moški in ženske
Jaz sem mislil, da mu ga bodo, potem ko je dobil nalogo, da obema dvobojevalcem preda namiga, brez da bi vedela, da sta to dobila oba, potem pa je Luka šel to Reneju povedat, da sta to dobila oba. Ampak zgleda, da ni bilo tako pomembno.
Kaj nisi gledal dvoboja? Tisti, ki izgubi, izpade. To je tako težko razumeti, kot 2-1=1.
Nekaj je v zraku, nekaj, kar prehaja s Sare na Reneja, z Reneja na Saro, izgleda, kot, da je neka močna kemija, ki obema prija, da sta skupaj, to ni več tisto medsebojno druženje ampak je privlačnost, kemija, ki ju povezuje.
Mogoče bo trajalo samo v tem “zaprtem” prostoru, toda vidi se, da sta drug drugemu privlačna, naklonjena in da jima prija bližina drug drugega.
Ob poslušanju življenskih zgodb teh fantov, se mi kar milo stori.
Vsi so zaznamovani s svojimi starši, ki so “zganjali” taka in drugačna neprijetna dejanja.
Saj se mi prav zasmilijo.
To okolje v katero so prišli, je kot nekakšno zatočišče pred “domačimi” in potrditev samih sebe. Dobra šola za življenje.
To, da sta ostala sama proti vsem ostalim, samo to, nič drugega. Tudi, če Sara zmaga dvoboj, spet bosta na tapeti z Renejem. Ni šanse, da Marjanco ali pa Lukece pregovorita, da bi glasovala proti dvočkoma in Tanji.
Res je, tudi punce nič ne zaostajajo v tem. Velika večina jih ima doma štalo s starši. Če ne kar vsi.