Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

ja, za obupane antisocialne frače, ki so jim všeč poročeni moški ali takšni z nosečo babo doma, pijanci, kvazi intelektualci, iz katerih ne moreš izvlečt 5 besed, zapuščeni debeluharji z “dobrim srcem”, 45-letniki, ki so ugotovili, da je čas za prvo resno žensko, slinasti 50-letniki, ki nagovarjajo 30 let mlajše od sebe in “pošteni in zvesti, ki iščejo enako”.

za vse normalne ženske pa so portali način, kako se ti moški po najkrajšem scenariju zagravžajo…

verjetnost za to je enaka, kot če greš zvečer v bare med pijance iskat normalnega partnerja – v teoriji se sicer lahko zgodi, ampak so možnosti približno enake ničli.

Wow, vprašaš za mesto-a, dobiš pa cinizem. Če nimaš odgovora, ne podtikaj in ponovno obsojaj.

kaj je lazje in kaj je tezje, je subjektivno. To je kot bi rekel, da s sportnim avtom lazje prides na cilj, kot s konjem. Kaj pa, ce ni cest? 🙂
No kakorkoli, neumno se mi zdi, da govoris kot da ti nikoli ne dozivis zavrnitev in da nikoli ne prosis za cifre. To mi pac pove, da nimas ravno stika z zenskami, razen preko neta, ko gledas slike ali pa preprosto ne ves, kaj pises.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nima smisla nadaljevat s tabo o tem…Si preveč neizkušen še.

verjetnost za to je enaka, kot če greš zvečer v bare med pijance iskat normalnega partnerja – v teoriji se sicer lahko zgodi, ampak so možnosti približno enake ničli.[/quote]Verjetnost je res majhna, sicer pa mislim, da tudi zunaj ni kaj dosti vecja. Odvisno v kateri starostni kategoriji (z leti pada) isces. To, da je na portalih samo obup, je en velik predsodek ljudi, ki s tem nimajo osebnih izkusenj. Ce pa jih ze imajo, nosijo v sebi prevelike zamere do nasprotnega spola, posledicno pa slabe izkusnje s portali oziroma z ljudmi iz tam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tu se pa strinjava. 🙂

Wow, vprašaš za mesto-a, dobiš pa cinizem. Če nimaš odgovora, ne podtikaj in ponovno obsojaj.[/quote]

A tebi vsi nekaj ves čas podtikamo? Se počutiš ogroženega? Toplo vodo so že odkrili, ne vem kje živiš, da si le ob mrzli. Aja, to ni obsojanje, samo logično sklepanje.

A sm slučajno na portalu za zmenke??[/quote]
Sem mislil, da debatirate o forumu.
Ki res ni portal za zmenke, a te možnosti ne smeš izključiti, da se iz same debate razvije še kakšen zmenek. :-)[/quote]

A me vabiš na zmenek?:)) Tvoja bi te prebutala:)).

Wow, vprašaš za mesto-a, dobiš pa cinizem. Če nimaš odgovora, ne podtikaj in ponovno obsojaj.[/quote]

A tebi vsi nekaj ves čas podtikamo? Se počutiš ogroženega? Toplo vodo so že odkrili, ne vem kje živiš, da si le ob mrzli. Aja, to ni obsojanje, samo logično sklepanje.[/quote]

Goldfiška, Lepolaska, DebelaStarunklja, Skela …. , malce več dovtipa, senzibilnosti, nežnosti, pa bo morda tudi kakšni moški zdržal z vami. 😉 Ker sedaj je vsakemu moškemu že na 1 km jasno, da z vami še sam hudič ne bi zdržal, ker je tudi moški. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tebi še vedno ni jasno, da ravno tvoji “dovtipi” v ženskah zbujajo pristni gnus, ane?
konstantno sugeriraš, da si “moški”, medtem ko sam zase uporabljaš imena in vzdevke, na katere se odzivajo samo otroci v vrtcu in v vsakem odstavku 35-krat uporabiš kakšno pomanjševalnico, medtem ko se prepričuješ, da si sam, ker ti nobena ni všeč in ni dovolj dobra zate (standard “moškega” dela foruma). na kratko, si križanec med nagravžnim sluzastim upokojencem in nekom z mentalno zrelostjo 5-letnika * vse kar ženske sovražijo.
ni čudno, da je vsak pasji drek ob cesti deležen več ženske seksualne pozornosti od tebe.

ja, za obupane antisocialne frače, ki so jim všeč poročeni moški ali takšni z nosečo babo doma, pijanci, kvazi intelektualci, iz katerih ne moreš izvlečt 5 besed, zapuščeni debeluharji z “dobrim srcem”, 45-letniki, ki so ugotovili, da je čas za prvo resno žensko, slinasti 50-letniki, ki nagovarjajo 30 let mlajše od sebe in “pošteni in zvesti, ki iščejo enako”.

za vse normalne ženske pa so portali način, kako se ti moški po najkrajšem scenariju zagravžajo…

verjetnost za to je enaka, kot če greš zvečer v bare med pijance iskat normalnega partnerja – v teoriji se sicer lahko zgodi, ampak so možnosti približno enake ničli.[/quote]
Glede na skoraj absurdno nesorazmerje moskih in zensk na teh portalih, je cisto statisticno gledano gor vec okay moskih kot zensk. Saj celo ce verjamemo, da je le 10% moskih clanov “okay”, zensk pa kar 50%, imate zenske precej vecjo izbiro “okay” moskih kot obratno. Kaj je okay, je pa tako relativno. Logicno pa, da si morate vzeti cas in potrpete razne neprijetnosti. Ceprav, kdo vam pa brani, da ignorirate prav VSE, ki vas kontaktirajo. Osredotocite se le na tiste, ki jih same kontaktirate, po lastni presoji. My .02

na portalih NI niti 10% moških ok, kar se mene tice. to velja že v reali, na portalih je pa ta % še toliko manjši. in to, da kontaktira nekoga po lastni presoji, ženski (ali moškemu) nič ne pomaga, ker lahko “ocenjuješ” le po sliki in par potencialnih lažeh, ki jih je natrosil v profilu. noben ne more tako človeka ocenit.

