Moški, ki ne želite otrok.
deteljica.upanja 15 Okt 2016 19:51
Hmm, upam da niso/niste razavajeni.
Upanja seveda ne bom izgubila, verjamem da so, le da redki, sploh tisti s pospravljenim podstrešjem 🙂
zaradi tega te sprasujem, kar si objavila… glede podstresja 🙂 da, res lahko najdes pravo osebo, amkak jaz mislim da ne bom zadev na lotariji…
Ja, rekla bi da ga definitivno imam z nekaj kupčki nereda (kot vsak), ki ne vplivajo na mojo srčnost 🙂
Misli imajo veliko moč. Verjemi, dopuščaj možnosti, klepetaj in ko boš najmanj pričakoval te bo zadelo. Ok, tipična romantična predstava zame, ki pa se lahko uresniči.
Interesantno, da se počutiš kompetentnega za ocenjevanje zadev, ki jim v realnem življenju nisi prišel bližje kot na 10 metrov :))))
Tečnost in nadležnost sta relativni lastnosti. Mene je motilo pri ženskah s katerimi sem bil, da bi se šle takoj neko zvezo, nekaj obvezujočega na tak način, da ti do nerazumne meje omeji dejavnosti, ki jih rad počneš, noče se mi pa pridružiti pri tej dejavnosti. Pri eni mi je bilo zanimivo to, da rada pleše, jaz sem sicer antitalent za plesat pa bi šel z njo kdaj plesat. V enem letu ni nikoli niti predlagala, da bi šla plesat in je le čakala name, kdaj bom jaz predlagal. No, pa sem ji… potem je bila pa utrujena pa slabo se je počutila pa menstra jo je zvijala pa… Seveda očitek, da nikamor ne greva, ni izostal čeprav sva bila v nekaj galerijah, v operi in v naši Drami.
Za reči, ki jih pa jaz rad počnem je pa že v začetku povedala, da se to ona ne bo šla (kolesarjenje, gobarjenje, jadranje, smučanje).
Hecno, ne?
Se pravi, si nesposoben najt uravnovešeno žensko, zato pobereš taprvo usekano, ki se zanima zate. Kljub temu, da te terorizira in manipulira, z njo vztrajaš več kot celo leto??? Pri vsem tem pa te moti, da je ona s to obvezujočo resno vezo začela takoj? Se pravi, če bi 2 leti počakala, bi ti blo OK?
Res ne vem, ali si izmišljujete vaše dogodivščine, ali pa ste totalno nori. Cel kup žensk je, ki svojih partnerjev ne omejujejo in celo rade gredo športat, samoiniciativno. In ti si izbiraš samo take s popolnoma nasprotnimi interesi od tvojih. Mislim…. to počneš namenoma ali ti manjka kak kolešček? Zakaj za vraga sploh začneš hodit z nekom, s katerim nimaš nobenega shupnega hobija ali interesa, zraven pa ti najeda od prvega dne?
Eni res niste zdravi… da potem izpeljete iz tega, da so “vse iste”, sploh ni nič čudnega.
Ni hecno ampak žalostno, da se s takimi dekleti sploh zapletate. Zdaj se strinjam, da večina posplošuje. Obstajamo izjeme in se ljudem s takimi pričakovanji izogibamo. Zakaj bi se morale dokazovat, da ne ustrezamo tem predstavam? Ni se treba, ker zreli posamezniki sploh ne pomislijo, da bi se takemu odnosu med dvema lahko reklo partnerstvo. V to se ne bi zapletli ali pa bi takoj zbežali stran.
Se pravi, si nesposoben najt uravnovešeno žensko, zato pobereš taprvo usekano, ki se zanima zate. Kljub temu, da te terorizira in manipulira, z njo vztrajaš več kot celo leto??? Pri vsem tem pa te moti, da je ona s to obvezujočo resno vezo začela takoj? Se pravi, če bi 2 leti počakala, bi ti blo OK?
