso. Da bi se pa s takšnim kdajkoli srečala … ne vem katere ženske sploh ugriznejo v vabo, verjetno njim podobne.
Na Tindru je res veliko cudakov, se lahko kar nasmejis.
En z nekimi brezveznimi soncnimi zahodi na profilki je trdil, da je policaj in da ne zeli pokazati, kako izgleda. Zelel se je dobiti v gozdu, da si oba ze v avtu zavezeva oci in se tako poseksava. No, dober recept da te psiho razreze na spagete nekje na samem. Ta ni bil en od smesnih.
najbolj hecni so pa tisti, ki trdijo, da ne rabijo ženske.. a sexu se ne odpovejo. torej žensko še kako rabijo in ne samo to-celo odvisni so od nje, ker pač rabijo fiks dozo sexa od nje.
pristno samski v pravem pomenu besede smo le ljudje, ki ne seksamo, ko smo samski.
tinder pa je znan za iskanje sexa, ne resnih vez, tako da bolje, da v reali iščeš, če res želiš resno vezo.