Moški ki bi imeli pol mlajše
star dec, 02.04.2025 ob 17:47
Samo vrstniki se medsebojno na koncu dobro razumejo.
Na koncu mogoče, na začetku pa NIKAKOR.
Velika večina deklet, ki imajo 20 let starejše moške, prijatelje, ali jebače, pove, da so 22 letni fantje za njihovo dekliško pojmovanje absolutno nedozoreli, otročji, ter neizkušeni na vseh področjih.
GA NI 22 letnika, ki bi bil bolj izkušen od 52-letnika!
Lahko ima večji IQ, ampak tak je le eden na 10.000…
Lahko ima več denarja, ampak tak je le eden na mogoče sto…
Pa ni tu večine deklet, to je ene par posameznic, pa kako nezreli ste še pri 50ih se vidi ravno v tem ko jim verjamete v to kar vam nakladajo.
Oh jej, 02.04.2025 ob 20:38
Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 20:23
Bravo retardirana. To mi deli. Zato pa ostajaš retardirana. Ker niti te realnost zanima, niti si jo sposobna prenesti. To je nivo retardiranih ovc za striźenje. Zato tudi imamo oblastkot jo imamo. Ker drugega kot to, da vas vozijo kot šajtrgo, si retardi niti ne zaslužite. Zato je tudi tak uspeh, če se osveščen uspe od vaše retardirnosti v reli kar se le da distancirati.
Če ti koga obmetavaš z retardom, ki živi v iluziji, je zanj k večjemu pohvala. Dober znak!
Narciski itak niste sposobni komu priznati prav ali še huje, da vam je enak. Ne, vi ste eni in edini (v vaši glavi seveda), drugi so golazen, kužki, ki tečejo za vami, lačni vaše grandioznosti. Saj mogoče vam v štartu človek nasede…a prej ali slej se zavoha vaša praznina – čustvena votlost. Naj vaša reala kar ostane vaša.
Mentalna gimnastika “normalnih” mi je že davno znana. Zato mi nisi povedala nič novega.
Obstajajo dobri razlogi za vašo delusional samozaverovanost v skrajno naivno predstavo o svetu. Eden je, da si že celo življenje pred resnico aktivno zatiskate oči. Daleč preveč tega sem napisal kar se ne uklapa v svetonazor “normalnih”. Cel konstrukt, ki ste si ga ustvarili v glavi o nedolžnih hčerkah, ki ob “grdih abrahamovcih” bruhajo, so iz družbenega dna, tipi pa smo naivni, slepi in neumni, da ne vidimo, da gre puncam le za denar/korist, itd sem vam sesul. Silno naivnost kar lepo sebi pripišite.
Tako ne gre za eno ali pet punc. Gre za toliko punc, da se lahko spomnim vse od 18, 19, 20, 21, … letnic na dalje. Govorim zgolj o izkušnjah pri ~50 letih. Se pravi, da sem bil celo s kakšno 30+ let mlajšo. Ne o življenju prej. To je zgodba zase. Niti gre za eno lokacijo, eno kulturo, en socioekonomski status, en tip primarne družine, … In, ne, ne govorim o Filipinih ali Tajski. Gre za čudo enih punc, vsaka s svojo, drugačno, zgodbo, motivi in razlogi. In toliko kot jih je mene “pustilo”, sem jih “pustil” tudi jaz; kdo bi štel. S kakšno sem bil enkrat, sila redko, s kakšno parkrat, s kakšno sva bila daljši čas klasična občasneža, s kakšno krajši čas, s kakšno sem bil v čisto normalni zvezi, s kakšno sem celo živel, tako pri meni kot pri njej. Z večino se je vse odvijalo brez vednoati ne vem koliko ljudi, delno preprosto zato, ker ni ne vem kako dolgo trajalo, s kakšno pa je za to vedela celo njena družina, prijatelji, mladi in stari, srečevali smo se na skupnih praznovanjih, itd. Par jih je bilo, ki so upale, da se poročiva. Različni profili žensk. Z enimi je hitro prišlo do vsake prekinitve stikov, z drugimi imam stike še danes, tudi po par letih, celo po tem, ko so se ženske že poročile, imajo kakšnega otroka, itd. Ena takšna nekoč resno mlada zobozdravnica še 10 let aktivno spremlja moje življenje, pa se še enkrat nisva dol dala. Bila sva na enem samem zmenku v živo, ko je že vedela, da se bo poročila, pa mi seveda ni povedala. Potem pa sva po spletu okoliščin ostala v občasnem stiku. Ene mi niso nikoli kaj dosti povedale, od drugih sem slišal vam nezamisljive podrobnosti. In ne tako redko se je zgodilo, da se je punca resno name čustveno navezala. Kakšno sem dobesedno iz postle, nago, ven poslal, seveda vljudno, ker sem videl, čutil, da to ni to. S nekaterimi sem imel fenomenalen seks. Nikakor pa nisem nobene v karkoli silil ali jim ne vem kaj obljubljal, jih sponzoriral, obdaroval, itd. Če kaj se mi je zgodilo obratno. Ene same cote, parfuma, telefona, … in podobnih jajc, kar moški tipično počnejo, nisem nobeni kupil. Če kaj so toliko tega skozi čas pri meni pozabile ali namerno pustile, da sem v neki točki imel vrečko njihove krame, sploh perila in kopalk, brez, da bi vedel od katere je kaj. Še sedaj, ko se tega več praktično ne grem, mi je skoraj 20 let mlajša nedavno pustila sicer prav krasne kopalke.
