Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOŠKI IN VARANJE

MOŠKI IN VARANJE

Tako sem tudi sama vedno mislila, ampak zdaj več ne vem. Poznam par, ko bi naj bila zelo srečna in žena bi naj bila popolna, spolni odnosi bi naj bili zelo pogosti, pa njemu to ni bilo dovolj. Tako, da ne vem več.
[/quote]

Veliko ljudi manipulira, laže, zavaja, igra nekaj, kar ni. Tako, da bi pritrdil na nek način DXB in ti priporočil, da premisliš to, kar ti je v odgovor napisal.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ves da, lol. Biolog, ki dela doktorat iz kacjega strupa, se je tega lotil zato, ker ga je nekoc picilo par kac, a ne? Hahahaha

Zares izkusen clovek se je znasel ze v vseh moznih situacijah. Zadeve je izkusil iz vseh zivih pozicij in zornih kotov. In to nickolikokrat.
[/quote]

Zakaj se ti tolk jeziš okol žensk, če ti pa očitno odgovarja biti rezerva in tud “iščeš” take.

Zakaj se ti tolk jeziš okol žensk, če ti pa očitno odgovarja biti rezerva in tud “iščeš” take.
[/quote]
Zapikujes se v drobec brez, da bi dojela, da gre za drobec zgodbe v kateri je cudo taksnih drobcev.

Namesto, da bi se zamislila nad obnasanjem zensk, ki imajo kljub partnerju se niz rezerv, se zapiknes v moskega za katerega vse te zenske zgubljajo svoj cas zgolj zato, da bi potencijalno razvile moznost, da bi imele kam presedlati, ce se jim lastna zveza sfizi. To vam je modus operandi zensk. Ena od teh je sveze porocena!? In to so le aktualne. Koliko vsega tega je samo za mano. Veliki vecini naivnih neizkusenih indoktriniranih tipov se o teh receh niti sanja ne. Niti sanja se jim ne da je taksna tudi njihova zenska. Seveda, ce bi zenske vprasali, vse so to samo kao znanci, vse to nic ne pomeni, ona ne pocne nic problematicnega, itd. Aha… Jaz vem. Ker sem izkusil se pa se tega.

A mislis, da te zadeve poznam le z ene plati? Seveda jih poznam tudi z druge. Zgodb je nekoliko manj. Se vedno pa so. Neizkuseni jih sploh ne bi registrirali. Jaz pa vem koliko je bila ura. Zensko spletkarstvo ne pozna meje. To vam je v naravi.

Zato vam pravim, da meni ne morete prodajati svoje pravljice. Od najbolj nedolzne ovcice do tazadnje kurbe. Neke reci so v zenski naravi. Solipsizem, hipergamija, … to vam je naravno. Utopija bi bilo pod enakimi pogoji pricakovati drugacno obnasanje.

Vse to je je seveda varanje. Zamotano pod krinko nedolznosti. Ah… tko vas ne zna, drago bi vas platio… lol

Zapikujes se v drobec brez, da bi dojela, da gre za drobec zgodbe v kateri je cudo taksnih drobcev.

Namesto, da bi se zamislila nad obnasanjem zensk, ki imajo kljub partnerju se niz rezerv, se zapiknes v moskega za katerega vse te zenske zgubljajo svoj cas zgolj zato, da bi potencijalno razvile moznost, da bi imele kam presedlati, ce se jim lastna zveza sfizi. To vam je modus operandi zensk. Ena od teh je sveze porocena!? In to so le aktualne. Koliko vsega tega je samo za mano. Veliki vecini naivnih neizkusenih indoktriniranih tipov se o teh receh niti sanja ne. Niti sanja se jim ne da je taksna tudi njihova zenska. Seveda, ce bi zenske vprasali, vse so to samo kao znanci, vse to nic ne pomeni, ona ne pocne nic problematicnega, itd. Aha… Jaz vem. Ker sem izkusil se pa se tega.

A mislis, da te zadeve poznam le z ene plati? Seveda jih poznam tudi z druge. Zgodb je nekoliko manj. Se vedno pa so. Neizkuseni jih sploh ne bi registrirali. Jaz pa vem koliko je bila ura. Zensko spletkarstvo ne pozna meje. To vam je v naravi.

Zato vam pravim, da meni ne morete prodajati svoje pravljice. Od najbolj nedolzne ovcice do tazadnje kurbe. Neke reci so v zenski naravi. Solipsizem, hipergamija, … to vam je naravno. Utopija bi bilo pod enakimi pogoji pricakovati drugacno obnasanje.

