Moški, ki ne želite otrok.
Kje ste mladi moški med 24-30 letom, ki radi aktivno preživljate čas in si ne želite biti v očetovski vlogi? Kaj si želite? 🙂
Vse samo otrok ne.
Sesajo joško pri mami.
Ne izgubiti upanja, se bo že kak mladi moški našel, ki bo našel in utrgal štiriperesno deteljico, spomladi, ko zacveti.
Hmm, upam da niso/niste razavajeni.
Upanja seveda ne bom izgubila, verjamem da so, le da redki, sploh tisti s pospravljenim podstrešjem 🙂
25-letniki, sploh fantje, so otroci. Išči med takimi, ki se minimalno od 23-ega preživljajo sami. Izbire bo bolj malo.
Žal je to res…
Tisti čez 45 so pa že použili rdečo tabletko in tudi nočejo več mlinskega kamna, pardon, tečne lasate babe za vratom.
Se strinjam, da to za večino drži. Iščem redke izjeme. Zrelost ni nujno pogojena z leti, je pa moj predpogoj za kakršnokoli obliko druženja. Mislim, da to redkost prepoznam. Škoda, da je ni več. Svet bi bil boljši 🙂
Mogoče ne za pol leta ali dve, čez pet let pa nikdar ne veš kakšen bo tvoj odnos do družine in podmladka. Tudi on si lahko na dolgi rok vedno premisli.
Pa tudi moški bi zlagali marsikaj, da bi ga namočili, še posebej v dvajsetih, ko je testosterona oh in sploh, da teče z ušes.
Srečno roko pri selekciji kandidatov ti želim 😉 .
Se strinjam in tudi dopuščam to možnost. Lažnivci pri meni nimajo šans in če kogarkoli kdaj dobim na laži, izgubi vse moje zaupanje. Mislim, da imam kar dobre radarje za takšne primerke.
Hvala, srečo bom potrebovala =)
Če misliš, da se da lažnivce, luzerje ali barabe prepoznat na daleč, se boš še hudo opekla.
Partnerja do neke mere spoznaš po več letih (3, 4…) skupnega, od drugih neodvisnega bivanja. Pa še potem ne moreš biti 100 % prepričan.
Kljub temu bom vedno verjela v dobro ljudi. Če bi tako razmišljala ne bi nikamor prišla? Najbrž povsod v življenju, tudi v odnosih tvegamo. Menim pa, da je temelj vsakega zaupanje, ki ga je treba pridobit in s komunikacijo ohranjat…
Tveganje je vsako razmerje, partnerstvo, družina. Je nujno, da v življenju sploh kaj dosežeš in karkoli lepega doživiš. Govora je seveda o premišljenem tveganju.
Bit noseč, poročen in za 30 let zakreditiran po 6 mesecih poznanstva, ker človek “verjame v dobro”, pa je samo zelo velika neumnost. V to kategorijo spadajo tudi naivne 22-letnice, ki si nujno želijo otroka, zdaj in takoj.
Ne se toliko obotavljat, zanesi se na žensko intuicijo, ki ti itak ves čas pripoveduje, da smo tu sami simpatični mladi moški, večina nas še 40 ni dopolnila. Perfektni zate, v eni osebi boš lahko imela fanta in očetovsko figuro. 🙂
Svoji intuiciji kar zaupam ampak še enega očeta res ne rabim =) Bolj nekoga, ki se rad potepa, ne pametuje in se predvsem zna o vsem pogovarjat. Čustveno inteligenco premore bolj malo moških.
Jah, glej jo, malo pa ja moraš biti podjetna, ne moreš se zanesti na nepreverjene znanstvene metode, torej kar nekaj po občutku, vedno moraš imeti plan, načrt, izračun, naštudirati moške v nulo, poglej, kako je končala tvoja mati, ki je sprva tudi mislila, da ji je sekirca padla v med, pa se je grdo uštela.
Saj si dobro začela s stavki: ‘moški mora (biti) to in to …’, ampak daleč premalo, premalo razdelano. A ti daje to gotovost, zagotovilo, jim lahko popolnoma zaupaš? Seveda ne, moraš biti skrajno oprezna, saj ne veš, kakšni so moški.