Ne gre za nobenon”hvaljenje”. Gre za faxxing resnico kaj pa kako. Pa niti sem ne vem kako lep, bogat, slaven, itd. Seveda pa nisem niti približno “normalen”, normalnega razmišljanja in življenja, na kar ste “normalni” tako zelo ponosni, čeprav si že lep čas z normalnostjo moški v anti-moškem svetu zelo verjetno slej kot prej le življenje zajebe.
In nikjer ne trdim, da vsaka 20letnica ne vem kaj počne. Če pa se je eni sami osebi, meni, toliko zgodilo pri ~50, pa to ni bilo edino kar sem počel, vedite, da je tega hudičevo dosti več kot si domišljate.
matias, 02.04.2025 ob 18:38
star dec, 02.04.2025 ob 17:47
Samo vrstniki se medsebojno na koncu dobro razumejo.
Na koncu mogoče, na začetku pa NIKAKOR.
Velika večina deklet, ki imajo 20 let starejše moške, prijatelje, ali jebače, pove, da so 22 letni fantje za njihovo dekliško pojmovanje absolutno nedozoreli, otročji, ter neizkušeni na vseh področjih.
GA NI 22 letnika, ki bi bil bolj izkušen od 52-letnika!
Lahko ima večji IQ, ampak tak je le eden na 10.000…
Lahko ima več denarja, ampak tak je le eden na mogoče sto…
Tvoja edina perspektiva, kakšne bi naj bile 20-letnice, so (mlade) prostitutke!? V IQ-ju že nisi dober, potem bi vsaj vedel, da je ta bolj ali manj prirojen in da z leti pada – bolj star, bolj nor.
Ne vem, kaj misliš, da bo vsak prodajalec ali prodajalka ljubezni kupcu oziroma koristniku njenih storitev rekla? To, kar si vsak stari hepan želi slišat, kako je “dober” in kako so mladi žrebci zanič. Prostitutke, jasno, imajo itak raje starejše prdce, kakor enega mladca, polnega testosterona, ki jo bo tam eno uro mučil, medtem ko bi vmes lahko že 3 Stare dedce obdelala.
Ni NOBENE potrebe, da meni (ali komu drugemu) delaš tretjerazredne psihoanalize…
In ni nobene potrebe, da se norčuješ in daješ v nič starejše ljudi.
Si tak kreten tudi do tvojih staršev?
Pa, FYI, tema ni o ne vem kakšni resni zvezi, ampak o moških, ki bi imeli pol mlajše. Evo vam enega. Malo morje sem jih imel. Moje sožalje, če realnosti ne prenesete.
Sicer poznam kar nekaj ljudi, ki so s precej mlajšo celo poročeni, imajo skupne otroke, itd. Ampak ne mislim igrati njihovega advokata in se pretvarjati, da do obiski poznam kako jim laufa, čeprav slišim marsikaj. Osebno me takšno življenje NE zanima. Ti časi so že daaaleč za mano. Da bi si pri 50+ na grbo nakopal “partnerko” podobnih let, bože mili, še tega mi je treba.
Ljudje pač morajo dojeti, da ti športi niso domena porvprečnih Lojzov.
Jaz ne poznam niti ene ki bi bila s toliko starejšim. Ne vem če je ravno zrelost to kar jih privlači, so zreli 25 let stari in so nezreli 50 let stari, vse sorte je. A to upajo na dediščino, 20 let počaka, on umre, ona pri 40-ih veselo podeduje kar se da. Samo ta razlog mi pade na pamet. Pa mogoče da je taka da vrstnika nikakor ne dobi.
