Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Nekateri iščejo že podzavestno in potem mislijo, da se jim je zgodilo samo od sebe, ker zavestno niso vlagali truda.
Drugi, bolj sramežljivi, pa se podzavestno umikajo, zato morajo vložiti trud. če bodo samo čakali, ne bo nikoli nič.

Nekateri iščejo že podzavestno in potem mislijo, da se jim je zgodilo samo od sebe, ker zavestno niso vlagali truda.
Drugi, bolj sramežljivi, pa se podzavestno umikajo, zato morajo vložiti trud. če bodo samo čakali, ne bo nikoli nič.[/quote]

Podzavestno težko iščeš, ker nimaš neposrednega vpliva. Res pa je, da če si podzavestno zdravega duha, več ali manj pozitivno naravnan in s prijetno karizmo, je že to mučas dovolj in ne rabiš ničesar početi. Privlačiš in dobiš mamljive situacije, z mamljivimi ljudmi.
Ne vem pa kaj si mislil s temi sramežljivimi ljudmi. A da so nesramežljivi za steno? Enkrat je treba priti pred obzidje.

Mislil sem to, če sramežljivi ne bi storil nič ali pa vložil toliko truda kot tisti z odprtim duhom, bi res samo doma čakal in zato večno ostal samski.

Saj pravim, tudi najbolj sramežljivi se mora odkriti, če želi vsaj za trenutek stopiti iz svoje sence. Bolje, da gre na zrak kot da se zgubi v virtuali, ki lahko pohrusta tudi najbolj sramežljive. Če ima človek to lastnost, se ga ponavadi drži še kup drugih lastnosti, ki gredo z roko v roki s sramežljivostjo. In če ti ljudje doživijo razočaranje, poraz…postanejo identični nekaterim tukajšnjim prebivalcem foruma. Ustvarjanje takšnih novih kreatur, pa ni glih napredek, a ne.

Sploh ne vem več kaj je napredek in kaj ni napredek. Vsak zase pravi, da je napreden, pa naj bo še tako butasto vse skupaj. 🙂

No caki zdaj pa ze govoris, kot da so me vsi poznali. Tvoje informacije so se ze velikokrat izkazale za izmisljene. lej, te bo ze minilo. 🙂
Jaz sem dozivel tako spontano kot tudi po tvoje nespontano in ti lahko povem, da preko portala ti prav nihce ne pove vnaprej, kaj se bo in ce se bo zgodilo. Si mors mislit? 🙂
No kakorkoli, oboje je lahko najlepse, ce je le tako, kot bi naj bilo in v obeh primerih je lahko polomija, bodimo cist malo realni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja samo je veliak razlika v ”pričakovanjih” ko se spoznaš preko portala za spoznavanje in zmenke (ki bi naj vodili vsaj v avanturo če ne zvezo) ali pa če na cesti spoznaš luštno punco ali v kafiču ali kjerkoli tam pa res ne veš kaj bo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja samo je veliak razlika v ”pričakovanjih” ko se spoznaš preko portala za spoznavanje in zmenke (ki bi naj vodili vsaj v avanturo če ne zvezo) ali pa če na cesti spoznaš luštno punco ali v kafiču ali kjerkoli tam pa res ne veš kaj bo…[/quote]
Ti že veš, jaz pa je nisem opazil. No, pa komot poveš kaj več, iz svojih izkušenj seveda. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sami odlični poznavalci portalov. Samo eni si upajo/mo to priznati. Drugi pa ne.

Glede na to, kaki psihopati za zbirajo na portalih, morš met jajca, da si upaš tja, da pa še kaj najdeš zase, pa itak moraš bit nekaj posebnega. :))

No caki zdaj pa ze govoris, kot da so me vsi poznali. Tvoje informacije so se ze velikokrat izkazale za izmisljene. lej, te bo ze minilo. 🙂
Jaz sem dozivel tako spontano kot tudi po tvoje nespontano in ti lahko povem, da preko portala ti prav nihce ne pove vnaprej, kaj se bo in ce se bo zgodilo. Si mors mislit? 🙂
No kakorkoli, oboje je lahko najlepse, ce je le tako, kot bi naj bilo in v obeh primerih je lahko polomija, bodimo cist malo realni.[/quote]

Glej, bil si obupanec, to je “fact”.
Vse ostalo, kar si napisal, se pa strinjam.

E Marko, vidš kaj so ti zdej te tvoje “prjatlce” nrdile 😉

Frutolino, če si mene meu u mislih, naj ti povem, da ne sklepam virtualnih prijateljstev.

