Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moski kaj vam je na 1. ko iscete potencialno partnerko

moski kaj vam je na 1. ko iscete potencialno partnerko

Kaj je tisto,kar pri vas igra glavno vloga in kar naj bi imela oziroma kaksna naj bi bila vasa potencialna,partnerka/zena/mati vasih otrok?

Povem ti, ko bom umiral.

Takšen odgovor ne obstaja.

Upam, da takšna otročja vprašanja postavljajo 15-letnice.
Postopek:
-moški te pogleda v obraz, rit, joške
– se veliko smejiš
– znaš se mal hecat in zezaš
– znaš kaj zanimivega povedat
In in ga junaka, ki ne skaka.

Ja odvisn kok si star, pr 15ih je važn da ma pizdo in da bi jo (čimprej) nastavla, odvisn kok maš ponudbe, sam tista k je pripravljena pizdo nastavit ima bistveno prednost pred ostalimi, takrat šteje sam kdaj boš fukal, zgubi jumfr.

Potem okoli 20 se gleda seveda da je čimbolj HOT, videz jasno.

Potem k pa malo odrasteš, okoli 25, pa seveda gledaš tudi ostale stvari, da ni nek šrot od babe, no tiste 10/10 se ogromno tolerira jasno, sam tiste manj pa mora biti že zvesta pa poštena pa tako naprej.

Tm k si ukol 30 pa je pomembno marsikaj, prvo videz jasno, potem karakter, družina (kako se doma razumejo, odnos z očetom, gmnotno stanje doma). Pač Pri 20ih bi blo dost da je lepa, sedaj me pa klošarke in luftarke odbijajo. Enostavno morava imeti več skupnih poti v življenju.

Zelo mi paše, da je lepa, pa da sva podobne izobrazbe (vsaj po stopnji), premoženjskega stanja (seveda da nadvladam, sam da nisem ravno ZASILNI OPLOJEVALEC neke revne, k bi me izkoristila sam da jo odrešim patološke družine, revščine etc…). Pa da je poštena, zvesta. Gledam kakšen odnos ma do ostalih, do tistih do katerih ji ni treba biti prijazna, drugo je biti prijazen do tistih k si odvisen od njih oz. do osebe k si vanjo zaljubljen (ti povzroča ugodje). Skupne poglede etc. Pač starejši si, bolj je pomembno da imata skupne stvari, seveda morajo biti nekatere kontra (za ravnovesje, katerega baje najde otrok med vama), tipično je, en rad zapravlja, drug varčuje, en je zapečkar, drug bi potoval kot nomad, en je rad v družbi, drug pa ne. Pa se potem nekak uravnovesi. Samo temeljne stvari morajo biti pa vsaj podobne, drugače se po zaljubljenosti lahko razideta. Aja.. pa da jo zadovoljim v postelji, tisto je MATURA odnosa, če se tam ujameva, da jo pripeljem do močnih orgazmov, vsaj sčasoma, potem je to to. WIFE MATERIAL.

No ko maš to zgoraj poštiman se moraš za vsako vprašat, takoj ko jo vidiš, predtest!

Ali bi jo oplodil ? (tud če si ne želiš otrok, to je temeljno vprašanje, če bi jo oplodil (izbrizgal seme v maternico)
Ali bi ostal z njo, če zanosi ?
Dodatek še: Bi jo poročil ?

Če je na vse 3 DA, potem se gre naprej raziskovat 🙂

-mora me privlačit
-rada seksa
-poštimana čustvena prtljaga iz prejšnih vez
-brez otrok
-ne sme biti sitna
-vsaj 4 leta mlajša od mene
-manjša od mene
-rada športa
-atletska postava z dobro ritko
-prijazna (ne samo do oseb ki jih pozna tudi ostalih)
-lep nasmešek
-mora imeti plan v svojem življenju
-rada potuje
-lep nasmešek
-je nasmejana in polne energije

