Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški ki bi imeli pol mlajše

Moški ki bi imeli pol mlajše

Joj, kok’ so SMEŠNI 40+ letniki, ki se slinijo na 20+letnice. 
40+letniki mislijo, da so fejst, 20+letnicam so STARI KOT ZEMLJA.

A je kdo kdaj imel priložnost opazovati to slinjenje?! Pa to je smešno za crknit’.

Pravilno. Moski mora imeti veliko mlajse. Vse drugo ne gre in je zalitev za moski rod. Tako pac je. Vi tudi hocete najboljse moske. Moski, ki so v vsem boljsi od vas. Torej naj bo ljubec, mocan, custveno inteligenten in stabilen, dobre socialne vescine, materialno dobro stojec in samostojen, prijazen…Vse to izkljucno, da se bos ti dobro pocutila s tem ko bo on s svojimi lastnostmi za to poskrbel. Ok, vse lepo in prav. To so zelje zensk do moskih. Ampak ce se uzivis v moskega, so zelje moskega do zensk drugacne. Naj bo zenstvena, mlada, privlacna, razbremenjena (mlada), zelo hedonisticno naravnana do mene in res zelo uziva v intimi z izbranim moskim. Hoce imelti veliko otrok ampak izkljucno z mano (pogoj je, da je mlada)…Torej zdaj ti je verjento jasno, zakaj so moski vedno hoteli mlade. V vseh kulturah in nacionalnostih. Mladost zenske je vedno bila njen adut. Podobno kot uspesnost in sposobnost ter karizmaticnost moskega (kar pridobis z leti). Torej STAREJSNI MOSKI IN MLAJSA ZENSKA JE VEDNO IZJEMNA KOMBINACIJA \tako za moske in se toliko bolj za zenske. Prekasa po to tosocletja le potrjuje. Vam pa verjetno to ni prav izkljucno zato, ker vam je mladost sla mimo. Niste jo dal epravemmu tipu. In sedaj iamte seveda tezavo dobiti vrhunskega tipa, saj mi numate cesa nuditi (kot npr monogamnost mlajse zenske, ki je lepa, socna, zenstvena in zeli s tipom veliko druzino). Simple kot pasulj

Kar nekaj najstnic in punc v zgodnjih dvajsetih ima fetiš na bistveno starejše moške. Daddy & little girl relationship. Sploh v BDSM svetu, kjer mi nastopamo kot Dominants, mlade punce pa so little submissives, sluts, cum-dumpsters, fucktoys in podobno.

A to je zdaj po ta novem življenjski dosežek, če pri 55 letih podreš eno 20 letnico? Kdo naj bi tukaj moral bit impresioniran nad tem in zakaj točno?

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz Vem!, 16.04.2025 ob 18:22

Pravilno. Moski mora imeti veliko mlajse. Vse drugo ne gre in je zalitev za moski rod. Tako pac je. Vi tudi hocete najboljse moske. Moski, ki so v vsem boljsi od vas. Torej naj bo ljubec, mocan, custveno inteligenten in stabilen, dobre socialne vescine, materialno dobro stojec in samostojen, prijazen…Vse to izkljucno, da se bos ti dobro pocutila s tem ko bo on s svojimi lastnostmi za to poskrbel. Ok, vse lepo in prav. To so zelje zensk do moskih. Ampak ce se uzivis v moskega, so zelje moskega do zensk drugacne. Naj bo zenstvena, mlada, privlacna, razbremenjena (mlada), zelo hedonisticno naravnana do mene in res zelo uziva v intimi z izbranim moskim. Hoce imelti veliko otrok ampak izkljucno z mano (pogoj je, da je mlada)…Torej zdaj ti je verjento jasno, zakaj so moski vedno hoteli mlade. V vseh kulturah in nacionalnostih. Mladost zenske je vedno bila njen adut. Podobno kot uspesnost in sposobnost ter karizmaticnost moskega (kar pridobis z leti). Torej STAREJSNI MOSKI IN MLAJSA ZENSKA JE VEDNO IZJEMNA KOMBINACIJA \tako za moske in se toliko bolj za zenske. Prekasa po to tosocletja le potrjuje. Vam pa verjetno to ni prav izkljucno zato, ker vam je mladost sla mimo. Niste jo dal epravemmu tipu. In sedaj iamte seveda tezavo dobiti vrhunskega tipa, saj mi numate cesa nuditi (kot npr monogamnost mlajse zenske, ki je lepa, socna, zenstvena in zeli s tipom veliko druzino). Simple kot pasulj

