Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

nice try – če greš v greznico iskat ljubitelja čistoče ti pač ne bo uspelo, pa si sam lahko kirurško čist…

A sm slučajno na portalu za zmenke??[/quote]
Sem mislil, da debatirate o forumu.
Ki res ni portal za zmenke, a te možnosti ne smeš izključiti, da se iz same debate razvije še kakšen zmenek. 🙂

Tema, kjer nekdo sprašuje za nasvete kako na portalih biti uspešen. Komentirajo pa večinoma taki, ki menda niso bili nikoli na teh portalih, taki, ki so menda srečno vezani in taki, ki nikoli niso bili na portalih in si veze ne želijo.

Starunklja, spat pejd.

A sm slučajno na portalu za zmenke??[/quote]
Sem mislil, da debatirate o forumu.
Ki res ni portal za zmenke, a te možnosti ne smeš izključiti, da se iz same debate razvije še kakšen zmenek. :-)[/quote]
Točno tako. Ko je spontano, nikoli ne veš, kaj te lahko doleti. Robi, ribica je tu še neizkušena. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nice try – če greš v greznico iskat ljubitelja čistoče ti pač ne bo uspelo, pa si sam lahko kirurško čist…[/quote]
To pa ne bo držalo. Kaj, če jih gre več iskati, mimogrede se lahko srečajo me dseboj, če le imajo nos, da dovolj dolgo držijo spodaj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo, če se na dating portal prijaviš ni tu nič spontanega. Registriral si se gor, da si boš babo dobil. To je vse.

Težiš babam za številko, fbje, msnje, skajpe,…

Ma nemoj. Kaj ti babe spontano nagovarjaš in zajebavaš ali jih z nekim namenom? Pazi, da ne boš tople vode odkril. :))

Jah, tebi tega res ni treba, ker so ti jo same dale. To so mama, teta in babica. 🙂

1. PRAVILO
Prenehaj se obremenjevati, kaj je všeč moškim in kaj jim ni všeč. To namreč pomeni, da se želiš prilagajati, da bi bila všečna nekomu ali veliko njim. Vendar ali si to še vedno ti?… ali gre le za igro in predstavo za opazovalca ki se na koncu ne bo končala z bučnimi ovacijami in aplavzom. Veliko prej se bo končalo še z enim razočaranjem. Slej kot prej spoznaš, da vsem in vsakomur ne moreš biti všeč. :-))

2. PRAVILO
Prenehaj pretirano ocenjevati. Najprej sebe, nato potencialne partnerje. Nehaj ocenjevati, kaj delaš ti narobe, ali kaj je narobe s teboj, tvojim pristopom… si pač ti, takšna kot si in si unikatna. Verjetno si ne želiš biti cenena kopija nekoga drugega. Verjami, da ta trenutek kar nekaj tipov išče prav takšno žensko, kot si ti (pa kakeršna koli že si). Pri ocenjevanju potencialnih partnerjev opusti dolg spisek kriterijev. Obdrži le morda nekaj najbolj pomembnih. Ker če imaš dolg spisek kriterijev… takšen moški v reali ne obstaja… razen na tvojem spisku. :-))

3. PRAVILO
Bodi pobudnik. Ne živimo več v srednjem veku. Če tako želiš potem tudi aktivno išči in ne čakaj, da boš najdena. Ženske ste emancipirane in enakopravne, zato je čisto normalno, da vam je dovoljeno storiti tudi prvi korak. Ne boj se, saj moški tako kot ženske ne grizejo… včasih le lajajo. :-))

4. PRAVILO
Prepusti se toku. Bodi odprta za vse, kar ti prihaja naproti in kar ti življenje vrže pred noge. In ja, verjetno ti bo na ta način življenje nasulo dosti “kamenja” pod noge, ampak med njimi tudi kašen diamant, safir… in to je tisto, kjer boš imela možnost izbire. Na tebi je le, da prepoznaš in izbereš. :-))

5. PRAVILO
Vztrajaj. Morda na začetku ne bo šlo in ne boš uspela najti svojega dragega kamna med vsem tistim kamenjem pred nogami. Ampak vztrajaj naprej pri svojem in s svojimi načeli. Ne obremenjuj se zakaj ne gre, zakaj ti ni usojeno… med tem pa skrbi za svoje fizično in psihično zdravje. Ne dovoli, da te neuspeh ali razočaranje pokoplje in potegne vase. Misli pozitivno. :-))

Na koncu pa še le… veliko sreče ti želim.