Vse to je je seveda varanje. Zamotano pod krinko nedolznosti. Ah… tko vas ne zna, drago bi vas platio… lol
[/quote]

Ne zapikujem se v tebe, me pa moti, da nenehno pljuvaš po nas, ženskah. Vse smo enake, vse varamo, vse, kaj vem kaj. Sori, ni tak in niso to pravljice. Ti takšne, ki “iščejo” za zraven haklaš, načrtno, še celo ponosen si na to in kolk te berem ti to tud odgovarja. V redu, daj, to je tvoja stvar, nehaj pa posploševat.

Ampak zanimivo, po eni strani želiš na vsak način moškim “odpret oči” kakšne smo, sam pa ne narediš nič v tej smeri, da bi jih zdaj, ko imaš priložnost, dejansko nekomu odprl.
Zakaj enostavno ne greš do tega mladoporočenca in ga “razsvetliš” o stvareh med tabo in njegovo novopečeno ženo?

Vprašanje..

Ne zapikujem se v tebe, me pa moti, da nenehno pljuvaš po nas, ženskah. Vse smo enake, vse varamo, vse, kaj vem kaj. Sori, ni tak in niso to pravljice. Ti takšne, ki “iščejo” za zraven haklaš, načrtno, še celo ponosen si na to in kolk te berem ti to tud odgovarja. V redu, daj, to je tvoja stvar, nehaj pa posploševat.

Ampak zanimivo, po eni strani želiš na vsak način moškim “odpret oči” kakšne smo, sam pa ne narediš nič v tej smeri, da bi jih zdaj, ko imaš priložnost, dejansko nekomu odprl.
Zakaj enostavno ne greš do tega mladoporočenca in ga “razsvetliš” o stvareh med tabo in njegovo novopečeno ženo?

Vprašanje..
[/quote]
Meni je jasno, da se ima vsaka zenska za oh in sploh izjemo. Pa tako zelo ste si pod enakimi pogoji v svojem bistvu enake. Prav na smeh mi gre, ko vam berem kako se mi trudite razloziti, da nekatere levinje morda res napadejo lastnika, ampak ve pa ze niste take, lol.

Kaj se bi mesanje v druge pare? Kot da se mi je za ukvarjati s problemi drugih. Sploh pa je to nevaren sport. Pa si ti sploh predstavljas kaksne intiomne podrobnosti mi marsikatera zenska pove? Ah, saj sem ze davno tega skuzil, da si moje realnosti niti predstavljatiu ne znate. Kot da zivimo na razlicnih planetih, lol.

Dolgo sem že na tem svetu in kar sem se naučil je da od ženske ne pričakuj nič. Če je kaj dobrega bodi srečen in to je to. Tadruga pa je da še nobena ni priznala da je varala imela dva fanta in podobne. Vedno so bili fantje tisti tagrdi in zahrbtni. Kako vem da so lagale, ker sem vprašal ljudi ki so jih poznali in vsak je rekel nekaj podobnega oz. čist drugo kar so one trdile.
Tako da poglejte njihove profile na in ternetu in povprašajte znance prijatelje kaj vedo o vaših bodočih puncah.
Aja fantje povedo direkt ne ovinkarijo, če so oni krivi oz. kaj je bilo.

ja, ženske smo vse najslabše in najgrše na svetu. Moški pa ste ubogi nedolžni revčki.
Me smo tiste, zaradi katerih so divjale vojne, moški pa ste nastradali. Žalostno, da imate eni takšno grdo mnenje o ženskah, navsezadnje vas je najbrž rodila ženska, čeprav razmišljanje pa vam je na podnu kot, da vas bi rodil moški.
Vse ženske mečejo v isti koš tisti moški, ki sami sebe ne marajo in so sami sebi v napoto. Ljudje smo si namreč različni!

Ja, zenske ste tiste zaradih katerij je divljala marsikatera vojna. Se toliko bolj res pa je, da so v njih skozi zgodovino ravno moski po vecini umirali. Si tipicna vase zagledana prepotentna zenska. Pa za tako drugacno se imas. Kako tipicno…

Ena z mojega življena.
njeno obnašanje mi pravi da se nekaj dogaja- kar naenkrat se začne dobivati s starimi prijateljicami in sošolkami , no neda mi miru in ugotovim da se dobiva z bivšim,ko jo soočim s tem in na koncu izpade da sem jaz ta ki vara ona je pa samo boga punčka ki ima prijatelja ???