@ jaz vem oziroma Sveti Duh

Imam starejšega moža, če bi bila vdova, bi si želela  isto starega. Sedaj se je začelo poznati, on blizu 60, jaz blizu 50, jaz sem mnogo bolj fit od njega in imam večji libido od njega (nisem debela, da bi se mu gnusila -da ne bo kakšnih teorij). Pa je med nama razlike manj kot 10 let. Kaj bi bilo da bi jaz imela 40, on pa 60. Kot bi bila s starcem. Ne vem katera ženska bi bila s tem zadovoljna, če sta si po finančni plati enakovredna. Sponzoruše pa delujejo drugače, ampak neka ženska ki ima svoje finance, ni revna, ne bi imela starejšega zaradi financ, ker je finančno  samostojna. Od partnerja želi več kot samo denar. Skupne interese, ne samo debelo denarnico.

Hello! Thank you for the information. Wishing you a great day and stay motivated! Universitas Telkom

Aaa bejš no?

25 letnice bi imeli?

jaa, 30% moških 50 let starih-DA.

70 %  moških 50 let starih NE.

Zakaj?

Ker,ne bo šlo.

Jaz bi imel 25 letnico najkasneje pri starosti kakšnih 40-ih let.

V glavnem ste vsi, ženske in moški ki samo kritizirate bedni! Predvsem pa nedorasli, čustveno pokvarjeni!

Življenje nas je naredilo z razlogom različne in zato tudi smo zelo različni!

Nikakor si danes pr 60+ ne predstavljam življenja z 40 letetnico ali kaj šele s 30 letnico! V večini primero ki jih poznam in so z leti razlike tja okrog 10 let je očitno že preveč.

Tako pravi tudi moja! Ampak si vseeno želi ljubimca ki bi bil mljaši, in ja to precej! Zakaj bi torej to skrivali saj si tudi jaz za popestritev želim mljaše in za to bi mi bilo super če bi se lahko občasno pocrtal z eno 30 letnico!

Vse ostalo pa je billshit

Ne gledajo/mo vsi za mlajšimi. Star sem 39 let in bi si želel ljubimkat z žensko, staro od 40 do 65 let. Še žensko, od mene starejša okoli 10 let in dela na okencu Loterije v nakupovalnem centru sem vprašal, če je samska.

39-letnik

Pač te mama ni imela nikoli rada in zdej iščeš nadomestno mamico.

Hahahah kako lahko nekdo misli da je starejši moški terna za mlajšo? Jaz v življenju še nisem slišala kaj tako bizarnega. Starci vseposvod okoli, eden bolj neumen in hkrati samovšečen kot drug. Sem več kot zadovoljna z enako starim partnerjem. Oba sva v enaki fazi v življenju, popolnoma razumeva probleme en drugega in si med seboj pomagava in se razbremenjujeva. Ni lepšega kot to. In se absolutno strinjam z onim, ki je pisal o svoje enako stari ženi.

