moški in ženske
A res.
Zakaj pa puščaš komentarje, kot koza bobke, v temi, ki je “posvečena bebavosti”?
Ne morem verjeti, da tiiii, intelektualna veličina, to komentiraš.
Za bebave gledalce (jaz med njimi): včeraj me je pogrelo, kako so Tanja in dvojčka reagirali na preobrat.
Zelo podobno RL: nekdo misli, da ima vse niti v rokah, potem pa nekdo potegne as iz rokava….grd je tisti, ki je po xy časa zravnal hrbtenico in si poizkušal priboriti svoje mesto, uresničiti svoj plan.
Rene se je pač najbolj potrudil, našel to, kar so vsi iskali, in potem so ga (Tanja + dvojčka) poizkušali prikazati kot serijskega morilca.
Dokler oni vladajo, je ok, njim vse dovoljeno.
Presenečenja so pa za na drevo obesit, linčat, sežgat! 🙂
P.S.: upam, da zmaga Sara. Odkar se je nehala spakovati pred kamero, začela govoriti logično, in se resno postavila zase – kul.
A res.
Zakaj pa puščaš komentarje, kot koza bobke, v temi, ki je “posvečena bebavosti”?
Za bebave gledalce (jaz med njimi): včeraj me je pogrelo, kako so Tanja in dvojčka reagirali na preobrat.
Zelo podobno RL: nekdo misli, da ima vse niti v rokah, potem pa nekdo potegne as iz rokava….grd je tisti, ki je po xy časa zravnal hrbtenico in si poizkušal priboriti svoje mesto, uresničiti svoj plan.
Rene se je pač najbolj potrudil, našel to, kar so vsi iskali, in potem so ga (Tanja + dvojčka) poizkušali prikazati kot serijskega morilca.
P.S.: upam, da zmaga Sara. Odkar se je nehala spakovati pred kamero, začela govoriti logično, in se resno postavila zase – kul.
[/quote]
Jooj, kok si ti pametna. Se te lohka malo dotaknem, da gredo tvoje globoke misli name?
Naj zmaga ljubezen, zametki so že v Kmetiji. Naslednja poroka med sodelujočimi v šovu.
Poroka, ampak tako sta bila smešna ta ženin in nevesta, da se še pretvarjati nista mogla, kako se jima zdi vse smešno in neresno.
In ti svatje, ena sama komedija. Pa še pevci, blazno smešno.
Tanja pa v jok. Tanja, saj bo, bo prišel tudi zate čas poroke.
A res.
[/quote]
Rene je naredil pravo potezo z izborom Tanje, edino kar dela narobe, je, da se sedaj sekira, kaj si Tanja o tem misli. Pa ona je njega hotela potunkat, ali vzami to kot del igre, ali pa pusti tako prijateljico, je ne rabiš. Zdaj se tam nekaj zgovarja, da Rene ni razumel, da bi oni njemu dali moški dvoboj, če bi ga želeli izločit. Kakšna dobrota. Koga bi pa žrtvovali, njo (Tanjo), Marjanco ali Lukca (ki itak ne more v dvoboj) in koga bi izbrali potem, ko bi Saro (izločili).
Kako ne maram takih potuhnjencev in res želim Sari, da jo vrže ven (rezultat sicer že poznam). 🙂
To kar nam letos kažejo v resničnostni Kmetiji, je veliko bolj gledljivo od vseh do sedaj.
Bolj kulturno, urejeno. Lep kraj, obdelovanje vrta, njiv, pobiranje koruze in še gradnja, saj vse to spada v sklop kmečkih del.
Kako poučno je za fante in dekleta, da gredo tja, na samo in da morajo delati in skrbeti za strpne odnose med stanovalci.
Zanimivo, zelo zanimivo in poučno.