Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški , je kdo ki ga ne zanima šport

Moški , je kdo ki ga ne zanima šport

Moški, ali koga od vas ne zanima šport, tekme?

Sam pol je pomojem gej.

Če ne gleda tekem, so druge opcije:

Je sam športnik

Je ribič

Ali na oglasih avto.net ali na bolhi

Lahko da je glasbenik

Pohodnik, plezalec, akrobat, fitnes tip

Lahko je kuhar ali natakar

Mogoce tv kavčar

Če ni nič od tega, se mogoče pogovarjamo o hišnem ljubljenčku

Mene ne ker imam vrsto drugih hobijov ki se jih ostali ne morete privosciti pa kaj! Ali vas bom zato žalil ne ker sem odrasel moški!

Mene seveda zanima šport in se ga sam udejstvujem, nekih niggerjev pa ne mislim preveč gledat na zelenicah, isto čefurjev na basket parketu.

Samo feminizirani moški ne trenirajo tedensko.

V mojem krogu, sploh v družini, jih je veliko, ki jih kot gledalce šport ne zanima. Pogledajo kakšno smučanje, kakšen koš Dončića, Janjo Garnbret v steni, kdaj tenis, a cele tekme nikoli.  V nasprotju z marsikaterim vampastim kavč selektorjem se rajši sami rekreativno ukvarjajo s športom.

Mojega moža šport ne zanima. Sploh ne spremlja tekem. Pri nas je to tema, ki je nepomembna.  Ni pozenscen, ni gej, je ornk konkretni moški.  Raje pogleda kakšno dobro dokumentarno oddajo ali kakšne članke na netu. Tudi sina kaj dosti športne tekme ne zanimajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Moj778, 07.04.2025 ob 22:17

Mojega moža šport ne zanima. Sploh ne spremlja tekem. Pri nas je to tema, ki je nepomembna.  Ni pozenscen, ni gej, je ornk konkretni moški.  Raje pogleda kakšno dobro dokumentarno oddajo ali kakšne članke na netu. Tudi sina kaj dosti športne tekme ne zanimajo.

+1

Briga mene za vaše športe. Narejajte se kje drugje.  Kaj češ lepšega, greš peš po cesti, kjer veš, da ne bo nihče norel od skupinskega nabijanja. Življenje je pre kratko za čredni nagon

Ah, 07.04.2025 ob 21:47

Sam pol je pomojem gej.

Če je kaj gejevsko, je objemanje dedcev na fuzbal tekmah. Tudi kolesarji v ozkih pajkicah so verjetno prava paša za gejevske oči. Gledati trop prešvicanih dedcev v kratkih hlačah, ki se podijo za žogo, mi tudi deluje precej gejevsko.

Mene gledanje športa absolutno ne zanima. Dolgčas.

Rad se pa ukvarjam s športom oz športi – a individualne narave, ne s skupinskim letanjem za žogo in podobnimi zadevami.

Ne gledam sporta, ker to ni vec sport anpak kdo bolje unicuje svoje telo in ima predvsem dovolj denarja. Sport je ze davno izgubil svoj namen. Pa tudi sicer: raje se posvetim druzini, kot se ukvarjam s tvjem.

Noben šport ni vreden da bi ga gledal, imam pa rad filme.

Mene ne zanima.

Brez veze. Mogoče še, ko je bila Tina Maze, pa še takrat samo 2. tek.

Pa kako lahko kdo gleda smučarske skoke, a si ga zraven drka al kaj?

Pa stalno nabijanje o Dončiču, nehite že srat s tem Dončičem. Može seljak iz sela, a nemože selo iz seljaka.

Pa nogomet, še v življenju nisem gledal nogometne tekme. Pa kakšne mentalitete mora biti človek, moški, da v neskončnost debatira o fuzbalu. In zna za 30 let nazaj na pamet za vse tekme, vse gole, vse igralce, pa kdo je dal gol v kateri minuti. Pa kaj je en nogometaš premišljeval, ko je brcnil tisto žogo pred leti.