Ne vem, kaj tu trole pesnite, jaz vidim, da pol mlajše kr rade prihajajo k nam, ki smo kakor za odstrel. Hm, mogoče zato, ker za rzaliko do njihovih vrstnikov nekaj damo na zfravo prehrano, tmeu primerno smo fit? dalje, jaz rabim seks enkrat tedensko, vrstnik ji teži, d abi porival dvakrat dnevno, pa še to ni dovolj. Dalje, mulac ji bo težil z resno vezo, da jo hoče predstavit svojim staršem, kar bo 20-letnico, ki jo razganja od življenja, utesnjevalo. Sej jaz ne nucam resne veze, meni je dost, da s etako malo porineva, mulci pa to tud ustreza, pa še občutek ima, da se ji nekaj dogaja v lajfu. Morate dinozavri nekaj razumet. te mlade mule so večinoma čist dolgocajtna bitja. Njim je vau že, če spoznajo dost starejšega, ki je fit in ji zna kaj zanimivega povedat.

Em ne, v bistvu nimam filinga, da me je povozil cajt, kakorkoli. zdrav, fit, lep kos denarja na računu, polno prosega časa. Torej vse točno tako, kot mlade punce želijo. Nič ne rabim pecat, same pridejo. In ne, nič ne rabim plačat, zanimivo ne? To na vašo žalost ni fantazija, to je realmnost, nas, ednih, ki vsekakor spadamo v zgornji 1% svojih vrstnikov. Daj no, tako sem fit, da me 20-letniki sprašujejo, kaj jem. Ker oni žrejo mcdonalds.

Pač ja, enim nam dogaja, zato nismo in nikoli ne bomo v tekmi za neke vrstnike s celulitičnimi ritmi, polne modrovanj, ki jim pravijo izkušnje.

Anonimna483, 31.03.2025 ob 20:10

3469 in njemu podobni pišete da ločen moški je beta luzer če izbere ločeno, samohranilko. A on je pa lahko ločen? Pa tudi imam hči, ima 20 let, ona starega panja ne bi pogledala, ima fanta ki je eno leto starejši. Kar je edino prav, mladi z mladimi. Loterija je najti tako ekstremno mlado dekle ki bi bila s ločencem 40+ let, pa ne bi bila lovka na denar ampak v redu punca. Tudi mlade samske motijo vaše prtljage, čustvene in v obliki otrok. Dajte moški malo realnosti .  Nisem locenka, ne vlečem na svoj mlin, le na živce mi gre, ko stari prdci sanjate o mladih deklicah. To je isto kot bi si jaz ki imam blizu  50, želela 20 letnega mladička s čopkom, lepo bradico in six packom 😁

moški si želijo samo mir v zakonu in ne kaosa, in o ni vezano na leta, bebke

Sam vprašam, 16.04.2025 ob 20:05

A to je zdaj po ta novem življenjski dosežek, če pri 55 letih podreš eno 20 letnico? Kdo naj bi tukaj moral bit impresioniran nad tem in zakaj točno?

Imam 77. Če mi letos uspe podreti 20-letnico, bom to tu napisal in dodal kakšno fotografijo brez vidnega obraza,

Ne bom rekel, da bo to kakšne izjemen dosežek, ali mogoče državni rekord, vendar…

57 let razlike je kar podvig, ker pravite, da že 30-letnikom visijo jajca do kolen.

Imeti jajca, viseča kar do gležnjev, in najti 20-letnico za seks je, kakorkoli obrnemo, predvsem v Sloveniji (zaradi sovraštva do starejših moških) dejansko PODVIG…

Jaz se vidim samo še z eno frigidno, da pridem živet k njej v mansardo in mi njena mama kuha, in vozim od njenega očeta avto. Ne vem, zakaj bi jaz delal? Naj investirajo vame, poleg tega mi ni treba delat niti v spalnici. To je zame win-win.

Mlade sanjajo o dobrih financerjih in so pripravljene biti z njimi, nihče jih ne sili v to. Starejši tipi pa radi seksajo z mladimi deklicami, vse je deal.

Poglejte koliko je ljudi na svetu in vi sebi ne morete niti ene normalne ženske dobit?  Mogoče je pa z vami.kaj narobe?

