Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški in tangice

Moški in tangice

Zanima me kako je z tem pri nas,jaz že nekaj časa nosim tangice ženske črne

Me pa zanima kako je pri vas ali še gdo ali sem edini v deželi tej,sem pa starejši moški

Tudi jaz jih nosim,mi je rajcig

Moj mož jih že skoraj 10 let vsakodnevno nosi…boksarice ima samo dvojne še

Meni je cool ker lahko na hitro odmaknem špago, da mi ga čimprej zakajlajo v ritko. Pa tudi ko drugemu liže me ne moti preveč. Zadeva je za 5. Moški pa itak. A kaj ko sem v čuzi, pa sem za marsikaj prikrajšan. Zato sem se pa vdal v alkohol.

Saj te lahko kdaj obiščemo…kok nas pa lahko pride oz kok zdržiš🤪

Odgovor na objavo uporabnika
MaRko, 24.04.2025 ob 18:30

Saj te lahko kdaj obiščemo…kok nas pa lahko pride oz kok zdržiš🤪

Jaz jih zdržim od 5 do 6 v eni rundi, potem pa moram počivat kakšne pol urice, da se mi mišice na ritni luknji spet malo skrčijo. Tukaj na Dobu je veliko pohotnežev katere moram zadovoljit.

Kar pridite…pustite podatke,ker vas moram najaviti,zaželeno vsaj 5 ljudi, ker sem ful potreben…may0601@gmail.com

Bom vam dal mail od mojega prijatelja ki vam bo dal sobo za fuk v najem. Sicer je nateg, ampak vi ste toliko glupi, da tega ne boste opazili. najemsobe@gmail.com

Marko oglasi se mi na mejl,ti moj packo

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska1972, 24.04.2025 ob 17:03

Moj mož jih že skoraj 10 let vsakodnevno nosi…boksarice ima samo dvojne še

Jaz sem si kupil za začetek enodelne ženske tanga kopalke, take, ki imajo kratke rokave. Nosim jih že več kot 10 let, so mi zelo všeč, imam jih več, različne barve. Vse so take visoko izrezane in mi je najbolj všeč, ko grem pač po opravkih in ženske ne vejo, da jih imam spodaj. Meni pa je to kul.

Ja to mene tudi rajca ko noben ne ve kaj imam spodaj, tangice so super

New Report

Close