Večina zgornjih odgovrov je za bruhat in kaže totalno bebavost tega sveta!
Na prvem mestu je pamet, potem iskrenost in humor. Normalnim moškim se jebe če ima punca denar in izobrazbo. Pa kaj če je revna? Če je pametna se zna iz revščine izkopat in ima s teboj zelo kakovostno ter lepo življenje! Kupljen faks in očijev denar še ne naredita ženske!
Plehki ljudje me odbijajo, jbg. Pa brez zamere 🙂

za moške je najbolj pomembno:
– da je ženska manjša od njega
– da “izobražena” (ampak manj od njega) in da je (bolj) neumna (od njega) (zelo pomembno)
– da zna pucat, prat in kuhat
– da zasluži manj od njega (spet zelo pomembno)
– mora izgledat povprečno. ne sme bit preveč lepa, da ne bi zamikala kakega potrebnega kolega in spet ne toliko grda, da bi ji bilo treba dat vrečko na glavo za tiste 2x na leto, ko seksata
– najbolje je, da je brez vozniškega izpita ali pa vsaj, da vedno dovolj Njemu, da vozi
– mora imet par kil viška, da je nasamozavestna, ampak ne preveč, da lahko še vedno puca na lojtri in ometa lustre
– obvezno mora imet NIZEK libido (da ima dedec razlog za pritoževnje)
– sprejemljiva sta max. 2 spolna partnerja pred Njim. z obema je morala bit vsaj 5 let (v nasprotnem primeru je k.urba in je nevarnost, da ugotovi, da obstajajo še boljši od Njega)
– v življenju ni smela bit samska za več kot 14 dni skupaj (dokaz, da ne zmore živet sama)
– idealno bi bilo, da je gluha slepa in nema, sprejemljivo pa je že, da nikoli ne teži in ne govori preveč
– mora znat sama skrbet za otroke, ker to ni moško delo
– ko Njemu ljubice pošiljajo SMSe, mora ona selektivno oglušet, še bolje je, da sesa tepih v dnevni, ker takrat ne bo slišala, in se On lahko v miru pomeni s svojo tretjo ljubico

to je v grobem to.
aja, pa še pir mu mora znat natočit, prinest čips in pozitivno pokomentirat njegov noro seksi trebušček.

Razočarana gospodinja? Žrtev narcisoida?
Kokoška1, nismo vsi taki. Malo se razglej…

Jah po moje je zelo odvisno, koliko je (iščoči) moški star.
Ke od 20 do 30 išče najlepše telo, ki ga lahko dobi, ostalo ni važno.
od 30 do 40 je fajn, če ima to telo službo, zna kuhat, stanovanje ali hiša je bonus.
Od 40 do 50 si poleg telesa, ki ga pedena doma, omisli še eno mlajše telo, da se
lahko pobaha pred kolegi.
Od 50 do 60 išče žensko s stanovanjem, ker ga je ta prva vrgla ven.
Po 60 išče žensko s stanovanjem in dobro penzijo.

Ej skela, ti sploh nisi neumna 🙂

not bad 🙂

[/b]

ILL TAKE IT! I APPROVE. FULL OPTION PLEASE. 🙂

[/b]

ILL TAKE IT! I APPROVE. FULL OPTION PLEASE. :)[/quote]

Evo, to da rada športa mora bit opcijsko zame, ker če preveč športa ma lohk ZOLE V RITI oz bi se rada jebala… Tko če men sede, športa, če ne je lohk na miru. Potovanje tud opcijsko, ne mislim bajte zastavit za turizm drogiranje ukol sveta and shit. Plan pa ne rab, važn da mojega approva.

not bad :)[/quote]

Seksa, ko men paše, lohk 1x na mesec al pa vsak dan. Najbolje je met KAKTUS. Se napije vode takrat ko je, lohk pa zdrži dolgo brez. Hvala bogu da ona skrbi za otroke. Otroke previjajo sam beta fags. Ja samske so kurac, to se razrastejo kot divje meso. Bolje, da jo ima en na toplem, da ne podivja, jo potem prevzameš vzgojeno. Podobn k mačko iz zavetišča vs. divjine. Daljše veze pa niso zaželjene, ker se je kurca potem preveč navadila in jo vse spominja nanj (lokacija, hrana, fuk, muske, filmi, vse je posral pa zasvinjal s svojo faco pa ritjo). Pač če upoštevamo formulo da mora met največ 2 pred tabo pa da ne sme bit predolgo z njim, potem vidimo da enačba zdrži samo za YOUNGER PUSSY. Vedno pridemo do istega. Pa ni potrebno da ma ravno nekaj kil več, za nižjo samozavest. Lohk je tud super hot, TIGHT ass da bi flaše odpirala, naj ma mal manj samozavesti, ni treba da telo trpi za to 🙂 Perice in kuharice pa tud ne rabm, take so ponavdi grde. Kera lepa bo sužnja v kuhinji, nika please. je pa drugače kar CLOSE ENOUGH kar si napisala, si zanimiva za spoznat. Fino se zavedat teh dejstev.