Vrabčka, 02.04.2025 ob 23:37
Jaz ne poznam niti ene ki bi bila s toliko starejšim. Ne vem če je ravno zrelost to kar jih privlači, so zreli 25 let stari in so nezreli 50 let stari, vse sorte je. A to upajo na dediščino, 20 let počaka, on umre, ona pri 40-ih veselo podeduje kar se da. Samo ta razlog mi pade na pamet. Pa mogoče da je taka da vrstnika nikakor ne dobi.
Večina “dogajanja” je “normalnim” ljudem nevidna, ker niti poznate “prave” ljudi, niti se gibljete na “pravih” mestih, niti se oni trudijo, da bi vam polagali račune. Moški so netipični. Ne gre za vaše sodelavce ali kaj že. Punca vam pa tako nič ne zaupajo.
Kako naj “normalen” človek potem karkoli ve? Le, če preberete v rumenem tiski o kakšni znani osebi. Če pa vam kak “čudak” napiše kot sem vam jaz, pa se tako zelo ne ujema z “normalnostjo”, da še branja večina ne zmore. Drugi se zatečejo k samoprepričevanju, da se tako zmišljuje. Ali pač gre za iztirjenca brez primere. Enega na milijon. Medtem ko se jaz vseeno nima za tako zelo posebno osebo. Seveda pa ne pričakovat, da vam bo kaj podobnega povedal Jure Košir ali Jan Plestenjak. Jaz, anonimnež, si pač lahko privoščim.
star dec, 02.04.2025 ob 23:06
Ni NOBENE potrebe, da meni (ali komu drugemu) delaš tretjerazredne psihoanalize…
In ni nobene potrebe, da se norčuješ in daješ v nič starejše ljudi.
Si tak kreten tudi do tvojih staršev?
Star dec, kreten si ti, če sva že pri starših, najbrž po materi, da moraš ženske plačevati za spolne usluge, saj si pri ženskem spolu popolnoma izvisel, nimaš ne družine in ne otrok, hvala bogu, da ne delaš škode še drugim.
In samovšečnega starega domišljavca, ki gre proti 80, očitno z lahkoto nafopajo 20-letne prostitutke, kako je “oh in ah”, seveda, blesav naivnež. Itak da se jim gabiš, saj si že bolj mumiji podoben z visečo, zgubano kožo, tudi vonj imaš verjetno malo že po plesni in urinu, tako da ne sanjaj, da bi se lahko kosal z mladim, umsko in telesno fit moškim, ker če bi se, ne bi že v mladih letih koristil storitev prijateljic noči, ampak ti nikoli nisi bil ženskam ne fizično, še manj pa karakterno zanimiv. Edina tvoja dodana vrednost je vedno bila in bo, da si samo hodeči bankomat za kurbe.
Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 23:02
Mentalna gimnastika “normalnih” mi je že davno znana. Zato mi nisi povedala nič novega.
Obstajajo dobri razlogi za vašo delusional samozaverovanost v skrajno naivno predstavo o svetu. Eden je, da si že celo življenje pred resnico aktivno zatiskate oči. Daleč preveč tega sem napisal kar se ne uklapa v svetonazor “normalnih”. Cel konstrukt, ki ste si ga ustvarili v glavi o nedolžnih hčerkah, ki ob “grdih abrahamovcih” bruhajo, so iz družbenega dna, tipi pa smo naivni, slepi in neumni, da ne vidimo, da gre puncam le za denar/korist, itd sem vam sesul. Silno naivnost kar lepo sebi pripišite.