Sej tud niti 10% žensk ni ok, pa čeprov jih je manj. Pa tud zuni jih ni niti 10 % ok.

Tudi žensk ni več Ok, kot 10 %. Še najmanj OK so tiste, ki so prepričane, da so OK in ob vsaki priložnosti ponižujejo moške. 🙂

This.

Seveda. “Okay” je sila relativen pojem. Vsak ima svoje kriterije. In vsak se lahko nasanka. V bistvu kjerkoli. Samo dejstva, da je nekje 10x vec moskih kot zensk, ni za zanemariti.

Nima veze o čem teče tema, pride z istimi neumestnimi pripombami vn. Pa kr citira te, pa ti teži neki po nepotrebnem. Jst močno dvomim, da so te ženske v vezi, preveč napadalno nastrojene mi delujejo. Tiste resnično srečne in vezane ne jamrajo o nobenih maminih sinčkih, alkoholikih, zabušantih, ne sestavljajo seznamov o “nekvalitetnih moških” ker s takimi niti nimajo opravka. Samo 2 opciji sta: Al je samska in zarad tega zatežena, al pa ma deca, ampak je nezadovoljna z njim. Samo kot jst opažam na temu forumu nima nobena jajc priznat, da je že leta samska oz. da že leta ni fu.kala. Raje dobi metek v čelo, kot da to prizna.

Ker tkole prek mojih izkušenj z babami, tiste, k redno fašejo ku.ca se čisto drugače obnašajo od ostalih. Ko zadete, vse nasmejane hodjo okol, pa na splošno so bolj prijazne do tebe, kot druge.

v privat zivljenju mogoce res nima opravka z njimi, na forumu pa lahko hitro dobis vse na en kup.

v privat zivljenju mogoce res nima opravka z njimi, na forumu pa lahko hitro dobis vse na en kup.[/quote]

Nimajo potrebe it na forum kjer menijo da so točno taki tam…. ampak ona še karp rihaja po nove doze, ker je tu edino kjer dobi pozornost tipov 🙂 No pa ko si obleče minico za v diskača

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A tebi vsi nekaj ves čas podtikamo? Se počutiš ogroženega? Toplo vodo so že odkrili, ne vem kje živiš, da si le ob mrzli. Aja, to ni obsojanje, samo logično sklepanje.[/quote]

Goldfiška, Lepolaska, DebelaStarunklja, Skela …. , malce več dovtipa, senzibilnosti, nežnosti, pa bo morda tudi kakšni moški zdržal z vami. 😉 Ker sedaj je vsakemu moškemu že na 1 km jasno, da z vami še sam hudič ne bi zdržal, ker je tudi moški. :D[/quote]

Glej, saj bi te še resno jemala, če ne bi vedela, kdo si.

če ženska reče, da takih moških ne pozna in z njimi nima opravka (ter s tem sugerira, da se ona giba samo v neki izbrani družbi), sta 2 možnosti: živi v kloštru, kamor tudi fajmošter nima vstopa ali laže. takih moških je večina. od moje generacije jih je na oko okrog 40% brezposelnih (večina zato, ker se jim ne da delat) in 80% rednih ali občasnih uživalcev drog (takih, ki droge zlorabljajo). če pustiš ob strani (zelo pomembno) karakterno kompatibilnost, jih že tukaj 85…90% odpade. če odštejemo še nasilneže, debeluhe, lenuhe, tiste, ki se ne umivajo, imaš zelo hitro zelo ozko izbiro, ko sploh začneš razmišljat o neki karakterni kompatibilnosti.

če ženska reče, da takih moških ne pozna in z njimi nima opravka (ter s tem sugerira, da se ona giba samo v neki izbrani družbi), sta 2 možnosti: živi v kloštru, kamor tudi fajmošter nima vstopa ali laže. takih moških je večina. od moje generacije jih je na oko okrog 40% brezposelnih (večina zato, ker se jim ne da delat) in 80% rednih ali občasnih uživalcev drog (takih, ki droge zlorabljajo). če pustiš ob strani (zelo pomembno) karakterno kompatibilnost, jih že tukaj 85…90% odpade. če odštejemo še nasilneže, debeluhe, lenuhe, tiste, ki se ne umivajo, imaš zelo hitro zelo ozko izbiro, ko sploh začneš razmišljat o neki karakterni kompatibilnosti.[/quote]

A to je tista fora, ko če je tip brezposeln se mu ne da delat, če pa dela pa je luzer ker ima tako nizko plačo, ah ja, nikoli dovolj za visokoleteče sanjačice 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

LoL kr neke odstotke si zmišljuje.

pravilno razmišljaš – spadaš med tiste nekompetentne :)))
gre se pa za odnos; če človek dela za minimalca in se pri tem trudi, je mogoče vreden pozornosti.
tisti, ki delate po sistemu “ne morejo me tako malo plačat, kolikor lahko jaz malo delam”, je niste (vsaj resne pozornosti ne).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close