Ampak zakaj se ne bi zanesla na modrost starejših žensk, te je že življenjsko izkušena Lepolaska posvarila pred hudičem, ker ko je šlo za moške sovrage, pod katerimi je v temnih, zamegljenih, a mladih nočeh, padala in se zjutraj ponovno pobirala, da ne polni več, če je imel vrag zvit rog ali bolj podolgovat, pa si vse na lahko vzela.
In ravno zato si samske ženske v prečutih osamljenih nočeh, polne nemira in tesnobe, ki jim krati lahkoten spanec, v mesečini delajo sezname, ki jih vsakodnevno dopolnjujejo alinejo za alinejo, kakšen mora biti moški, kaj od njega pričakujejo, kakšno brivsko vodico naj uporablja, kakšne hlače mu bolj pristajajo in v katero smer bi se moral česati, seveda, če še ima kaj las na glavi. Potem pa lepo v roke A4 format liste, pa delat kljukice oz. pluse in minuse, ti bi pa šla v lov za moškimi čisto nepripravljena, na tebi popolnoma tuj teritorij, neizkušena!? Si smešna, no, sploh ne veš, kaj tvegaš, na kocko postavljaš lastno mlado telo tem hijenam in poltenim pujsom… 🙂
Matjažkotu je tablet zmanjkalo, njegov dohtar je ziher v komi, da mu ni mogel predpisat novih.
Ko berem te poste, sem vedno bolj prepričana, da so v slovenskih norišnicah tudi na zaprte oddelke vpeljali prosto uporabo interneta.
Pozdravljeni. Bil sem v vezi 8 let. Zacelo se je ko sem bil star 19let, koncalo ko sem biv 27… sedaj sem 29. Bila sva tako receno na svojem 6 let in ja ko mislis da nekoga poznas in potem vidis, spoznaš, da ga ne in se vse konca… razlogi. Zivev sem sam se dve leti in med tudi malo obupal, da bom nasel primerno partnerko, ker na koncu ugotovis, da je vse skupaj navadna sebicnost in pomankanje drugih psiholoskih stvareh, posebej kot je navedla deteljica ali pospravljenega podstresja… hocem otroke, le kaj je bistvo, fora nasega zivljenja, kot pa to, da ustvarjamo zivljenje naprej… ampak, imas tudi ti, pospravljeno podstresje…?
Tole me je nasmejalo 😀
Ja, imam dobro naštudirano, če ne bi znala selekcionirat bi jamrala, kako mi je hudo in krivila moške, da so otroci. Pa ne, nisem neumna. Imam ideale vendar to ne pomeni, da ne morem ostajat realna.
Dobro vprašanje, za vsakega je to nekaj drugega. Jaz bi rekla, da predvsem osebna sreča in delanje dobrega, torej biti in živeti tako, da nikomur ne škodiš. Sprašuješ, če imam pospravljeno podstrešje zato, ker si ne želim otrok? Morda dvomiš zaradi tega vendar bi rekla, da imam glede partnerstva in družine popolnoma razdelano in vem kaj pomenijo odnosi v takih celicah 🙂 Name se ljudje lahko zanesejo in vedo, da bodo vedno dobili pomoč, ko jo bodo potrebovali. Zaupat in se zanesti na koga drugega je loterija: lahko najdeš pravo osebo in si temu neskončno hvaležen, ker bo trajalo večno ali pa… kup žalostnih sceni.
Men se pa zdi ironično kako babe iščete neke lastnosti, vrednote pr tipih, k jih same nimate.
Posplošuješ. Veliko jih tako meni, zanimivo bi bilo ugotovit zakaj in raziskat v kolikšni meri to drži. Misliš, da ženske, ki ne vidijo daleč od sebe dejansko iščejo “dobre” partnerje in bi celo znale definirat kaj iščejo? Nekatere morda, saj kokoške berejo trače in nasvete. Bolj ironično se mi zdi, da takšni moški pristanejo z njimi. V odnosu, kjer se jih ne ceni. Slabe izkušnje?
Nikoli ne bi pričakovala od ljudi tistega, česar ne morem dat in ponudit sama. Vzajemnost in spoštovanje.
Ti seveda nisi tak.
Zato iščeš pičko, čeprav jo imaš/to si/ tudi sam. Bravo.
Ampak – ženskam to nekak ne ustreza, ane?
Ti sploh ženska nisi.
Forum je zaprt za komentiranje.