moški in ženske
Kdor gleda televizijsko nadaljevanko Kmetija, je bil najbrž pozoren tudi na moške in ženske v tem šovu.
Kdo bi si mislil, da so moški po dvajsetem letu tako pubertetniško nastrojeni proti ženskam.
V teh letih bi že zaradi njihovega statusa po potrebi za zadovoljevanje svojih potreb, morali pomagati ženskam, jim laskati s komplimenti in se boriti za njihove protiusluge.
Razen Sare, ki ji Denis neumorno dvori, se ji prilizuje in ji laska ter hodi okrog nje kot petelin okrog kokoši, ne vidim v teh možakarjih dosti moškosti.
Niti kakšne vljudnosti, ne dobrohotnosti, ne naklonjenosti. Samo tisti nizkotni podtalni egoistični gnev, da bi žensko izrinili iz Kmetije.
Kako vi bralci in gledalci vidite ta odnos moški-ženska ?
Fantje in možje so brez spoštovanja do žensk. Še ti mladi fantje, tak je bil tudi Borut, se grdo obnašajo do starejših od njih.
Bi moral biti tam vsaj Goran Leban, ki je cenil ženske.
Ali pa bi morala priti na kakšno inštrukcijo vsaj za kakšen dan pisateljica Milena Miklavčič da bi “posvetila” tem objestnim možakarjem, kako se je treba obnašati do žensk.
Niti približno tako kot ti. Kmetija je šov, kjer na koncu eden osvoji 50k eur. Ne pričakujem nobenega laskanja z nobene strani, vsaj ne iskrenega in takega, ki ga lahko vidiš v realnem življenju. Če pa se že komu “zgodi”, menim, da je prenaiven za ta šov.
Kaj se jih je rešila? Oni so se nje rešili, potem ko so glasovali, naj odide. Ona pa je ob odhodu rekla, da je na kmetiji doživela najlepše trenutke svojega življenja.
heh, to bo ja, če je to lepotica, pol sem jst marsovc…, mi je pa smešen ta rene…, ko so mu presenčenje pripravljali za rojstni dan, ta črnolasa voditeljica, ki pa je ok. za pogledat… in je rekla…, imam presenečenje za tebe renee…, kot v nanizaniki alo alo…, jst sem mislil, da mu bo rekla, da ga povabi v njeno posteljo in si prav predstavljal, kakšno faco bi naredil, prepričan sem, da jo ne bi nategnil, hehe…
heh, to bo ja, če je to lepotica, pol sem jst marsovc…, mi je pa smešen ta rene…, ko so mu presenčenje pripravljali za rojstni dan, ta črnolasa voditeljica, ki pa je ok. za pogledat… in je rekla…, imam presenečenje za tebe renee…, kot v nanizaniki alo alo…, jst sem mislil, da mu bo rekla, da ga povabi v njeno posteljo in si prav predstavljal, kakšno faco bi naredil, prepričan sem, da jo ne bi nategnil, hehe…
[/quote]
Se strinjam, če bi ga lepa Natalija zvlekla v eno od sob, bi on samo naokrog gledal, potem pa ves razočaran ugotovil, da ne gre za čevape, ampak za seks :)))
Se strinjam, če bi ga lepa Natalija zvlekla v eno od sob, bi on samo naokrog gledal, potem pa ves razočaran ugotovil, da ne gre za čevape, ampak za seks :)))
[/quote]
hehe, men je tip smešen, čuden barbika karakter za moškega v teh letih, 34 let, če se ne motim, čeprav ima pleminit cilj, da pomaga materi…, pa sej tipi so vsi malo mlečni, razen dvojčka, ki sta žleht ampak delujeta pa vseeno dost moško po karakterju za 21 let, imata tist jebaški moški nagon v seb..
Obisk Nives Orešnik je bil popestritev za “kmete”.
Kako lepa je ta ženska, kako naravno lepa, v obraz in v postavo. Ima nekaj karizmatičnega na sebi kar te pritegne in privlači.
Fatje, zlasti dvojčka, kar niso mogi skriti navdušenja nanjo.
Kdo ve, če je še vedno partnericaali žena Jana Kovačiča iz The biggest looser ?