Moški, kakšna se vam zdi ta ženska?
Res se čudim tem odgovorom, meni se kot ženski zdi zelo lepa, sem malce poguglala, tukaj je bolj vidna https://govorise.metropolitan.si/media/cache/upload/Photo/2017/10/24/rok-lunacek-tanja-divac-in-klemen-bunderla-s-prijatelji_fbimage.jpg, očitno je kodrolaska, na prvi sliki pa je, glede na napis v ozadju, bila na pikniku, kjer so nosili klobuke. Tematika lady piknika.
[/quote]
“kokeršpanjel trajna” ružica je tole – nič posebnega – kot Helena Blgne u mladim godinama….. Nima tiste ženstvenostim feromskega sekanja, ki privlači moške – pa s tem ne mislim nakurbirjenosti, ampak seksapila – zdravega, ženstvenega in nevulgarnega.
Je hudič. Moja žena ma 41 let pa sem zato pedofil ker je njen izgled kot od mladenke stare 28 let? Mislim da si ti ena zavaljena babnica ali tipson ki take lahko samo gleda. Kar se tice dekleta,ki jo je oseba prilepila pa je stvarno ljepa. Preljepa cura. Tudi ko bo izgledala 45 bo še vedno lepa kar je vidno že po prilepljenih slikah. Je pa to daleč od deske ,daske so manekenke ne ženske s polnim obrazom. Shiranim se pozna na obrazu kar se njej definitivno ne tako da se sramotis s temi izjavami
Pojdi na shujsevalno ce pa si momak pa preboli da takih ne mores imeti
Kokoska ali pa zavaljen kmetavzar. Kaj si torej? Obline ima vsaka ena manjse ena vecje,odvecna mascoba kar ti stejes pod obline pa obline niso
Torej so vse suhe deske in vse debele imajo oblinevem da zivimo v casih kjer so debele oblinaste,suhe pa shirane ampak to je zato ker drugace bi usle vse na psihiatrijo ker jih je 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} predebelih.
Iskreno tanja zagar ko je bila
Mlada je bila
Majhna in vitka a zate je to deska. Nocem vedeti kaksen/kaksna si
Profil takšnih “žensk”, ki jih ti limaš že 2 meseca, so lahko všeč le pedofilom. Neke nerazvite ravne deske, brez oblin, faca umetna ki se sveti, majhne, suhe, nizke metr pa čevap. Take sploh pogledati ne moreš v seksualnem smislu, izgleda kot nerazvita punčka, stara 40. Res neokusno.
[/quote]
kako to, 19.07.2020 ob 20:39
Je bilo v eni od tem, da ne pade v moške oči. A res? Meni se pa zdi, da moški takšno lepotico kar požirate z očmi. Kakšno je vaše mnenje?
malo pravociraš…
zelo odvisno02, 08.04.2025 ob 11:35
malo pravociraš…
Ha, ha, ta oseba je komentirala leta 2020, ne vem, če ti bo odgovorila. No, če dovoliš, da se jaz vmešam, zakaj pa bi provocirala? A tebi se ne zdi nadpovprečno lepa? Pa resno sprašujem, ne provociram, pa ja, sem ženska, in meni se zdi lepa.
ne vem no907, 08.04.2025 ob 11:59
Ha, ha, ta oseba je komentirala leta 2020, ne vem, če ti bo odgovorila. No, če dovoliš, da se jaz vmešam, zakaj pa bi provocirala? A tebi se ne zdi nadpovprečno lepa? Pa resno sprašujem, ne provociram, pa ja, sem ženska, in meni se zdi lepa.
kaj hočeš ,da ti komentiram…čisto povprečna ženska …postava ,eako obraz…OK ,DOBRO ,DA JE STO LJUDI STO ČUDI,STO OKUSOV…
Brazbarvna, energetsko gledano,
Lahko da jo slika dela krivico, ampak jaz kot zenska ne bi pogledala za njo.
Je pa res, da jaz kot temperamentna rjavolaska takih zensk nekako ne razvozljam. Jih tudi nimam v ozjem in sirsem prijateljskem krogu..komajda kaksno.
Moski pogled pa lahko da je drugacen seveda.