Samo obupani samci si iščejo partnerko. Normalni ljudje si to usput poberemo.

vem, da niste vsi taki – nekateri ste ločeni (in razočarani) woman haterji in se žensk na splošno izogibate, ker ste pri bivši pozabili svoja jajca 🙂

not bad, jap, sem zanimiva za spoznat, ampak ne zato, ker se zavedam zgornjih dejstev, ampak zato, ker 99% moških, ki imate v resnici tako mentaliteto, zame odpadete kot gnila češplja 🙂 če razumem, kaj nekdo hoče, še ne pomeni, da mu bom to tudi dala 🙂 slaba ženska pač. sej, ko se boš odrešil mamine kikle, boš tudi ti začel iskat eno, ki kuha in pere 😉

vem, da niste vsi taki – nekateri ste ločeni (in razočarani) woman haterji in se žensk na splošno izogibate, ker ste pri bivši pozabili svoja jajca 🙂
[/quote]

Hahahah! Moja jajčka so še vedno moja in tam, kjer morajo bit, v realnem in prenesenem pogledu.
Woman hater pa pač nisem in verjetno nikoli ne bom, sploh pa zdaj, ko postaja toplo in odpadajo težka oblačila. 😉

1% is plenty 🙂 Poleg tega si pisala le “negativne” lastnostni, nismo pa napisal, kaj damo v zameno za to! 🙂
Tretje pa, vrjem da ne, prehrano imam urejeno, pranje pa tudi (sam al pa storitve). Men se zdi škoda ženskega časa za take banalnosti. Kokoške so super btw.

Veliko žensk nasede, kako morajo biti izobražene, dobra služba, razgledane, komunikativne, sposobne težkih intelektualnih tem, razumeti moške, biti moškim kot moški kolega (ja dejansko mislijo da se da), se pravi piti pir in gledati fuzbal tekmo, se pogovarjati o avtih in še in še… In potem, ko so tok idealne in mislijo da se bodo moškim prikuple s takim obnašanjem, ker so same sklepajo, da to moški potrbujejo, kot tudi oni sami govorijo, da jim je to idealna ženska… No potem…

jo tak moški..

prevara…

T GLUPO (hot) KOKOŠKO. HAha!

Če se baba obnaša kot tip je to zame HUGE TURN OFF. Ženska mora bit ženska, nohti, čevlji, čenče… Raj naj invetsira v videz, ne pa se po moško obnašat, BRUH. Dumb blondes FTW! http://i.ytimg.com/vi/8YxXOMnCcTE/maxresdefault.jpg

[/quote]

Hahahah! Moja jajčka so še vedno moja in tam, kjer morajo bit, v realnem in prenesenem pogledu.
Woman hater pa pač nisem in verjetno nikoli ne bom, sploh pa zdaj, ko postaja toplo in odpadajo težka oblačila. ;)[/quote]

No vidiš kako te je pogruntala.

Isto mi je ena BLONDa rekla kok ji je nagravžn, ko tip postane ful prijazen, ko se zaljubi vanjo. Da zanjo mora bit tip tip, AROGANTENT pa to 🙂 Isto kot moški ljubimo KURE (lepe seveda). Ene ženske so supermatice pa vse, IDEALNA, kot ženska top pa še tipu ekvivalent, a jo tip prevara in jo vprašaš s kakšnim tipom ženske jo je prevala, veš kaj je 99% ? Z GLUPO KURO…

To tipi rabmo, če ne bi se med sabo porival, sploh zdej k pravijo da je ASS is the new PUSSY. Še zanosit ne more pa pocen je pa vse, tipi ne rabmo denarja, to je sam za bišes.

AMPAK ravno zato k RABIMO glupe kure (ženstvenost), garamo za success, tvegamo in kasneje imamo kids, ker rabimo DUMB BITCHES, to nam je naravna potreba, jbg.

da je Ženska

no ja 😀 svoji k svojim.

no ja 😀 svoji k svojim.[/quote]
exactly

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close