Čudno, 27.04.2025 ob 08:33

Poglejte koliko je ljudi na svetu in vi sebi ne morete niti ene normalne ženske dobit?  Mogoče je pa z vami.kaj narobe?

Le normiji si normalno žensko predstavljajo kot vrstnico, možačo in “partnerko” tudi, ko je kvečjemu prikolica, lol.

Medtem, ko je meni dovolj le pomisliti na seks z vrstnico, da me mine še preden me prime, lol.  Še malo pa bo to veljalo celo za 10let mlajše.  Ampak, nej, vsak ima svoj domet.

Anonimno 1434, 27.04.2025 ob 09:12

Le normiji si normalno žensko predstavljajo kot vrstnico, možačo in “partnerko” tudi, ko je kvečjemu prikolica, lol.

Medtem, ko je meni dovolj le pomisliti na seks z vrstnico, da me mine še preden me prime, lol.  Še malo pa bo to veljalo celo za 10let mlajše.  Ampak, nej, vsak ima svoj domet.

Nikoli ni in ne bo družba ploskala prešuštvovanju, pedodiliji, pederstvu in preveliki razlika v letih. Starci ste bili in boste smešni ob mladih. Da ne govorim, kako ob mladem mesu vaša starost še bolj pride do izraza, kaj šele tista vaša patetika, da se ne morete sprijaznit s staranjem. Total delusional.

Moški nad 55 let je že sarikav z uvelo kožo po telesu, in ima že tisti starački vonj, da se ti gnusi, bljak, stare gnusnobe, pa si nekaj domišljijo, kako bi eno 20 letnico, a mladim se stroki gnusite in smrdite  stari smradi.

Kavbojc, 27.04.2025 ob 13:55

Nikoli ni in ne bo družba ploskala prešuštvovanju, pedodiliji, pederstvu in preveliki razlika v letih. Starci ste bili in boste smešni ob mladih. Da ne govorim, kako ob mladem mesu vaša starost še bolj pride do izraza, kaj šele tista vaša patetika, da se ne morete sprijaznit s staranjem. Total delusional.

Dežurni dušebrižniki bi diktirali kaj je “prevelika razlika v letih”?  Prepotentni indoktrinirani retardi bi drugim vsiljevali kako morajo živeti?

Misliš, da meni paše seks z žensko, ki “smrdi po cipresah”?  Takšni smrduhi se kar seksajte med sabo, če se vam še da, lol.

Ti si želi jas to dobim če ne pa plačam tistih 120e…

Da si moški želijo mlajše? Jaz bi z veseljem ljubimkal z žensko z Melvitine reklame.

https://www.facebook.com/MelvitaSI/photos/lepota-je-brez%C4%8Dasna-zasijte-z-novo-kolekcijo-nectar-sublime-za-samozavestne-%C5%BEens/1013655790797232/

Ah… ne govori prehitro, čez 15 let bo ločena in z dvema otrokoma. Njen bo pa znova z 20 letnico. Logično.

Moški hoče sex dokler lahko sexa. Moški hoče čvrsto ritko in pokončne joške,  pa da mu ne teži z otrokom in obveznostmi…

Moški se loči,  ker mu je dovolj otrok,  babe ki teži doma, da ni pokosil pa ograje popravil. Ma kaj je moškemu tega treba? Moški hoče sexat in sexat in sexat in s komer sexa je srečen in s komer ne je nesrečen.  In hoče sexat z mlado, ko je 40+ in hoče sexat s staro ( 40) ko ima on 20. In svet moškega se vrti okrog sexa in to je to. In nič drugega. Dokler zmore bo porival, ko ne bo več zmogel, pa lahko ostane s staro ( no se vedno mlajšo od njega), da bo skrbela za bedaka in mu kuhala.

Tako Moški hoče:

Kurbo v postelji, gospodinjo doma, pa da si neumna in naivna, pa lepa. Potem je to top za moškega.

New Report

Close