Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, ki me osvaja je zelo lep, ampak ima pa rumene zobe :(

Moški, ki me osvaja je zelo lep, ampak ima pa rumene zobe :(

Moški, ki me osvaja je zelo lep, ampak ima pa rumene zobe. Lepi zobje pa so zame eden izmed glavnih pogojev glede zunanjega videza. Karakterno je, kolikor ga poznam, tudi v redu. Skratka, motijo me le njegovi rumeni zobje. Ko se poljubljava, imam občutek, kot da se poljubljam z moškim, ki si ni umil zob, čeprav si jih je umil. Razmišljam že o tem, da bi z njim lahko bila v zvezi, ampak, saj veste … Rumeni zobje. Kako naj premagam ta občutek, ko se poljubljam z njim, in se sprijaznim, da ima pač rumene zobe?

za darilo ob enomesečni obletnici veze mu plačaj strokovno beljenje zob. tam nekje 500 eur pride, če je res strokovno.

Tako. Po tem naj jo načevlja, bučo.

Punca, ta fant ni zate, ker zaljubljeni takih stvari ne opazijo. Najdi si frugega

lekj, on ima najbrž rumene ne od umazanije
ampak rumen zob, nekateri 9imajo bele, nekateri mal rumene eni bolj rumene ..je pa tak rumen zob, če je to barva zoba bolj močan
nič si on ne more..niti beljeneje ne pomaga
tak zob je

Imam ful bele zobe, pa sem pri zobarju 1x na leto in še to se samo pokažem, da se pofočkam.
Moja prijateljica ima ful rumene, pri zobarju je pa vsak mesec 2x, za ustno higieno skrbi bolje kot vsak stomatolog, ampak nimaš kaj, ima pač tako barvo zob in to je to.

No, če ga imaš res rada mu boš plačala nov komplet. Če te ima res rad, ti bo pustil plačat:-)

Upam, da se hecaš, saj bolj plehkega vprašanja še nisem zasledila. Sicer ga pa prepusti drugi, ki ga bo cenila zaradi njegovih vrlin, ne zaradi zob. Saj nenazadnje ni konj, da bi ga vrednotili po kvaliteti zob. Pri čemer so, tako kot je rekel nekdo pred mano, rumeni celo dosti bolj kvalitetni kot beli.

Ja, res je. Rumeni zobje so močnejši in bolj zdravi.
Ampak, SORRY, so grdi.
Potem imaš pa lepo osebo … vse popolno na obrazu
in se nasmeje … rumeni zobje … fuj 🙁
In to boš gledala dnevno, tedensko, mesečno …
in na koncu se ti bo totalka zagabilo.
Zatorej ne, čim te ŽE NA ZAČETKU moti ena tako – zate –
pomembna zadeva … ne začenjaj zveze sploh.
Naj si najde drugo, ki ji to ne bo težava, ti pa takšnega,
ki ima lepe in bele zobe 😉
Ne hecam te, ampak hočem povedati, da če boš nadaljevala
zvezo ”zgolj” zaradi lepega obraza in karakterja …
in ko se bo zasmejal, te bo vsakič ”stisnilo”, verjemi.
Če te nekaj že v štartu moti … potem te čedalje bolj
in ne čedalje manj.
Pass on him in srečno v iskanju naprej.

Razumem vse pomisleke, ampak, kaj storite, ko partnerja zdelujejo leta, zdravje in podobno… jih menjate glede na kilometre? Ker s prvim lastnikom in original barvo jih je malo. Sploh žensk.

Meni je zobar rekel, da je rumenkast zob naraven zob, vse ostalo ki je beeelo pa ni naravno!

Hja, saj imajo otroci tudi rumenkaste zobe. to je naravni odtenek njihovih zob. Tisti pobeljeni, to je daleč od naravnega.
zatorej, če si moški redno in skrbno umiva zobe in ne kadi ne pije vina in rdečih ali vijoličnih zadev- to je njegova naravna barva.

drugače pa iz firbca- prilepiš primeren odtenek te rumene barve? da bomo bolje videli nad čim se tako zgražaš.

Mene pa zanima, kako prides ob tem, da te njegov videz tako odbija, do poljubljanja. A ga prej nisi videla podnevi ali ob luci?

Fstreli se!

….mislim da ta moški ni zate,:))
..ljubezen na prvi nasmeh ti ni usojena 🙂
avtorica si pa preberi in se zamisli, kaj vse marsikatero žensko doleti ,
z njenimi zobmi med nosečnostjo,pa ne prvoščim prav nobeni…

Zaj…. si v štartu. Zobje niso del zunanjega videza, ampak notranjega, saj se skrivajo v ustih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ne bo šlo, če te že sedaj nekaj moti, te bo kasneje še več, če bi bila res zaljubljena ne bi opazila barvnega oddtenka zob. Lahko pa mu predlagaš, da si jih ščetka s sodo, učinek je v enem tednu, 3 barvne nianse 🙂 Potem, pa boš videla, datudi z belimi zobmi ni nič bolje.

Pigmenti zobne sklenine so različni in rumenkasti nima nobene zveze s higieno.

I feel you. Ravno sem spoznala super tipa. Vse ok, ampak zobje … Groza. Mislim, da mu manjka ena 6, pa tudi sicer ni stanje zob nič kaj briljantno. Tip ima denar in bi to lahko saniral. Meni so zobje na človeku najpomembnejši, ker so pokazatelj, kako človek zase skrbi. Govorim o generalni higieni. Govorite, da to ni pomembno … pa je. Kako bi vam bilo, če bi imel tip črno za nohti? To je podobno. Tudi če nima ok zob, se jih da sanirati. Rumeni odtenki niso problem, a se takoj vidim če je to stvar slabe higiene in malomarnosti ali pa naravno.

Rešitu je u peskanju zob pr zobarju. Isto velja za rujave zobe zarad kave. Ni preveč drago. In tvoj moški bo popolen. Zdej nej se pa gdo drzne utaknit u mojo slovnco pa dobi po zobeh. Šalamala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close