Meni je jasno, da se ima vsaka zenska za oh in sploh izjemo. Pa tako zelo ste si pod enakimi pogoji v svojem bistvu enake. Prav na smeh mi gre, ko vam berem kako se mi trudite razloziti, da nekatere levinje morda res napadejo lastnika, ampak ve pa ze niste take, lol.

Kaj se bi mesanje v druge pare? Kot da se mi je za ukvarjati s problemi drugih. Sploh pa je to nevaren sport. Pa si ti sploh predstavljas kaksne intiomne podrobnosti mi marsikatera zenska pove? Ah, saj sem ze davno tega skuzil, da si moje realnosti niti predstavljatiu ne znate. Kot da zivimo na razlicnih planetih, lol.
[/quote]

Tebi karkoli razložit, phhh težka bo 😉
Izgovorov za ne-povedat ženinu, maš pa kar dost.

Zakaj bi on kaj govoril ženinu? Njegova mlada žena bi rekla da jo je zapeljal, da je bila nemočna revica, mogoče celo rekla da jo je posili. Vglavnem on bi bil baraba ona pa žrtev.

In zakaj ne? Saj je strasten pljuvač žensk, naj se izkaže in mu odpre oči. Pa tud, vsak si zasluži izvedeti resnico, sploh kar se tiče teh zadev.

Zenske seveda ne prenesete nobene kritike lastne narave. Zato je vsak, ki si drzne razkriti vaso naravo, pljuvac. Orto muslimani, ki so po razmisljanju se vedno vsestransko v srednjem veku, so danes edina velika skupina, ki zensko vidi kolikor toliko realno.

In kolikokrat si se ze ti izkazala z odpiranjem oci kaksni prijateljici?

[/quote]

Dixi kok bab ti je gratou ujagat

Po navadi če moški gleda punco v oči potem mu punca reče da se rada z njim poljubila .
Vendar če je žena doma potem moški punco prime v objem ter se sladko poljubita .
Če ima punca obleko jo moški dvigne zadnji del obleke ter jo začne božati po riti .
Če punci paše potem moškemu odpne hlače ter ga masira za lulčka .
Vendar če gresta v pojsteljo potem punca zleče obleko moški si žleče srajco in opne hlače ter se uleže na punco in jo začne seksati .
Ko pride moški domov k ženi ga žena vpraša kje je bil tako dovgo ji moški reče da jo nič ne briga potem če se žena hoče poljubljati ji moški reče da ima dve ženo ter ljubico .

Da ste moški totalni bolniki. Saj ne vsi, večina pa.
Ti gospod, pa si napisal nekaj kar nima ne glave in ne repa. Moški, ki vara bo pred ženo to skrbno skrival. Briše čisto vsak sms, ki ga pošlje ljubici in ob ženi se obnaša kot najbolj vzoren, ljubeč in pošten moški. Tako, da žena niti pomisli ne, da bi se njen ljubi možek sploh lahko gonil naokoli. A moškemu pa niti žena, niti ljubica nista dovolj… Zdaj je on frajer, zdaj lahko ima in dobi vse, zato si še kar razširja obzorja.

Moški ne bi nikoli varali, če bi bile ženske iskrene in odprte. Ker pa tega ni, pa pride do varanja.
Tudi ženske, ki mislijo, da so iskrene, žal, živijo v fikciji. Potom tega dobijo od partnerja varanje.
To je začaran krog. Redki so, ki so ga presegli.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

[/quote]

Ni potrebe po tem, ker se ne zapletam s poročenimi.

Ni potrebe po tem, ker se ne zapletam s poročenimi.
[/quote]
Kako naivno neizkuseno bitje si…

Jaz se tudi ne zapletam s porocenimi. Zapletam se s samskimi. Imamo to ali oni. Zivjenje gre dalje. Punce se parckajo, kaksna se poroci. Z mano pa se naprej ostajajo v stikih. Zakaj? lol
Monkey branching, poskusajo si ustvariti pogoje, da bi imele kam presedlati, lol. Vem pa njihovem obnasanju, kaj mi govorijo. Neredko cisto “slucajno” zvem, da se je vmes npr. porocila. Sicer bi o vsem cebljale. Le to, da se je porocila”pozabi” povedati, lol. Sveze porocene, da so take? Neverjetno, a ne? Ko bi samo vedeli kaj se dogaja, lol. Veste kaj vse tako slisim? Za zjokat bi se blo, lol.