In potem se nekega dne zgodi tole…
[b]Lay Back In The Arms Of Someone[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

A je to za kam prijavit (malo nižje na strani, 3rico):

http://www.najdiljubezen.si/akcija/

V resnici je to gospod Dušan Kočlik z bratislavske pravne fakultete:

http://www.fa.stuba.sk/sk/ustavy/ustav-interieru-a-vystavnictva/pracovnici-ustavu.html?page_id=1610

Ona MalaZala pa je s posterja za testiranje, ali si gej, da o Ivani, ki je očitno zelo priljubljena sposojena fotka in ima kar nekaj imen po vsem svetu, niti ne govorim.

Jah, tebi tega res ni treba, ker so ti jo same dale. To so mama, teta in babica. :)[/quote]
A tebi ni še nobena ženska (ki ni tvoja bližnja sorodnica) sama od sebe dala svoj kontakt? Pa recimo, da pod “sama od sebe” razumemo, da je nisi direktno vprašal, pred tem lep čas “osvajal”, itd. Sprašujem, ker zgleda, da se ti kaj takega zdi zelo neverjetno. Ali pač le misliš, da se njemu to še ni moglo zgoditi?

Bil sem svoj čas na Badoo-ju in na Twoo.
Najbolj pri me ženski odbije ignoranca in to, da je vezana pa išče le popestritev. Jaz sam, če me že katera kontaktira vsaj odgovorim, da mi pač ni…
Pa večina bi se pogovarjala, a na pijačo, da se spoznava v živo pa ne bi šle.
Pa tudi sicer se mi zdi, da je pri ženskah podobno kot pri moških – samoščene, iščejo mlajše ali vsaj enako stare, ki morajo še super izgledat, reala pa je precej drugačna in potem visijo v lažnem pričakovanju princa na belem konju…. čas pa teče. 😉

Punco iskati tam, kjer je 10x vec moskih kot zensk, se mi zdi hudo slaba ideja. Na taksnih mestih je dobro biti, ce si zenska. Pa jim se vedno ni prav. 😀

Portali so raj za ženske, ko so pa skoraj sami deci gor. Izbire kolk hočeš.

Jah, tebi tega res ni treba, ker so ti jo same dale. To so mama, teta in babica. :)[/quote]
A tebi ni še nobena ženska (ki ni tvoja bližnja sorodnica) sama od sebe dala svoj kontakt? Pa recimo, da pod “sama od sebe” razumemo, da je nisi direktno vprašal, pred tem lep čas “osvajal”, itd. Sprašujem, ker zgleda, da se ti kaj takega zdi zelo neverjetno. Ali pač le misliš, da se njemu to še ni moglo zgoditi?[/quote]
Mislim, da se njmu to ne dogaja. Jaz? Jaz sem moral še mamo prositi, da mi jo je dala. :))

Potem pa objestne postanejo. 😀

… bolj so objestne, večji je naval 🙂

Kar pomeni, da mora biti marsikateri tip, ki tam vztrajno isce in isce, res precej desperate. Zenska pa pametna, ce se mene vprasa. 😀

Ma nemoj. Kaj ti babe spontano nagovarjaš in zajebavaš ali jih z nekim namenom? Pazi, da ne boš tople vode odkril. :))[/quote]
Tud, če jih ne-spontano, še vedno izpadem manj obupan od tebe. Ker jst bom v živo več dosegu, kot ti za računalnikom, če ne druzga vsaj časovno gledano. Ti se boš tm 2 tedna matral, samo da se za pijačko dogovoriš, jst jo bom pa že naslednji dan šopal pri njej doma. Ampak take so lahke pa ne-poštene, a ne ? :)))

Markoti se morte poniževat na portalih. Cel kup bab vas skensla dokler uspete prit do “prave”.

Ma nemoj. Kaj ti babe spontano nagovarjaš in zajebavaš ali jih z nekim namenom? Pazi, da ne boš tople vode odkril. :))[/quote]
Tud, če jih ne-spontano, še vedno izpadem manj obupan od tebe. Ker jst bom v živo več dosegu, kot ti za računalnikom, če ne druzga vsaj časovno gledano. Ti se boš tm 2 tedna matral, samo da se za pijačko dogovoriš, jst jo bom pa že naslednji dan šopal pri njej doma. Ampak take so lahke pa ne-poštene, a ne ? :)))[/quote]
Ma ti že spet tekmuješ kdo bo več dosegel. 🙂
Jaz sem dosegel točno to, kar sem želel. Kje boš ti koliko dosegel, je tvoja stvar.

Če je za tebe ponižujoče kazati zanimanje za žensko, še ne pomeni, da je za mene tud. Ti si srečnež, ker te nobena ne skensla. Če bi pa še ven med ljudi malo pecat, bi pa tud to doživel. 😉

Marko, ti če bi kdaj pecal babe zunaj, bi pozabil na vse te portale, ker bi jih dojemal, kot potrata časa. V živo pecat je lažje, samo kaj bi ti o tem vedel…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close