Eh, zate itak že od samga začetka vem, da si whore 🙂

Pa se še kar ne moreš odlepit od mene, a ne:).

zenska ima vedno prav, tud ce nima. 🙂

Ej a veš, da ti to iz enega primera lahko rečem, da ne drži ? Kolega, ki se je slikal zgoraj brez v kopalnici (tipična moška selfie poza) ni imel nobenega pogovora s komerkoli. Ok pa pustimo, da je bledoličen in bolj koščen – tako da so mišice izpadle bolj čudno kot pa privlačno. Pa sem ga potem na kolesu slikal zunaj (pe osvetlitev ni bila dobra in je imel oči bolj priprte zaradi sonca) in samo to sliko je gor dal (!) in je imel 5 dopisovalk. Glede kolegov in to pa ti tudi prav dam, čeprav če si kje na sliki pijan, to odbija.
S tem bi se strinjal.

Ne podtikaj (besed), ne poznaš me. Ne sodi in ne bo ti sojeno.
A res, kje pa ?

Mja, čist nepomemben podatek. Ker ženske so čist nore na bledolične koščene tipe…

Ne podtikaj (besed), ne poznaš me. Ne sodi in ne bo ti sojeno.
A res, kje pa ?[/quote]

Saj ni letelo dobesedno nate. Itak, da te ne poznam. Bog je usmiljen, aleluja:)).
Glede prijetnejšega mesta…če pri teh letih še nisi prišel do teh krajev, pol boš pač ostal v steklenički. Komu mar.

GF, kaj pa ti iščeš na tem neprijetnem mestu ?

Ej a veš, da ti to iz enega primera lahko rečem, da ne drži ? Kolega, ki se je slikal zgoraj brez v kopalnici (tipična moška selfie poza) ni imel nobenega pogovora s komerkoli. Ok pa pustimo, da je bledoličen in bolj koščen – tako da so mišice izpadle bolj čudno kot pa privlačno. Pa sem ga potem na kolesu slikal zunaj (pe osvetlitev ni bila dobra in je imel oči bolj priprte zaradi sonca) in samo to sliko je gor dal (!) in je imel 5 dopisovalk. Glede kolegov in to pa ti tudi prav dam, čeprav če si kje na sliki pijan, to odbija.
S tem bi se strinjal.

[/quote]

Veš, da imaš prav.
Odpikam vse tipe, ki se fotkajo zraven avta, odpikam vse tipe, ki se fotkajo okajeni, s kozarcem alkota, odpikam vse s čiki v rokah ali v ustih. Pa odpikam tudi tipe, ki se slikajo na pol nagi. Ponavadi je ta varianta: selfi zgoraj brez. Eni pa so tudi samo v gatah na fotki.
Večina se jih itak tako napravi kot, da ponujajo svoj avto v prodajo. Ne vem zakaj jih tako velik del tipov to kaže na fotkah? Bedniki.
Aja pa tiste, ki so na fotki s svojimi otroci tudi odpikam. Pa ne zato, ker imajo otroke, ampak zato, ker ne spoštujejo toliko svojih otrok, da jih ne bi vlačili po takih portalih.
Če je pa tip objet z neko žensko pa itak odpade.

In ravno kolesarjem takoj odgovorim. Saj se izkaže včasih, da sploh ni kolesar, ampak ok, fotka je pritegnila. Pa take, ki so kje v gorah. Tudi, ob kuharskem delu nastale fotke so všečne :). Pa recimo s kakega izleta.

V glavnem avti, čiki, alkohol, napol nagi, z ženskami, z otroci – to vse odpade.

Ti odpikaš tudi vse tipe s kurci in jajci po moje, glede na to da si se zaplodila z luzerjem ki ti je naštemal froce in spizdil zdaj pa iščeš po portalih, večno zagrenjena mon(ovka)a 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa to je spet tista Debela Starunklja. Kašni froci neki…ona lahko samo en kup sranja vn potegne, več bolj težko.

S tem bi se strinjal.

[/quote]

Veš, da imaš prav.
Odpikam vse tipe, ki se fotkajo zraven avta, odpikam vse tipe, ki se fotkajo okajeni, s kozarcem alkota, odpikam vse s čiki v rokah ali v ustih. Pa odpikam tudi tipe, ki se slikajo na pol nagi. Ponavadi je ta varianta: selfi zgoraj brez. Eni pa so tudi samo v gatah na fotki.
Večina se jih itak tako napravi kot, da ponujajo svoj avto v prodajo. Ne vem zakaj jih tako velik del tipov to kaže na fotkah? Bedniki.
Aja pa tiste, ki so na fotki s svojimi otroci tudi odpikam. Pa ne zato, ker imajo otroke, ampak zato, ker ne spoštujejo toliko svojih otrok, da jih ne bi vlačili po takih portalih.
Če je pa tip objet z neko žensko pa itak odpade.

In ravno kolesarjem takoj odgovorim. Saj se izkaže včasih, da sploh ni kolesar, ampak ok, fotka je pritegnila. Pa take, ki so kje v gorah. Tudi, ob kuharskem delu nastale fotke so všečne :). Pa recimo s kakega izleta.

V glavnem avti, čiki, alkohol, napol nagi, z ženskami, z otroci – to vse odpade.[/quote]

Na FB se spoznavajo najstniki… Tako da (starostno) odpadeš. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A sm slučajno na portalu za zmenke??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close