Tako ne gre za eno ali pet punc. Gre za toliko punc, da se lahko spomnim vse od 18, 19, 20, 21, … letnic na dalje. Govorim zgolj o izkušnjah pri ~50 letih. Se pravi, da sem bil celo s kakšno 30+ let mlajšo. Ne o življenju prej. To je zgodba zase. Niti gre za eno lokacijo, eno kulturo, en socioekonomski status, en tip primarne družine, … In, ne, ne govorim o Filipinih ali Tajski. Gre za čudo enih punc, vsaka s svojo, drugačno, zgodbo, motivi in razlogi. In toliko kot jih je mene “pustilo”, sem jih “pustil” tudi jaz; kdo bi štel. S kakšno sem bil enkrat, sila redko, s kakšno parkrat, s kakšno sva bila daljši čas klasična občasneža, s kakšno krajši čas, s kakšno sem bil v čisto normalni zvezi, s kakšno sem celo živel, tako pri meni kot pri njej. Z večino se je vse odvijalo brez vednoati ne vem koliko ljudi, delno preprosto zato, ker ni ne vem kako dolgo trajalo, s kakšno pa je za to vedela celo njena družina, prijatelji, mladi in stari, srečevali smo se na skupnih praznovanjih, itd. Par jih je bilo, ki so upale, da se poročiva. Različni profili žensk. Z enimi je hitro prišlo do vsake prekinitve stikov, z drugimi imam stike še danes, tudi po par letih, celo po tem, ko so se ženske že poročile, imajo kakšnega otroka, itd. Ena takšna nekoč resno mlada zobozdravnica še 10 let aktivno spremlja moje življenje, pa se še enkrat nisva dol dala. Bila sva na enem samem zmenku v živo, ko je že vedela, da se bo poročila, pa mi seveda ni povedala. Potem pa sva po spletu okoliščin ostala v občasnem stiku. Ene mi niso nikoli kaj dosti povedale, od drugih sem slišal vam nezamisljive podrobnosti. In ne tako redko se je zgodilo, da se je punca resno name čustveno navezala. Kakšno sem dobesedno iz postle, nago, ven poslal, seveda vljudno, ker sem videl, čutil, da to ni to. S nekaterimi sem imel fenomenalen seks. Nikakor pa nisem nobene v karkoli silil ali jim ne vem kaj obljubljal, jih sponzoriral, obdaroval, itd. Če kaj se mi je zgodilo obratno. Ene same cote, parfuma, telefona, … in podobnih jajc, kar moški tipično počnejo, nisem nobeni kupil. Če kaj so toliko tega skozi čas pri meni pozabile ali namerno pustile, da sem v neki točki imel vrečko njihove krame, sploh perila in kopalk, brez, da bi vedel od katere je kaj. Še sedaj, ko se tega več praktično ne grem, mi je skoraj 20 let mlajša nedavno pustila sicer prav krasne kopalke.
Ne gre za nobenon”hvaljenje”. Gre za faxxing resnico kaj pa kako. Pa niti sem ne vem kako lep, bogat, slaven, itd. Seveda pa nisem niti približno “normalen”, normalnega razmišljanja in življenja, na kar ste “normalni” tako zelo ponosni, čeprav si že lep čas z normalnostjo moški v anti-moškem svetu zelo verjetno slej kot prej le življenje zajebe.
In nikjer ne trdim, da vsaka 20letnica ne vem kaj počne. Če pa se je eni sami osebi, meni, toliko zgodilo pri ~50, pa to ni bilo edino kar sem počel, vedite, da je tega hudičevo dosti več kot si domišljate.
Vse staviš na ta svoj penis, ker drugega tak nimaš kaj ponudit. Pa še ta “adut” gre počas v penzijo. Oprosti mi, ker nisem impresionirana nad tabo kot si ti sam nad sabo. Prazno natepavanje naokoli zmore vsaka opica. Kolikor si dajal v življenju, toliko, boš dobil nazaj. Nič. Še en brezvezen blebetač na monu. Internet pa itak vse prenese.
iojest, 03.04.2025 ob 01:05
Če lahko tip dobi 20 ali 25 letnico , naj pač jo PA NI VAŽNO KOLIKO JE ON STAR. Ni njegov problem, niti ne bi smel razmišljat, kako jo je dobil-sploh ni važno… bolj njen problem hahaha.
take kot si ti s takim razmisljanjem sem najrajs jebala v glavo takrat ko sem bla tok stara;) pa so mislni da oni mene. bogi haha. kaksne vse lepe besede, stvari bojo uporabljal da bi prsli do tiste stvari sam nimajo pojma pac … uspejo sam tisti ki se ze na en kilometr zacut da imajo neki v seb posebnega. karizma fantje. ostali so smesni, zaman ves trud in energija. se sploh ne strinjam s tem kar si napisal, moski bi rabu bit moski, ne pa uporabljat nekih brezveznih besed in izkoriscanj samo da bi prisel do necesa. ja, eni ste tolk jadni da brez te stvari ne morte zivet, pa se tko al tko vam nic ne rata
skoda. se posebej starejsi od 30,35 naprej ki bi lah imel mal vec v glavi, ampak itak to sam tisti ki ste neizkuseni in tisti k ste vidl vagino enkrat v lajfu.
Bla bla bla, 03.04.2025 ob 05:50
Vse staviš na ta svoj penis, ker drugega tak nimaš kaj ponudit. Pa še ta “adut” gre počas v penzijo. Oprosti mi, ker nisem impresionirana nad tabo kot si ti sam nad sabo. Prazno natepavanje naokoli zmore vsaka opica. Kolikor si dajal v življenju, toliko, boš dobil nazaj. Nič. Še en brezvezen blebetač na monu. Internet pa itak vse prenese.
