Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in toplo-hladno obnašanje

Moški in toplo-hladno obnašanje

Živijo! S tipom sva se dalj časa dobivala in nikoli ničesar konkretno dorekla. Na čase je bil zelo ljubec, medtem ko včasih zelo hladen in ne pozoren. Bi lahko dejala, da sem jaz bistveno več vlagala v ta odnos, bila pozorna in se trudila, kot pa on. Čeprav pa tudi jaz nisem konkretno povedala, kaj si želim od njega. Pred kratkim sva prekinila najino zapleteno razmerje. Ne vem, ali je bilo njegovo obnašanje takšno, ker enostavno nisem bila prava zanj ali, ker ni vedel, kaj si zeli. Me zanima mnenje žensk, ki so bile v podobni situaviji. Se bolj pa me zanima mnenje moških, kaj takšno obnašanje pomeni.

Praviš, da niti sama nisi povedala kaj točno želiš. In ko se najdeta enaka na kupu je ne tč ne mš:)
Nekdo je vedno prvi, eni reagirajo na obnašanje drugega, drugi se ne premaknejo, tretji gredo na vse ali nič, spet odvisno od človeka.
Najprej si sama odgovori na vprašanje, zakaj mu nisi odkrito povedala svojih želja. Ko boš pri sebi razčistila kaj in kako, ti bo jasno obnašanje druge strani.
Če pa prideš do ugotovitve, da si želiš z njim skupno življenje, pa le stopi do njega (v živo) in mu to povej. Seveda, če bo on v tem času samski. Da se celo življenje ne sprašuješ “kaj pa če bi….” Lahko da iz tega ne bo nič, pač on ne želi, lahko pa se ti/vama odprejo popolnoma nove dogodivščine:)

Poslušaj Olivijo, razčisti to kar si videla pri sebi.
Možno je, da nisi bila v razmerju all in, to odbija ljudi.
Nisi povedala kaj hočeš, človek lahko potem vpraša ali pa na slepo ugiba, česa si želiš.
Če živiš z nekom, se morata dogovoriti kdo bo kaj.

Če mi ženska ne pove, kaj hoče, potem mi je nezanimiva, že malo odbijajoča. Ne pravim, da je z vsemi moškimi tako. Nekateri imajo radi tihe partnerje, ampak v takem razmerju se en prostovoljno podredi drugemu, kar pa vedno vodi do jeze s strani podrejenega.

Živko, hvala obema za odgovor. Se strinjam z obema. Vendar po drugi strani razmišljam tako. Jaz sem bila tista, ki je dala pobudo za razhod. Tudi jaz sem povedala, kaj me moti. On je odgovarjal površinsko iz. Se ni zjasnil. Niti po nekem času. In me tudi ni kontaktiral, da bi karkoli poskusil Oz. Želel razjasniti. Verjetno je tip človeka, ki se težje odpre, po drugi strani pa je njegov ego bil prizadet. Predvidevam.

No pol pa ne sili preveč v njega več. Če bo mel interes, se bo že pojavil in začel pogovor. Z pritiskanjem ne boš po moje nič naredila. PA zakaj bi tudi morala pritiskati. Da ti bo pol očital-saj si ti hotela to in to. ALi pa malo daj “času čas”. Naj se ti nikamor ne mudi. Včasih se more juha malo ohladiti. Priznam,da meni ni ugajalo, ko mi je moja punca kar čez dober teden dni rekla, ko sva se spoznala, kaj lahko pridem k tebi živet, pa je mela doma placa ko morja. Počutil sem se okupiranega. Kot Jugoslavija, ko je Nemčija dol navalila.

Na silo tako nič ne gre. Niti nisem tak človek, da bi v kaj silila ali pritiskala. Na tem področju pa sploh ne. Vem pa tudi, da se on odziva odklonilno na pritiske, zato to ne pride v postev. Verjetno bo res čas pokazal svoje. Bom videla, če bom še imela vedno interes z njim razčistiti ali ne. Imava sicer podobne poglede na svet, se spolno ujameva, karakterno pa bi znala biti trenja. Ne rečem, da se ne da prilagajati, če imaš nekoga rad. Bomo videli.

Človek, ki ima interes, se bo s tabo ukvarjal. Dvomim, da se ti bo tale gospodič še javil.

Ne, to, da se nekdo težje odpre, da je nekoga strah čustev zaradi preteklih izkušenj, da je …, so samo izgovori, večinoma niti ne teh ljudi, temveč zavrnjenih. Kot je že zapisano, če bi mu bilo, bi pokazal ustrezno vnemo. Žal je včasih tako. Najbolje, da probaš čim prej pozabit in se ne ubadaš več z njim.

Če bi hotel biti s tabo bi bil tko pa mislim da mu nisi zanimiva in pomoje je on z mislimi že pri kakšni drugi. Lahko da ga je kaka druga zmešala. Raje išč drugega. No vsaj jaz bi ga če bi bila na tvojem mestu. Ne bi zgubljala časa z nekom ki se ne zanima zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close