Pa taka je večina moških. PA FAK NO. Kakšen mentalni doseg imajo taki moški???

Če bi mi kakšna rekla, da so vsi moški butasti brezjajčniki, se z nasmehom in največjim veseljem strinjam z njo. Niti slučajno ne bi bil užaljen.

Jaz sam prakticiram športe in že za to ni dovolj cajta. Preprosto ne vidim smisla GLEDAT športe. Sploh ne vem, kdaj sem nehal gledat, ampak nikoli nisem niti pomislil, da sem kaj zamudil. Nikoli “u, danes je pa una pa una tekma”, zakaj, če pa se v tistem cajtu spravim lahko na nek hrib al pa goro pa posedim v miru pa še dobr sem se našvical, to je nagrada za dušo in telo.

Nasplošno mi je škoda cajta za TV, da bi gledal šport mi pa na kraj pameti ne pride. Če že, potem kakšen film, dokumentarec. Niti ne spremljam kako drugače kakšnega športa in sem v “moških” debatah outsajder. Če se nimaš kaj drugega pogovarjat kot o neki žnj ligi fuzbala, si nimam s tabo kaj pomagat. Grem raje sam okol, kot da mi možgani propadejo ob kavč sodnikih.

Seveda, namesto gledanja športa, z ženo kvačkava pa zraven gledava resničnostne šove. Nama je 100x bolj zabavno.

Mene ne zanima šport. Zanima me delo…

Mene ne zanima ..

Lp. Franc

En kup nas je ki jim je spremljanje športa dolgčas, kot zgleda. A se sam ukvarjam z nečem, al pa me ne zanima dovolj.

No, očitno vas pa je kar nekaj, potem ni moj mož edini, ki športa sploh ne spremlja.

Kakšen šport ljubi te brat. Športa kot takega že dolgo ni več. Vse skorumpirano advertizirano prirejeno. Na športnih prireditvah bi morali lepo spustit plin v zrak pa se znebit na hitro kakih 5000 gnilih oseb. Ali koliko jih že sprejme stadion

Jaz sem recimo ta prav dec, ideološko skor mal mačističen, v praksi pa ljubeč in spoštljiv partner, ampak šport sem gledal samo kot otrok, mateja svet pa bojan križaj, ipd, ko odrasteš imaš bolj pomembne zadeve kot ubijanje časa na počitnicah pri babici. Kot odrasel se raje ukvarjam s kakim raziskovanjem, učenjem, udejstvovanjem, z družino, s kakim hobijem, s prijatelji. Šport po tv je zame debilizem totalen. Zamotijo človeka od pomembnejših misli, rezultati so vedno isti, fuzbal je pač en dan 2:1, drugi dan 2:2, tretji dan 1:3, in podobno, debilno totalno. Pač par primitivcev teče za kosom mrtve živali stkane v krog. Absurdno. Paleolitik. Gledalci pa plačujejo karte, večinoma proletarci in financirajo industrijo težko miliarde evrov.

Če še kdo misli da sem gej, naj mi pošlje na obdelavo svojo ženo, hčero (25+), sestro, pa bomo vidli kaj bo rekla po opravljeni tekmi 3:3 !

Franski, 10.04.2025 ob 10:53

Kakšen šport ljubi te brat. Športa kot takega že dolgo ni več. Vse skorumpirano advertizirano prirejeno. Na športnih prireditvah bi morali lepo spustit plin v zrak pa se znebit na hitro kakih 5000 gnilih oseb. Ali koliko jih že sprejme stadion

hmm, a ni blo eno obdobje v zadnjih letih, ko si rabil določeno “cepivo” da si lahko bil na tekmah?

Mojega moža ne zanima šport na TV. Tekmovalni šport je itak en sam biznis in nam poslan od oblasti kot “kruha in iger”, tema za rajo, da ne vidi kaj se v svetu res pomembnega dogaja. Ista pašta kot resničnostni šovi.

New Report

Close