“Prazno natepavanje” res zmore vsaka opica. Tudi vsaka ženska. Moški so vam celo pripravljeni plačati in razvajati, da vas “natepavajo”. Zato se ženske praviloma tudi ne ponašate z jebači. Vsekakor ne s kvantiteto. Tu pa tam se kvečjemu kakšna pohvali s kvalitetami svojega. Indoktrinirane v feministične nebuloze o enakosti med spoloma pa potem še moške sodite skozi svoje oči.
Ampak moški smo drugačni. Tudi pridni pobožni “partnerji” bi z veseljem “natepavali” še kaj drugega kot presušeno pićko svoje “partnerke”, če še sploh “dobijo”. Če temu ne bi bilo tako, se ne bi vozili na kurbe. Saj so praviloma mlade, a ne? Tako pač je.
Če nas to početje kdaj mine, oz. ko nas mine, pa tudi ni noben konec sveta. Sploh tisti redki, ki lahko magari pri ~50 počnejo kar moškim seveda je, seks z različnimi 20letnicami, imajo več kot dovolj znanj, sposobnosti in drugih kvalitet, da znajo tudi sicer dobro živeti. Kar za zgonjene ženske, ki se že celo življenje šlepajo na svojo seksualnost, redko drži.
Najbolj žalostno je nekaj čisto drugega. Povprečni retardi boste že jutri na kakšni tretji temi ponavljali ene in te iste dogme o moških, ki “sanjamo” pol mlajše. Prodajali boste ene in te iste neumnosti kot ste jih na vrhunte teme. Priča bomo enemu in te istemu poniževanju moških. Zakaj? Zato, ker vas resnica tako nikoli ni niti zanimala. Ker vam je tako že vse jasno. Le dovoljkrat morate ponoviti ene in te iste lajne.
drugac pa se strinjam moski bodo moski, nekateri, ceprav mislim da skoraj vsi je pa prevec jadno, takrat moski izgubi vsako spostovanje, kot tudi zenska ki lahko kar z vsemi oziroma kur*e kot jim pravte, ze tko vse te besede so katastrofa … vazen je nacin, ce je nekaj iz obeh strani, go for it, ne pa tisti ki zelijo izmanipulirat in lagat, se posebej starejsi mlajsim, ki nimajo tolk izkusenj. drugo je ce je iz obeh strani korist (denar itd) ampak to je nekaj drugega, tiste ki se hocejo tako prodat naj se, sam vecina njih tud nebi rekla da je stabilna, in ce to lahko nekdo izkoristi za mal uzitka, potem ne bi razglabljala naprej kaksna govna so nekateri. tukaj je govora cist o necem drugem
sicer me pa res boli k* …ce jaz to tukaj povem bo vse se vedno isto v svetu, sam moje mnenje
BTDT nepr., 01.04.2025 ob 01:58
Anonimna483, 31.03.2025 ob 20:10
3469 in njemu podobni pišete da ločen moški je beta luzer če izbere ločeno, samohranilko. A on je pa lahko ločen? Pa tudi imam hči, ima 20 let, ona starega panja ne bi pogledala, ima fanta ki je eno leto starejši. Kar je edino prav, mladi z mladimi. Loterija je najti tako ekstremno mlado dekle ki bi bila s ločencem 40+ let, pa ne bi bila lovka na denar ampak v redu punca. Tudi mlade samske motijo vaše prtljage, čustvene in v obliki otrok. Dajte moški malo realnosti . Nisem locenka, ne vlečem na svoj mlin, le na živce mi gre, ko stari prdci sanjate o mladih deklicah. To je isto kot bi si jaz ki imam blizu 50, želela 20 letnega mladička s čopkom, lepo bradico in six packom
Jaz sem “odkril” 50-letnico… Vitka, seksi pa še kondomov ne rabi več. Seksala bi pa non-stop.
Ens lastovka še ne…
matias, 03.04.2025 ob 00:57
Star dec, kreten si ti, če sva že pri starših, najbrž po materi, da moraš ženske plačevati za spolne usluge, saj si pri ženskem spolu popolnoma izvisel, nimaš ne družine in ne otrok, hvala bogu, da ne delaš škode še drugim.
In samovšečnega starega domišljavca, ki gre proti 80, očitno z lahkoto nafopajo 20-letne prostitutke, kako je “oh in ah”, seveda, blesav naivnež. Itak da se jim gabiš, saj si že bolj mumiji podoben z visečo, zgubano kožo, tudi vonj imaš verjetno malo že po plesni in urinu, tako da ne sanjaj, da bi se lahko kosal z mladim, umsko in telesno fit moškim, ker če bi se, ne bi že v mladih letih koristil storitev prijateljic noči, ampak ti nikoli nisi bil ženskam ne fizično, še manj pa karakterno zanimiv. Edina tvoja dodana vrednost je vedno bila in bo, da si samo hodeči bankomat za kurbe.
