MOŠKI IN VARANJE
Nič ne trmarim, ti se finega delaš, a si zgolj manipulator, ki ko osvaja se strinja, ko je zavrnjen pa napada in kritizira te iste stvari. Nisi mi všeč, zato ne vsiljuj svojega strahca na mene.
Vsake oči imajo svojega malarja, kdaj si izgubila možnost videti v barvah in obstala v črnobelem svetu?
Ti živiš v bolnem odnosu z žensko, a osvajaš druge ženske, tako da nisi kredibilen za neko pametovanje o barvah… moj svet je barvit, tvoj pa zelo črno bel.
Pa pojdiva, spuščati se na osebno raven je dejanje šibkih. Strahca. Sam to ne delam, niti me zanima. Tvoje mnenje je tvoje mnenje. Posiljevanje tega mnenja je zopet dejanje šibkih, strahca, a ne. Ker za za svoje trditve nimaš utemeljitve, pa potem pišeš, tako kot pišeš. Šibko, strahec. Kdo je za kaj kredibilen, s tem vse poveš o sebi. Ego, napuh. Prizemlji se. Si vesoljna leta od biti, razen v domišliji, kjer si pa kar uspešna sama ze sebe.
Ti se ves čas spuščaš na osebno raven. Si daleč od biti, ampak si zvodnik imeti.
Utemeljitve imam- v tvojih lastnih besedah. Se že tu vidi, da enkrat rečeš eno, drugič drugo in to o isti stvari. Da si se strinjal z mano dokler si me osvajal in začel napadat, ko si bil zavrnjen.
Sprejmi in spusti.
haha, lahko se samo nasmehnem tvojemu pisanju. Ni nič od intelekta, razuma. Tvoj domet je zvodenel na celi črti. Ostalo je samo prerekanje, s kom? Mano, NE. Sama s seboj, DA.
Ni tako, si vzel pogled na splošno, kar je napačno. Izhajaš iz samopodobe moškega in naprej pleteš zgodbo. Kje je pa slaba samopodoba ženske. V tvojem pisanju izhaja, da je to domena moškega. Ni tako enostavno in napačno je posploševanje. Gre se za odprtost in iskrenost v odnosu. Tega ni. Zato nastanejo problemi.
[/quote]
Kako to misliš, kje je slaba samopodoba ženske? Bom še enkrat napisal.
V mojem zapisu res izhaja, da ima moški slabo samopodobo, ampak saj o tem je govora, o miških/ženskah s slabo samopodobo. 🙂
Če ima moški slabo podobo oziroma samopodobo ali pa ni osebnostno zrel, se zagotovo ne bo zapletel v neko resno zvezo z osebnostno zrelo žensko, ker ga ona že v osnovi ne bo želela ob sebi. Tako da gre praktično vedno za dva, ki sta nekje na istem nivoju zrelosti.
Na istem nivoju zrelosti zame pomeni, da imasta oba svojo samopodobo na zelo podobnem nivoju.
Seveda pa v odnosu manjkajo iskrenost in odprtost ampak to je lastnost ljudi s slabo samopodobo.
Taki so v večini, zato je tako kot je.
Saj je dost preprosto. Če ima moški slabo podobo oziroma samopodobo ali pa ni osebnostno zrel, se zagotovo ne bo zapletel v neko resno zvezo z osebnostno zrelo žensko, ker ga ona že v osnovi ne bo želela ob sebi. Tako da gre praktično vedno za dva, ki sta nekje na istem nivoju zrelosti. Zato nikoli ni krivda samo na eni strani. Vedno obadva zašuštrata skupaj, kar pač zašuštrata. Lahko en misli/verjame, da ju hudo zrel in da pri njemu vse štima, ampak odnos s partnerko pokaže pravo resnico.
[/quote]
Zavrnitev je eden boljših merilcev dejanske samozavesti človeka. Pravzaprav bi morali vsakega snubca po defaultu zavrniti – da bi videli, kako ravna.
Hkrati pa bi se morali pred poroko s partnerjem ločiti. Ker po tem v kakšno smer ločitev zavije, bi videli, v nebo kričeče močno, ali se s takšnim partnerjem sploh splača poročiti 🙂
Zavrnitev je eden boljših merilcev dejanske samozavesti človeka. Pravzaprav bi morali vsakega snubca po defaultu zavrniti – da bi videli, kako ravna.
Hkrati pa bi se morali pred poroko s partnerjem ločiti. Ker po tem v kakšno smer ločitev zavije, bi videli, v nebo kričeče močno, ali se s takšnim partnerjem sploh splača poročiti 🙂
[/quote]
Ja, najbolj ziher je, da se ločiš, ter partnerju pobereš vse kar se da (materialnega, otroke,..), potem pa mu čez kak mesec rečeš, da je bil samo test in da ga je odlično opravil. Nakar ugotoviš, da si sam padel. 🙂
sploh bral nebom. ŽENSKE TUDI VARATE in to je fact. NE NIČ BOLJŠE NISTE OD NAS, sprijaznite se. Če smo mi prasci, ste ve Ku*** 🙂
Ja ženska doma da noge narazen in misli da je to dober seks in se čudi da hodi drugam.
To o tem da vsakega zavrneš in nevem kaj. ?!$€???
Če se moški ki gre sam na morje si tam najde kakšno žensko ki se poljubljata , stiskata ter se valjata po blazinah .
Vendar če ju žena vidi je zelo huda zato moža prosi da naj ji pove zakaj to dela z drugo žensko se mož uleže na žensko ter ji odpne kopalke da jo slata po telesu .
Če bosta oba psihično zdrava, potem bo varanje zadnja stvar na katero bosta pomislila 😉
Torej praviš, da za svoje poročene, sprva nisi vedel da so in si to šele potem izvedel? In pol ti meni o naivnosti? 🙂
Sicer pa DXB, če tebi ustreza se zapletati s poročenimi, prav. Če ti odgovarja prilagajati se možu ljubice, ker dejansko se prilagajaš njemu, ne njen, tud prav. Jaz se tega ne grem.
Ko “hočem”, “hočem”, ne mislim čakat na točno določen dan, uro, ko bi ljubimec lahko nekako odšel od doma. Tud, ko povabim na izlet, povabim, ne da bom pri tem iskala termin “ko žene ne bo doma”. Phhhh, ne rabim tega v svojem lajfu, nekateri, nekatere pa in tu smo si različni, čeprav to vztrajno zanikaš.
Hmm. In kaj slišiš, a morda pljuvanje po partnerju? Kaj a ni to tipično početje tistih ki varajo?
[/quote]
Stfu!! Jst se ne prilagajam ženi marveč una men.sm boljša od žene, fenomenalna ljubimka, poslušalka, lepa, postavna.
Ampak konec dneva gre k ženi.
Forum je zaprt za komentiranje.