Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški in tuširanje

Moški in tuširanje

S čim se vaši moški tuširajo? Moj bivši je kupoval “moške” gele tipa Axe ali kaj takega. Ko mu je zmanjkalo je pa seveda uporabil tudi mojega, celo s šamponom za lase se je umil, kar mu je pač pod roke prišlo.

Zdajšnji pa ha ha ha. Mi je prav smešno, pa moram povedat. Greva prejle v DM pa izbira gel za tuširanje, ampak tisti obični, za punčke mu pravim jaz. Pa odpira tiste flaške in ovohava, in razmišlja…..o moj bog no.

Kako vaši, oziroma kako vi, če vprašanje naslovim na moško populacijo foruma?

Mah, tud CET za posodo je dober. Sj je dermatološko testiran 😅🤣🤣🤣

Si vis pacem, para bellum.

Moj je zadovoljen, samo da ne “diši po rožcah”.

Ima jih vec ,zjutraj istega kot deo in parfum ker mene moti da se stusira z x gelom,da xy deo in da pol y parfum,ker ne mores bit tak kmet da gres z razlicnimi vonji v sluzbo, pa da se sodelovci cudijo kaksen je njihov direktor. Ne gre to
Zvecer pa ponavadi s kakim bolj sportnim vonjem po telovadbi in ujemajoc deo
Ima od chanela,ck,botega,bv, in drugi…najbolj vsec meni osebno je givencijev gentelmen

Gel za tuširanje že ni taka težava. Važno je, da se sploh hoče umivat! Bodi vesela.
Jaz sem pred leti imela tipa, ki se je tuširal z čisto navadno trdo žajfo. Bil je čist. In to je to.

Vseeno mu je.
Običajno uporabi nevtralni gel za tuširanje, od časa do časa si kupi kakšen moški vonj (zelo poredkoma, večinoma meni v veselje), če ni nič drugega pri roki pa vzame tudi kak moj dišeči gel. Po možnosti najdražjega, kar jih imam, in to v taki količini, ki bi zame zadostovala za cel teden. Seveda to pozabi omeniti in mene naslednjič pod tušem skoraj kap.
Moški 🙂

Dokler tvoj izbira gele, ki tudi tebi lepo dišijo, zaradi njih ne bosta bankrotirala in te v trgovini ne bo spravil ob živce, je vse OK :).

Moj mož ne mara gelov. Če dobi kakšnega za rojstni dan, ga uporabimo za umivanje rok. Vsi se tuširamo in uporabljamo pri tem trdo milo, nihče pri hiši ne mara gela.

😁👍

Moj se sploh ne tušira. Tudi mene zahteva to. Pravi, da mu umazana najbolj dišim. In mu ustrežem, najin seks je božanski! Telesi se kar zlepita in ostane tako.

;), Luv it!

…..ena s kosmato…:))))))

Enako. Oz. podobno. Pač malo drugačna kolekcija dišav. Pri meni je veliko odvisno od počutja. Kadar se počutim lahkotno, takrat uporabim esenco citrusov. Kak Diorjev Homme ali Jil Sunders Sun… ko sem težek in namrgoden, takrat so tudi vonji temu primerni. Armani Code je npr. vonj, ki sporoča: previdno z besedami. Ko sem razigran mi sede kak Versacejev Eros. Poleti moder, sedaj rdeči. Kupujem pa na zalogo. Vodica po britju, balsam, parfumirana vodica, gel za tuširanje… vse v izvedenkah do 100 ml, da nimam težav na letališčih.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Po navadi se skupaj tuširava. Ga spedenam v nulo.

😁😁😁

Kupujem te kao moske gele, vcasih pa uporabim tudi navadno zajfo in sploh ni tako napacna. 🙂

No, da bi v DM-u zajfe ovohaval to pa res se nisem. :)))

Čisto vseeno mi je. Trdo klasično milo mi je še najbolj všeč.
Uporabim kar je pri roki, tudi žensko ali otroško zadevo – ko grem v trgovini mimo in se ravno spomnim da sem brez – kupim kaj kar mi je všečno, včasih kaj že poznanega, včasih kakšno bolj znano znamko – in če se mi res da – neznane prej še malo povoham.

kristusmarija!

Uporabljal je VIP gel za tuširanje, kjer je pisalo Play boy.

Ko bi tupogalvi bili sposobni zavedanja, da vsi geli čudno aztegnejo kožo, ker naredijo nek film na koži, kljub temu da še tako izpiraš z vodo,pač ne more bit zdrav. Ne vem , a ste toliko otopeli, da nič ne čutite kak je koža po gelu? Navadno trdo milo je še vedno najboljše za kožo.

Pa kakšno milo, prekleti novodobni zmešanci puhloglavi? Najbolj zdravo je svinjarijo s sebe strgat z nožem, tako kot naši pradedki, a mislite, da je voda zastonj? Voda že ni zdrava za kožo, samo poglej, kako se nagubajo prsti, ko so dolgo v vodi.

Kakšen je gel za punčke? In kot smo že ugotovili, je dobro, da se sploh umiva. 😀

jaz imam navadno trdo žajfo za vse. tuširam se vsak drugi dan oz. po potrebi, se zmočim, v celoti namilim in zdrgnem, sperem, in je to to. če se vsak dan ali večkrat na dan (navadno poleti, na morju), pa se samo z vodo.
lase si namilim samo po striženju, da se sperejo vsi delci las dol, sicer pa samo z vodo (bolj kot si spirate lasišče z agresivnimi šamponi, hitreje se poizvaja mast! za lase je naravno, da so malenkost mastni)
deodorantov, parfumov ne uporabljam. s tem ko v kožo pridejo kemikalije, ima znoj precej močnejši vonj, ko se to izloča (enako je tudi, če jeste kemično obdelano hrano). si pa brijem pazduhe – je lažje umiti in tudi precej manj vonja je, predvsem poleti.

vodo………..vse drugo so “pripomočki”…………………

jst se najbolj počutim v svojem moškem vonju, ki je neutralen, saj še nism slišal, da sem nekomu smrdel, al ap…, mofoče se niso upali povedat, hehe.., geli za tuširanje, večinoma športni, pa res minimalno toliko, da se vidi pena, enkrat na dan, če se večkrat na dan recimo poleti, ko je vroče se sm z vodo..
Tisto žensko, katero napališ z raznimi dišavami itak ni taprava ženska za možakarja kot moškega ampak umetna, tako, da nimaš z njo kaj počet v življenju, moreš bit pa čist u nulo, to pa….. in skuliran tip ne bo pipal ženske, če ni stuširan in v frišnih oblačilih..

Isti jaz….najboljš sem u svoji “koži”…čeprav je en na “brzaka” pod tušem rešitev v “kompletu” se stuširava, “opaliva”, in se spet samo “ofrišaš” pod tušem…pol pa med rjuhe na “nadaljevanje”:))))

New Report

Close