Kretenski odgovor tipičnega slovenskega kretena.
Ki misli, da je, če je star 25 ali 35 let, prijel boga za jajca.
Ne ve pa, da smo jih TUDI tisti 70, kar nekaj “dol dali”…
Ne ve, da recimo leta 1980 ni bilo v Sloveniji niti ene sovražnice moških, moderno imenovane – feministka.
Kreten tudi ne ve, da bo jutri, če bo vojna, vpoklican braniti to gnilo, do konca skorumpirano državo…
Niti ne ve, ker je kreten, da takrat, ko bo on po letih zrel za penzijo, pokojnin ne bo več… Da bo brskal po kontejnerjih, tako kot bo brskala večina Slovencev!
Niti ne ve (noče priznati!), da smo 1980 seksali z dekleti, ki so:
– dosti bolj kot danes, spoštovale 20, 30 let starejše moške
– ki nikakor niso bile cele umetne, kot jih je danes vsaj polovica. Takrat bi dekle v zdajšnjem izgledu (pajkice, ki nazorno kažejo obliko pizde) odpeljal miličnik na policijsko postajo…
Pa še bi se našlo desetine primerjav v prid “starim” časom…
Anonimno 1434, 03.04.2025 ob 16:36
“Prazno natepavanje” res zmore vsaka opica. Tudi vsaka ženska. Moški so vam celo pripravljeni plačati in razvajati, da vas “natepavajo”. Zato se ženske praviloma tudi ne ponašate z jebači. Vsekakor ne s kvantiteto. Tu pa tam se kvečjemu kakšna pohvali s kvalitetami svojega. Indoktrinirane v feministične nebuloze o enakosti med spoloma pa potem še moške sodite skozi svoje oči.
Ampak moški smo drugačni. Tudi pridni pobožni “partnerji” bi z veseljem “natepavali” še kaj drugega kot presušeno pićko svoje “partnerke”, če še sploh “dobijo”. Če temu ne bi bilo tako, se ne bi vozili na kurbe. Saj so praviloma mlade, a ne? Tako pač je.
Če nas to početje kdaj mine, oz. ko nas mine, pa tudi ni noben konec sveta. Sploh tisti redki, ki lahko magari pri ~50 počnejo kar moškim seveda je, seks z različnimi 20letnicami, imajo več kot dovolj znanj, sposobnosti in drugih kvalitet, da znajo tudi sicer dobro živeti. Kar za zgonjene ženske, ki se že celo življenje šlepajo na svojo seksualnost, redko drži.
Najbolj žalostno je nekaj čisto drugega. Povprečni retardi boste že jutri na kakšni tretji temi ponavljali ene in te iste dogme o moških, ki “sanjamo” pol mlajše. Prodajali boste ene in te iste neumnosti kot ste jih na vrhunte teme. Priča bomo enemu in te istemu poniževanju moških. Zakaj? Zato, ker vas resnica tako nikoli ni niti zanimala. Ker vam je tako že vse jasno. Le dovoljkrat morate ponoviti ene in te iste lajne.
Če misliš, da ti štrliš iz povprečja, se motiš. Deluješ poln sebe a kljub temu zagrenjen in prazen kot večina Slovencev, samo v drugem pakovanju. Energija pa čisto ista. Nimate življenjske radosti. Zato bi jo pa radi kradli mladim, ker je sami nimate.
Bla bla bla, 03.04.2025 ob 20:54
Če misliš, da ti štrliš iz povprečja, se motiš. Deluješ poln sebe a kljub temu zagrenjen in prazen kot večina Slovencev, samo v drugem pakovanju. Energija pa čisto ista. Nimate življenjske radosti. Zato bi jo pa radi kradli mladim, ker je sami nimate.
To, da si me normalni najraje predstavljate na najslabši možni način, ker pač nisem tako “normalen” kot sami, že dolgo vem. Me pa nasmeji, da možačasti zoprnjači delujem, hahaha zagrenjen, prazen in ne vem kaj še vse. Lahko ti povem le še to, da se možač kot si sama ne dotaknem niti s palico. Od tebi mi gre na bruhanje.
