moški in ženske, pomoč
Mož mi je mimogrede omenil, da gre na službeno pot za dva do tri dni. OK, še ta mimo grede vzamem, čeprav smo družina z otrokom, polnih izven šoskih dejavnosti, in je potrebno splanirati marsikaj.
Ne morem pa mimo ene druge zadeve. Namreč – zraven pa gre kolega (pohvalil se je po FB). In ne samo to – vzel bo še nečaka (kolega). Ker gredo še v podjetje, ki sodeluje z moto GP (sama sem navdušenec motorjev, tudi imam ga), me je kar malce zadelo to zamolčanje. Kolikor berem ogromno mož zamolči zadeve, sem se kar čudila. Sedaj pa….to počne tudi moj??? A je postala praksa, kakšen virus morda? OK, ni smešno! Res me zanima – kaj dogaja? Kaj in kako mu naj rečem, da to pa res ni prijetno, da mi je zatajil? Razumem, služba, pa vendar…očitno lahko gredo spremljevalci zraven, moj pa niti povedal ni. Pa čeprav bi rekel, da me ne želi zraven, kot ženo, žensko… aja, pa kar nekaj sodelavcev poznam. Sicer večino bežno, pa vendar….
Ma daj no,bodi lepo kdaj doma, nehi mu skoz težit, daj mu malo svobode. A nisi opazila, da ne gre nobena ženska, naj ima malo moškega časa no. Ti pa tačas lepo z otrokom, sončkom, a si ga nisi tako želela.
Ja njega vprašaj zakaj ti ni povedal, saj sta par. Pa ne kompliciraj, naj gre, naj uživa v moški družbi.
Ne vem res zakaj ti tega ni povedal oz zamolčal. Predvidevam da očitno ne želi s tabo iti. Mogoče pa si želi samo malo moške družbe in da ni nič groznega. Vprašaj ga, če te to muči. Tako boš najhitreje videla koliko je ura, pa čeprav resnica boli.
Forum je zaprt za komentiranje.