Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah
Ti bom povedala, zakaj ti ne odpiše.
Zato, ker po pogledu na profili nisi njen tip in jo je sigurno ogovorilo še 100 podobnih tipov, ki ji niso všeč in vsakemu odgovarjat… ja, no, ne vem, kateri bi se to dalo.
Potem so tukaj še slabe izkušnje z odgovarjanjem “ne zanimaš me”. Včasih je bolje nič odgovoriti, kot pa tole in potem kasirati zmerjanja, ker so užaljeni.
Sem sama preizkusila eno in drugo ter ugotovila, da je ignoranca še najboljša varianta, če ti nekdo po profilu ni všeč.
Jaz sem tudi svojega spoznala na badooju, je pa res trajalo 10 mesecev, da sva se našla. Ampak sem vztrajala, vmes šla s kakšnimi šestimi na kavo, vendar ni bilo iskrice. Narest moraš filter, jaz sem profil vedno prebrala, pogledala fotko in se ne glede na opisano, začela pogovarjat, če je tip začel pogovor. Veliko jih je odkrito povedalo, da iščejo samo razvedrilo, eni so pa bili pravi obupanci. In ravno ti, obupanci, so mi bili najhujši.
kakorkoli…
tip, ki petič piše eni in isti, ki ne da nobenega odgovora od sebe, deluje samo še obupano
pa dajte imejte malo spoštovanja do sebe in ne klečeplazite za ljudmi, no.
pišeš enkrat. če ni odgovora, smola zanje. ne glede na vzrok
saj ima nasprotna stran vedno priliko sama navezat stik.[/quote]
No ja, jaz sem enega, s katerim sva se potem dolgo dobivala, prvič pomotoma zbrisala. Če mi ne bi pisal še enkrat, se ne bi nikoli spoznala. Logično pa, da ne pišeš v nedogled, če ni odgovora.[/quote]
jah točno, bi bila pač tvoja izguba
big dil
sem pristaš mnenja, da enkrat vprašat je ok, kar je pa več, je pa teženje.
No ja, jaz sem enega, s katerim sva se potem dolgo dobivala, prvič pomotoma zbrisala. Če mi ne bi pisal še enkrat, se ne bi nikoli spoznala. Logično pa, da ne pišeš v nedogled, če ni odgovora.[/quote]
jah točno, bi bila pač tvoja izguba
big dil
sem pristaš mnenja, da enkrat vprašat je ok, kar je pa več, je pa teženje.[/quote]
Pravzaprav bi bila izguba obeh.
Če si stara do 35 let in bi imela otroke, imaš kar dobre šanse. Na teh portalih jih je polno, ki se pri 45 letih splašijo in bi imeli družino, pa iščejo voljne mladenke.
Če pa že ima otroke in je zagret rekreativec, potem cirka veš, zakaj je ločen. No, itak se na teh portalih vsi predstavljajo kot ultra športniki in sploh ne vem, kam bi vtaknili partnerko v svoj natrpan urnik? Tako kot piše gor en moški – če imaš službo in obveznosti do otrok, se nimaš časa cele dneve rajhat na biciklu in po fitnesih.
Pa seveda moraš biti luštna. Tipom, tudi grdim, se zdi, da imajo neomejene možnosti izbire tam gor. Skratka, ti iščeš iglo v senu, zato se sploh ne sekiraj, če nimaš uspeha – kot si sama napisala.
Poznam nekaj fantov, ki so gor – znanci, sodelavci in tako dalje. Npr. za enega sodelavca ne vem sicer, kaj ima napisano v profilu, ampak na FB ima včasih take objave, da se v komentarjih folk odkrito zgraža nad njim. Ima kar nekaj kg viška, plešast, z očali, star je čez 40 let, zgleda pa 55, ima otroke, ampak on bi lepotico z naslovnice, ki bi mu rodila še kakšnega otroka. Vse to vem, ker se pogovarjava o teh zadevah. Drugi sodelavec se še ločil ni, pa je takoj letel se prijavit na ona-on (to so mi povedale sodelavke – ima fotko gor – z njim jaz nimam nekih stikov, ker delava na čisto drugih področjih). S tem da se je pomladil za pet let 🙂 Tako da računaj tudi na to – da se jih veliko za nekaj let pomladi.
Na prvo žogo največ pomeni slika. Ta naj bi bila kolikor toliko dobra, da se se razpozna njene osnovne poteze. Nasmeh privlači. Je pa res, da včasih pogledaš tudi za profil brez slike. Takih profilov ogledaš bistveno manj, čeprav zna biti zadaj zelo prijetna ženska, da pa bi začel pogovor, pa mora biti v samem profilu res nekaj kar pritegne.
Pomembno mi je tudi, da je profil vsaj malo izpolnjen. In da zna sama kaj malega napisat, da ni generik pozdravno sporočilo. Če to pritegne, pogledaš celoten profil. Tu ti je lahko kakšna stvar zelo všeč, lahko pa te tudi čisto odbije.
Pišeš enkrat, max 2x, če ni odziva, jo ne zanimaš.
V klepetu se moraš ujet, da pogovor lepo steče. Odbija me, če se ženska gre skrivalnice, če se obnaša preveč vzvišeno, nedostopno. Pri teh letih si malokdo želi drama queen, princesko.
In pa, čimprej na srečanje v živo. Takrat vidiš, ali so predstave z neta resnične, ali pa srečaš nekaj čisto drugega. Tako da , na srečanje brez pričakovanj, a vendar z upanjem 😉
če te zanimajo zagretii rekreativci, idi na rekreacijo, ne vem, kaj se siliš na portale.
Zdravo,
Sam sem bil nedolgo še na Twoo-ju in Badoo-ju.