Anonimno 1434, 03.04.2025 ob 21:46
To, da si me normalni najraje predstavljate na najslabši možni način, ker pač nisem tako “normalen” kot sami, že dolgo vem. Me pa nasmeji, da možačasti zoprnjači delujem, hahaha zagrenjen, prazen in ne vem kaj še vse. Lahko ti povem le še to, da se možač kot si sama ne dotaknem niti s palico. Od tebi mi gre na bruhanje.
…buhuhuhu, kako me je prizadelo mnenje enega ostarelega, zgonjenega desca, ker me ne bi s palico. Kar tesno pri sebi jo imej,jo boš rabil. To bo, poleg tvojega jezika, še edino sredstvo, s čimer boš lahko opletal.
Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 19:23
Ravno sem videl bivšo pol mlajšo jebačico objaviti slike s poroke…
Ko sva se midva občasno dol dajala, ni imela več kot 25 let, kvečjemu manj. Niti leto dni ni poteklo od kar je diplomirala pravo. Za očeta ne vem, mati pa je imela doktorat. Mislim, da kar iz prava. Se pravi, da je bila zelo verjetno ločena feministka. Punca je cele dneve delala, pač, tako kot njena mama. K meni, tipu ob katerem se mladim menda le želodec obrača, se je prišla le poseksat. Nobeni zmenki, ipd. Pa sem pa tja sva kakšno rekla. Celo pri neki zadevi mi je pomagala. Jasno, da nisem bil njen edini jebač. Ampak glede na to, da se je še dve leti po tem, ko sem z njo prekinil vse stike, trudila, da z mano ponovno vzpostavi stik, jaz pa sem se vmes preselil, sem ji pomenil več kot bi si mon samozaverovanci v svojo fikcijo želeli priznati. Ja, dragi moji, punca me je ves ta čas redno kontaktirala na čudo načinov. Sem vedel, ampak ignoriral. Šele, ko me je še na Facebook-u našla, sem končno sprejel friend request, čeprav nisva nič rekla. No, danes, par mesecev kasneje, pa vidim slike s poroke, da se je ravno poročila. Z vrstnikom.
No, dragi moji samozaverovanci, o realnosti nimate pojma o pojmu ravno zato, ker vam nobena punca ne zaupa tiste podrobnosti iz svojega življenja za katere ve, da jih ne bi prenesli, da bi jo obsojali, itd. Celo vaše hčerke vam nič ne povedo. Vsekakor nič spornega. Ko vam napiše kak mon “čudak”, pa tako ne morete verjeti. Zato tudi ostajate retardirani samozaverovanci v neumnosti katere je že davno tega povozil čas. Tudi uspešni ”resneži”, loleki, ki se z njimi, ko se “zresnijo”, poročajo, nimajo pojma o pojmu kakšno zgodovino imajo njihove ženice. Koliko 50letnikov jih je brusilo. Tip je njenih let. Na slikah oba kar sijeta. Zgleda velika ljubezen. Ampak… kako dolgo še?
Mislite, da gre za edino takšno zgodbo? Veste koliko podobnih je že za mano? Še glede števila bivših, ki so se zadnje leto, dva, poročile, ne vem, se mi ne da truditi, da bi jih preštel. In to ne le “luzerke”. Mlade zdravnice, nekatere takrat še študentke, pravnice, ravno takomtakrat še študentke, in vse drugo vmes. Pogosto iz dobro stoječih družin, zdravnikov, ipd. Marsikateri ene same pijače nisem plačal. Le pofukati se je prišla. Na prvem srečanju sem pri ~50 žgal 18letnico, ki še leta kasneje na Facebooku pogleda kak moj “story”, jakci. In na drugem, tretjem, lol. Zaradi moje “lepote”? Od kdaj je to najbolj pomembna lastnost moškega? Kako pojma o pojmu nimate o MŽ odnosih, da vedno znova sploh izpostavljate grdoto 50letnika. Punce se pridejo pofukati iz firbca, ker jim je fora, da lahko “dobijo” nekoga za katerega mislijo, da je “nešto”, testirajo vodo kako daleč jim nese, kakšna upa, da ji morda v med pade kakšna sekira, pa še ve ne kaj bi to morebiti lahko bilo, ker ji je svet takega moškega tuj. Se pravi, da se neredko enostavno želijo spoznati s “svetom” takšnega moškega. Seveda pa se najde tudi prefriganih 20letnic, celo kriminalnih umov, tako da mora tip paziti v kaj se s katero spusti. Nekatere mlade se s takšnim tipom celo postavljajo. Koliko zgodb bi vam že iz svojega življenja lahko povedal. Pa gre v očen nevednih naivnežev za daleč preveliko znanstveno fantastiko. Resnice enostavno ne bi prenesli. Tu pa tam sem bil predstavljen celo staršem, tesnim prijteljicam. 24letna medicinska sestra kateri sem na prvem zmenku vzel nedolžnost, je čez par let, ko je že imela tipa s katerim ima danes celo otroka, ponovno poskušala vzpostaviti stik. To je na splošno precej pogost pojav. Pred parimi meseci je to ntedila celo ena tretja bivše, ki se je ravno tako poročila. Si predstavljate punce, upajmo da sveže zaljubljene, sveže poročene, ki navezujejo stik z bivšimi pol starejšimi “neresnimi” jebači? Ta me je šla spraševat glede nekega recepta, lol.