Kako naivno neizkuseno bitje si…

Jaz se tudi ne zapletam s porocenimi. Zapletam se s samskimi. Imamo to ali oni. Zivjenje gre dalje. Punce se parckajo, kaksna se poroci. Z mano pa se naprej ostajajo v stikih. Zakaj? lol
Monkey branching, poskusajo si ustvariti pogoje, da bi imele kam presedlati, lol. Vem pa njihovem obnasanju, kaj mi govorijo. Neredko cisto “slucajno” zvem, da se je vmes npr. porocila. Sicer bi o vsem cebljale. Le to, da se je porocila”pozabi” povedati, lol. Sveze porocene, da so take? Neverjetno, a ne? Ko bi samo vedeli kaj se dogaja, lol. Veste kaj vse tako slisim? Za zjokat bi se blo, lol.
[/quote]

Torej praviš, da za svoje poročene, sprva nisi vedel da so in si to šele potem izvedel? In pol ti meni o naivnosti? 🙂

Sicer pa DXB, če tebi ustreza se zapletati s poročenimi, prav. Če ti odgovarja prilagajati se možu ljubice, ker dejansko se prilagajaš njemu, ne njen, tud prav. Jaz se tega ne grem.
Ko “hočem”, “hočem”, ne mislim čakat na točno določen dan, uro, ko bi ljubimec lahko nekako odšel od doma. Tud, ko povabim na izlet, povabim, ne da bom pri tem iskala termin “ko žene ne bo doma”. Phhhh, ne rabim tega v svojem lajfu, nekateri, nekatere pa in tu smo si različni, čeprav to vztrajno zanikaš.

Hmm. In kaj slišiš, a morda pljuvanje po partnerju? Kaj a ni to tipično početje tistih ki varajo?

Torej praviš, da za svoje poročene, sprva nisi vedel da so in si to šele potem izvedel? In pol ti meni o naivnosti? 🙂

Sicer pa DXB, če tebi ustreza se zapletati s poročenimi, prav. Če ti odgovarja prilagajati se možu ljubice, ker dejansko se prilagajaš njemu, ne njen, tud prav. Jaz se tega ne grem.
Ko “hočem”, “hočem”, ne mislim čakat na točno določen dan, uro, ko bi ljubimec lahko nekako odšel od doma. Tud, ko povabim na izlet, povabim, ne da bom pri tem iskala termin “ko žene ne bo doma”. Phhhh, ne rabim tega v svojem lajfu, nekateri, nekatere pa in tu smo si različni, čeprav to vztrajno zanikaš.

Hmm. In kaj slišiš, a morda pljuvanje po partnerju? Kaj a ni to tipično početje tistih ki varajo?
[/quote]
Zenska, skoda casa tebi karkoli razlagas. Ti si mentalno cist zjebana.

A on naj bi bil kriv ker mu ne povedo da so se vmes poročile?
To me spomne na žensko dvoličnost. Če bi njen mož kaj takšnega počel bi se takoj ločile, ker pa one to počno je pa ok ? In ja sam imam podobne izkušnje. Žal si najdejo takšne fante ki jih lahko obračajo oz. se učijo na napakah. In za konec. Varanje je samo če te dobijo. Mi je nazadnje ena rekla. In ne, se ne zapletam s poročenimi, sem pa v stiku. Zakaj ,ker potem si jim prijatelj in zveš kaj počno z novim, to je kaj so pred teboj in ko so bile s tabo.

In ja gredo se to da dokler ni z novim zazihr se starega držijo, po možnosti še malo guncajo novi stari, če se novi ne obnese.

Ma saj je že vse napisano in povedano 15% vas je ok drugo se pa goni vse povprek, ampak ker jih ne dobijo je ok.Če jih pa že je pa mož kriv 🙂

Tako da fantje ko slučajno sreča prijateljice iz šole/faksa/domačega kraja ki jih ni videla par let se vprašajte kam res hodi. Isto je če naenkrat ostaja v službi ali pa ima izobraževanja in podobe izgovore. Ker začne se z uro dve podaljšat potem je pa že delovna sobota in izobraževanje čez vikend.

Zenska, skoda casa tebi karkoli razlagas. Ti si mentalno cist zjebana.
[/quote]

Ne mislim se spuščat na tvoj nivo komuniciranja.

Seveda ni. Nima pa kaj perutkat z metanjem vseh v isti koš.
Sicer mi je pa vseeno kdo kaj in s kom, samo ne pol jamrat 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close