Prednost Twoo-ja mi je bila v tem, da si lahko iskal po astro znakih, slabost: za vsako stvar plačat kar pa je naprimer pri Badoo-ju neplačljivo oz. zastonj. Ko so na Badoo-ju spremenili grafični vmesnik, me je minilo.
Pri ženskah me motijo:
– te bedne “selfi poze” (z globokim dekoltejem, v spodnjem perilu, zraven dragih avtov,…),
– sploh slabe fotografije (zanič osvetlitev, kvadratki, vidi se samo obraz,…),
– ko pišeš prvič, da ne dobiš odziva (rajši: “Žal me ne zanimaš” kot pa tišina; deluje potem kot lažen profil)
– neizpolnjeni profili (ali povsod prazno ali pa ponekod: “vprašaj, ne grizem” (potem je pa zgornji primer). Če nimaš vsaj nekaj informacij kako lahko začneš pogovor, potem je lahko vsak pristop napačen, čeprav sem imel tudi primer, ko je imela ena da jo zanima neko področje, pa jo potem to vprašaš, potem pa: od kje to teb ?),
– neskladje glede želja (piše da išče, obenem pa realno vidiš, da poleg šole, dela, prijateljev-ic, itd. nima časa za še kaj več; možno da realno nisi zanimiv in se gredo skrivalnice, samo potem imam rajši tudi iskren odgovor),
Še glede neizpolnjenih profilov – ni potrebno vse do potankosti, vendar prazno izpade kot lažen profil (isto kot če ne dobiš odgovora) ali pa tisto igranje na karto skrivnostnosti, nedosegljivosti. Mora biti mera.
Si pa naiven. Po moje si imel največkrat opravka z moškimi. In največja napaka, ki jo lahko narediš je, da imaš pričakovanja. Ne poznam teh portalov, ampak že apriori nimam dobrega mnenja, ker to kot neko zatočišče ljudi z maskami.
Možno – saj te slike (od punc) si lahko potegneš dol iz FB-ja (iz kateregakoli profila) in tako umetno ustvariš ponudbo in hkrati še povpraševanje. Ker sem videl tudi ženske iz sveta zabave in slave tam gor, tako da sem vedel, da je lažen profil.
Če nimaš pričakovanj, želja, potem se res ne bi tudi tam registriral. Nisem pa obupano iskal, vendar hej še čvek ne gre več. Maske imajo ljudje tudi v 3D (na različne načine). Je pa dvom možno najti tako v reali kot v virtuali, če znaš pozorno brati.
Po drugi strani pa ti tovrstni portali ponujajo hitrejšo in cenejšo obliko spoznavanja – virtuala nasploh. Sicer pa je sindrom našega časa ravno to neko pomanjkanje časa, nalaganje preveč bremen, tako da pozabljamo na samo druženje. Še dobro, da imam svojo risarijo in glasbo za sprostit. 😀
Če si na sliki naslonjen na bmwju, brez majce in sončiš 6peke, ti bo vsaka odpisala. Pa recimo še eno slikco daš zraven, s kolegi, ko ste ga žural. Tko maš vse 3 kljukce: videz, keš, veze.
Zdaj se pojavlja vprašanje, kaj za nekoga pomeni, da “obupno išče”?:)) Lahko je vsak, ki se prijavi v portal za iskanje partnerja, obupan. Po moje tudi je, ker iz samega dolgočasja se ne registriraš, niti nimaš potrebe po tem. Saj ti nihče ne bi verjel, da iščeš le čvek. To najdeš na kakšnem prijetnejšem mestu.
Kaj te zadržuje, da ne potegneš ene fotke z neta dol in jo daš gor? Veš kakšen mir bi pol meli….vse dokler ne bi prišel dan, ko bi te deklice spoznale v živo…
Samo to Markoti ne bodo nikol dojeli. V živo je dejansko lažje prit do babe, kot na teh portalih za zmenkarije. Pa še večjo izbiro maš.
Tko je pa rabu eno brezposelno Petro pobrat z druzga konca Slovenije, pa za bencin trošit, ko največji pacient.
lej, eni pac portale uporabljajo za spoznavanja, tako kot drugi razne klube. Uporabniki portalov vedo za kaj se gre, tako kot obiskovalci klubov vedo. Ni neke hudo znanosti za tem. Enim ustreza prvo, drugim pa drugo. Obupani so lahko tako prvi kot drugi. Prav tako so lahko oboji cist kul. V vsakem primeru se vedno velja zakon privlacnosti. Kar oddajas, to pritegnes.
:))
Marko, sorry ampak…kolikor so mi tete povedale, si bil ti izredno obupan (po moji definiciji). Saj ne rečem, očitno si zdaj zadovoljen in je obrodilo sadove. Ampak meni se zdi še vseeno bolj naravno, da človek ni obupan in ne išče, ker misli, da mora iskati. Najlepše je, če pride spontano in se zgodi, ker ti je tako namenjeno, ne pa ker si vrgel vse verige in obkljukal vse možne sezname.
Če je pa res kaj. Težko je to nekomu razumet, k ni tega še niti enkrat sprobal, ker se je pač rodil s praznimi jajci, pa ne zbere pogum se predstavit babi. Samo rečeš živjo sem ta pa ta, mau se pohecaš z njo, jo povabiš na drinko, čez 10min jo že maš v naročju celo zrajcano. Na portalu bi pa rabu 2 tedna po nepotrebnem zabit, da jo prepričaš, da nisi “nevaren”, “čuden”, pa še pol bo vprašanje.
Vsak, ki je že to kdaj dal skozi, ne bo nikol več šov nazaj, na neke portale fehtarit, pa se poniževat pred babami.
Forum je zaprt za komentiranje.