Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moški iz bloka me osvajajo, ker sem samska

Moški iz bloka me osvajajo, ker sem samska

Ima katera samska v bloku enake izkušnje? Pa me pecajo poročeni, tisti s tremi froci, jim videvam žene, skupaj hodijo mimo mene na hodniku, pa mi vseeno namigujejo, izvajajo globoke poglede, me gledajo v telo, ogovarjajo na samem. WTF?! A če ne živiš s partnerjem/si sam doma, pomeni, da si nepotešen? Da ne moreš izven doma imeti nekje avantur? Prav čudno sem se začela počutit.

 

Najbolj zanimivo je, da tega njihove drage ne opazijo. Kako poželjivo stegujejo vrat čez ograjo.

To je pa ja dovolj simpl. Vsakemu rečeš, da boš vprašala njegovo ženo, kaj si misli o tem.
Z nasmeškom.

Vprasaj Mislim, ona ima izkusnje da jo en obcuduje okrog bloka.Vceraj je pisala…
Morda ima se kaksnega skritega obozevalca v bloku.😉

Nimam. Napačno sprašuješ… sorry.

Vsaka prijaznost in malo bolj globok pogled, še ni osvajanje. Ene ste tok prepotentne, da mislite, da se vsak za vami meče. Itaq da si nepotešena, drugač drugih še opazila ne bi.

Ja sosedo bo pecal, pa v pričo žene. Ene še pozdrav ali povabilo na kavo narobe razumete.


Jst nisem samska pa me vseeno gledajo…naj če majo cajt 😉

Mene en, ko sreča, kar obstane :))) Hodim dol po stopnicah in če je spodaj, se kar ustavi in me gleda, vse dokler ne grem mem. Hahaha

Sicer nisem doma v bloku tako, da blokovskih izkušenj nimam.
Je pa dejstvo, da je veliko poročenih pokvarjencev, ki mislijo, če je ženska samska, da bo pa vsa srečna, če ji bo težil poročen pra…. za seks. Da ne govorimo kako nizko se eni spustijo in kako nesramni postanejo, ko so zavrnjeni.
Njihove babe pa so itak take kot njihovi deci. Namesto, da bi svojega skur… deca načevljala, se bo spravila na tisto samsko in jo zmerjala češ, da jih hoče deca speljat.
Tako, da ima potem samska dva psihota na grbi: slinavega nagnusneža in njegovo baburo.
In žalostno, da je veliko tipov takih.

Mene je en poročen vsakič s slinami gledal od glave do pet ..priznam, da mi je nekaj časa pasalo, sva se enkrat na hodniku mimoišla tako na tesno, da se me je dotaknil po riti… priznam, da me ni motilo. Sva bila tudi na kavi. Če on kot poročen nima zadržkov, jih jaz kot samska imam še manj 🙂 O njihovih slepih ali neumnih partnerkah, pa ne bi…

Ti se kar tolaži. Verjemi, da če mu ženska namigne nazaj, bi bil prvi na njej. In v njej 😉

Lajd..re mar se vam faj zdi…vrjetno sanjarite kako vas fu..

Seveda so samske v bloku. Sam te, ki jih poznam se člouk glih ne bi ozrl za njimi na ulici, so zanemarjene, pa vse samske imajo vsaj enega ščeneta. Očitno je to danes nadomestilo za partnerja.
Sigurno je potrebna k..ca tko kot sahara vode, in si ona zato o domišlja, če kakšnega soseda sreča na stopnišču, da si jo vsi želijo naskočit ha-ha-haaaa

Samo naj dam znak tvojemu, bi bil prvi v moji postelji.
Vem iz izkušenj ;)))

Meni ustreza, če me občasno poservisira. Za njegovo mi dol visi, midva itak s kondomom, pa poliže mi jo fajn. Jaz pa njegovega ne dajem v usta, ker ga vtika še drugam. Meni paše, njemu tudi.

Očitno si dober material za porivat. Sprašuješ pa na napačnem mestu, tu so več ali manj samo stare, odpisane vešče. Za njimi žvižga še samo ekonom pisker

Še ena ko misli, da jo edina ima. Sama finoča okoli nje, zato je pa samska. Bodi zadovoljna, da te sploh še kdo pogleda…

Žal imam podobne izkušnje. Če si samska in kolikor toliko dobro izgledaš, se ti ponuja veliko število vezanih tipov. Zame to ni nekaj, s čimer bi se bahala in dražila tiste, ki niso samske, češ, vaši tipi so varalice, ampak žalostna resnica. Če oz. ko ne bom več samska, bom verjetno izpostavljena istim problemom. Kar je morda tudi eden od razlogov, zakaj sem samska, ker tako zelo ne zaupam moškim.


To pa je zoprno, ja. Še dobro, da ko prideš ven iz bloka so zunaj moški sami angelčki.


očitno ti to odgovarja, drugače tega ne bi pisarila po forumu.

Pa si jim povedala, da imaš jajca.


Nič ne bo, kar sanjaj dalje, samskih blokovskih vešč nihče ne povoha, ker ste že toliko zafrustrirane, da se vidi na kilometre daleč.


Nič ne bo, kar sanjaj dalje, samskih blokovskih vešč nihče ne povoha, ker ste že toliko zafrustrirane, da se vidi na kilometre daleč.
[/quote]

Tebe tudi policija ne povoha, ker si za odpis.

Seveda te gleda v telo, če si pa tako debela, kam drugam naj gleda, nazaj? Ko hodiš, moraš naprej gledat, če si mu ti v napoto, ni njegov problem.

New Report

Close