Ej, folk, velika večina vas tako blage veze nima o ničemer, sami sebi pa se zdite tako pametni, vse vam je menda jasno, da vas razgledan življensko iskušen človek ne more imeti za nič drugega kot čiste retarde.
Se spomnim, ko sem eni ~40 letnici, ki se je med njenim službenim potovanjem prišla pofukat, omenil 19letno s katero sva se takrat parkrat dobila in se celo na zmenek v bližnji kraj odpeljala, domov v bajto staršev sem jo prišel iskat, itd. Ta stari sem povedal, ker je bila ravno tako sveto samozaverovana v svojo hčerko, da je svetnica. Folk, pojma o pojmu nimate. Tega je ogromno. Celo pridne verne punce danes to počnejo. Imam zelo lepo spomine na eno tako s katero se še vedno občasno pogovarjava čeprav imam novega resnega fanta. Kak krasen honeymoon sva imela svoj čas. Zame je skrbela po eni operaciji. V bolnici čakala, me odpeljala domov, še en kup gaz je pri sorodnikih, zdravstvenih delavcih, dobila, ostala z mano, med prišla pogledat, itd in vse to kakšno leto po tistem, ko več nisva nič imela.
Ah, folk, ste nevedni loleki, nič drugega.
“ Imam zelo lepo spomine na eno tako s katero se še vedno občasno pogovarjava čeprav imam novega resnega fanta.”
Aja potem ipak ste za resne veze, samo ne z ženskami.
Jaz764, 03.04.2025 ob 21:03
Jaz sem zmeraj imela starejše moške od sebe. Najstarejši je imel 17 let več od mene in takrat res nisva pasala skupaj, počutila sem se kot da naju vsi gledajo (imela sem malo nad 20 let). Partner je starejši malo manj kot desetletje.
Ravno to, kako družba glede na takšne pare, je glavni razlog, da se nas večina, ki se tega gremo, potrudi, da nismo preveč na očeh širokih množic.
Meni zaradi dolgoletne “drugačnosti” sicer že dol visi kaj si široke mase mislijo. Toliko bolj, ker nisem od nikogar za nič odvisen. In si lahko privoščim, da se mi jebe. Zato pa to ni za pričakovati ob mlade punce. Precej težje ignorira ubijalske poglede dušebrižnikov. Bolj kot je njen odnos s starejšim tipom iskren, in bolj kot je na splošno nedolžna, bolj jo prizadene vsak zloben komentar “normalnih”. Na splošno bo v družbi, ki takšnih zvez praktično ne tolerira, še najbolj napadana ravno s strani bližnjih, tesnih prijateljic, družine, itd. Kolikokrat se mi je samo sfižil kak obetaven odnos ravno zaradi pritiska njene okolice.
Zato je precej pogosto, da punca, ki se s starejšim tipom rada pokaže v javnosti, ni najbolj na ti s svojimi vrstniki. Tiski, ki so, pa vse skupaj še lep čas prikrivajo pred vsemi za katere sumijo, da bi s tem imeli kak problem. Tako ogromno večino. Tudi pred najboljšimi prijateljicami. Ne le starši. To pa počnemo tudi moški. Bog ne daj preveč povedati drugim moškim, ki niso na tvoji valovni dolžini. Doživiš še več obsojanja in nožev v hrbet kot s strani starih bab.
Potem pa se ti “normalneži” še vidijo kot sobre dušica katere “nenormalni” nekako “posiljujemo”. A na vsakem koraku počnejo vse kar je v njihovi moči, da si ja ne bi kdo drznil kako skreniti z ene in edine “prave” “normalne” poti. Dvolični gmizavci…
Anonimno 1434, 03.04.2025 ob 22:22
@8409
Sem prav čakal kdaj bo največja MON pizda to komentirala. In nisi razočaral.
Mislim da je bilo to lepo in pogumno, nikjer ne piše, da se nad ženskami razočarani ne smete imeti radi med sabo.
Naj ugibam? Navajo? Ljubimec in mentor v enem.