Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Moški, kaj vas moti/vam je všeč pri ženskah

Matjažko pa se razume v ženske. 🙂

razmnoževanje imajo kot najpomembnejši (in edini) življenjski dosežek ponavadi amebe, parameciji in drugi enocelični organizmi s podobno stopnjo zavedanja. sploh me ne čudi, da tudi sam spadaš mednje, Matjažko :))))

mhm, približno tolk, kot na modrce, ki se bojda na gumbe zapenjajo…

če bi sama nosila 85E,F,bi vedela 😉

mhm, približno tolk, kot na modrce, ki se bojda na gumbe zapenjajo…[/quote]

Govori oseba ki misli da se synthol je namesto vbrizgava 🙂 Res merodajno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

prostodušno priznam, da nisem ekspert za bodybuilding in norce, ki si želijo na vsak način uničit življenje in zdravje. še posebej nimam nobenega doma.

matjažko je ekspet za ženske in baje z eno celo hodi, torej jo verjetno kdaj vidi golo, razen če sta se odpovedala intimnim užitkom, kar me sploh ne bi čudilo :)))

prostodušno priznam, da nisem ekspert za bodybuilding in norce, ki si želijo na vsak način uničit življenje in zdravje. še posebej nimam nobenega doma.

matjažko je ekspet za ženske in baje z eno celo hodi, torej jo verjetno kdaj vidi golo, razen če sta se odpovedala intimnim užitkom, kar me sploh ne bi čudilo :)))[/quote]

To da se synthol vbrizga je ravno tako splošno znanje, kot to da nekdo ki ni zdravnik ve, da če se greš cepit ne boš tega pojedel ampak vbrizgal 🙂 Ne rabiš bit zato bodybuilding norec ali končati medicino 🙂 Je le stvar razgledanosti.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

se strinjam, enako kot to, da vsi vemo, da je tvojega minimalca že zmanjkalo, da ne moreš v gostilmo med pijance in zato sam sebe tu dolgočasiš. 🙂
itak pa vemo, da so vse blondinke neumne, tako da ne vem kaj se čudiš

aha, sem spet zadela v bolečo točko :)))) I’m so fu*king good :))))

matjažko je ekspet za ženske in baje z eno celo hodi, torej jo verjetno kdaj vidi golo, razen če sta se odpovedala intimnim užitkom, kar me sploh ne bi čudilo :)))[/quote]

To da se synthol vbrizga je ravno tako splošno znanje, kot to da nekdo ki ni zdravnik ve, da če se greš cepit ne boš tega pojedel ampak vbrizgal 🙂 Ne rabiš bit zato bodybuilding norec ali končati medicino 🙂 Je le stvar razgledanosti.[/quote]

In vendar se gre človek včasih cepit, pa je ne faše, ampak poje …
Če je del tvojega splošnega vsakdanjega delokroga synthol, ne pomeni, da to velja za cel širni svet. Kak dober razlog, zakaj bi ta preparat moral biti del splošnega znanja?

Lepolaska, super in natančen opsi ta malega Matjaža :). Če mu ga bolj počasi razložiš, bo mogoče nekoč celo razumel.

To da se synthol vbrizga je ravno tako splošno znanje, kot to da nekdo ki ni zdravnik ve, da če se greš cepit ne boš tega pojedel ampak vbrizgal 🙂 Ne rabiš bit zato bodybuilding norec ali končati medicino 🙂 Je le stvar razgledanosti.[/quote]

Če je del tvojega splošnega vsakdanjega delokroga synthol, ne pomeni, da to velja za cel širni svet. Kak dober razlog, zakaj bi ta preparat moral biti del splošnega znanja?[/quote]

A cepljenje pa je del vsakdanjega delokroga ljudi, izven medicine? lolz

Moti me, da že 20 let nabijam vsaki dan v isto luknjo.

DebelaSTarunklja, če bi gojila lep, spoštljiv odnos do moških, bi bil ta del vdelam vate, kot del tebe, doživljala bi se kot žensko, s pomočjo “moških energij”, bi lahko uporabljala ostrino razuma, znala bi komunicirati na racionalni ravni in z moškimi sodelovati in stkati (erotične) odnose, argumentirano , to bi ti bila moč in notranji vodnik, kakor pa sedaj, ko ne znaš spisati razumsko uravnovešenega članka (torej da bi lahko nekdo rekel, da kdajkoli pametnega napišeš, še posebej moški), kjer ne bi nekje v zakulisju nezavednega vedno deloval nek “senčni moški”, ki komaj čaka, da si podredi in zasužnji žensko.

Ampak s tem jezljivim in zagrenjenim odnosom, poln zamer do nasprotnega spola, ga raniš in izgubljaš stik z notranjo ženstvenostjo, ker nastopa v vlogi hudobca, ki ga izrinjaš nazven, projeciraš na moške, v tem poplnem argumentacijskem (racionalnem) polomu, razumskem smešenju.
In ženska, ki deluje kot nek moški, brez stila, ne bo nikoli (erotično) privlačna moškim, morda kakšnim pomehkužencem, če se sama ne zmore doživljati kot žensko.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je del tvojega splošnega vsakdanjega delokroga synthol, ne pomeni, da to velja za cel širni svet. Kak dober razlog, zakaj bi ta preparat moral biti del splošnega znanja?[/quote]

A cepljenje pa je del vsakdanjega delokroga ljudi, izven medicine? lolz[/quote]

Razumevanje tega, kar sam napišeš, in logika ti nekako nista preveč domače področje, kajne.
Tvoje življenje mora biti kar zabavno, če se nevede smejiš lastni neumnosti. V bistvu ti je lepo.

Ej matjžič, matjažič, ti si pa res totalno naiven. Kaj misliš, da se zdiš samo Lepolaski in debeli starunklji posmeha vreden? Motiš se. Vsem ženskam si odvraten. Menda ja ne boš rekel, da tega še nisi opazil?
Kaj ženskam, tudi vsi moški se ti posmehujejo.

A cepljenje pa je del vsakdanjega delokroga ljudi, izven medicine? lolz[/quote]

Razumevanje tega, kar sam napišeš, in logika ti nekako nista preveč domače področje, kajne.
Tvoje življenje mora biti kar zabavno, če se nevede smejiš lastni neumnosti. V bistvu ti je lepo.[/quote]

ne sekiraj se ti za mojo logiko ampak raje razloži kako je cepljenje del vsakdana ljudi da vedo to, onega pa ne 🙂

pravilno razmišljaš – spadaš med tiste nekompetentne :)))
gre se pa za odnos; če človek dela za minimalca in se pri tem trudi, je mogoče vreden pozornosti.
tisti, ki delate po sistemu “ne morejo me tako malo plačat, kolikor lahko jaz malo delam”, je niste (vsaj resne pozornosti ne).[/quote]

Gre se, da se kam pride. Za kaj pa gre pa je čisto drugo vprašanje.[/quote]

Ti pa vsaj vejice pravilno postavi, če že pametuješ.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza opet z vejicami. Kaj pa če bi se ti z glavo v steno zaletela ? Mogoče bi pomagal.

Mah, sem se že, pa v omaro, pa v vrata od hladilnika… Ne pomaga, saj vidiš – še vedno jih postavljam bolj dosledno kot ti. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close