Res ne vem, ali si izmišljujete vaše dogodivščine, ali pa ste totalno nori. Cel kup žensk je, ki svojih partnerjev ne omejujejo in celo rade gredo športat, samoiniciativno. In ti si izbiraš samo take s popolnoma nasprotnimi interesi od tvojih. Mislim…. to počneš namenoma ali ti manjka kak kolešček? Zakaj za vraga sploh začneš hodit z nekom, s katerim nimaš nobenega shupnega hobija ali interesa, zraven pa ti najeda od prvega dne?
Eni res niste zdravi… da potem izpeljete iz tega, da so “vse iste”, sploh ni nič čudnega.[/quote]
Hehe… ta, s katero sem preživel eno leto je na začetku obljubila, da bo kolesarila, da bo smučala, da bo šla z mano na morje – z jadrnico po otokih. Veselila se je novih spoznanj ipd… pač verbalna in mentalna diareja, ki sem ji nasedel. Sem bil pač naiven… priznam.
Eni res niste zdravi… da potem izpeljete iz tega, da so “vse iste”, sploh ni nič čudnega.[/quote]
Hehe… ta, s katero sem preživel eno leto je na začetku obljubila, da bo kolesarila, da bo smučala, da bo šla z mano na morje – z jadrnico po otokih. Veselila se je novih spoznanj ipd… pač verbalna in mentalna diareja, ki sem ji nasedel. Sem bil pač naiven… priznam.[/quote]
Tolk nakladaš da se kar kadi.
V citiranem postu malo prej si napisal, kako ti je v začetku povedala, da one tega ne bo počela (zdaj si boš seveda izmislil, da je bila to ena druga – no, vseeno si hodil tudi z njo).
Vsaj konsistentno lagat se dajte navadit, da ne boste izpadli ravno vsakič kot največji de.bili.
Ti deteljica si že v štartu kandidatka za ločitev. Če izbiraš po principu, kdo je za otroke in kdo ni potem sploh ne vidiš človeka pred tabo, ampak nekoga, ki ti bo uresničil tvojo sedanjo željo in to je, da bi imela otroke. In, ko ti jo bo uresničil, kaj potem, ga boš zavrgla. Zate je najbojši način, da potešiš svojo željo, da greš v semenarno in se daš umetno oploditi. Tisti, ki so tam na razpolago so vsi za, celo letnik lahko izbereš. Moške pa pusti pri miru, jih je škoda za take ženske. jaz sem ženska in verjamem, da v odnose stopajo moški veliko bolj odprto, morda celo nekoliko naivno, kot ženske. Zato ne izrabljajte ženske tega.
Hehe… ta, s katero sem preživel eno leto je na začetku obljubila, da bo kolesarila, da bo smučala, da bo šla z mano na morje – z jadrnico po otokih. Veselila se je novih spoznanj ipd… pač verbalna in mentalna diareja, ki sem ji nasedel. Sem bil pač naiven… priznam.[/quote]
V citiranem postu malo prej si napisal, kako ti je v začetku povedala, da one tega ne bo počela (zdaj si boš seveda izmislil, da je bila to ena druga – no, vseeno si hodil tudi z njo).
Vsaj konsistentno lagat se dajte navadit, da ne boste izpadli ravno vsakič kot največji de.bili.[/quote]
Svaka čast! Celo natančno bereš poste! Kapo dol!
Šema, vsaj preberi še enkrat naslov teme. Punca išče enega, ki NE želi otrok. Ni čudno, da imate probleme v lajfu, če niste sposobni razumet 5 besed, od katerih niti ena nima več kot 6 črk. Potem se pa javljajo bebavi fu.kotožni tipi in histerične babe.
Res me ne čudi, da so ženske nerazumljene – ne glede na to, kaj ona reče/napiše, bo vsak prebral nekaj kar se mu zdi in je pisalo v Cosmotu, da ženske rade počnejo. Raje darujte svoje možgane v medicinske namene, ker uporabljate jih itak ne.
Saj je isto, tudi, če išče takega, ki ne bi imel otrok. Išče nekoga z nekim načinom trenutnega razmisleka. ne išče pa ljubezen, moškega, ki ga bo ljubila, ki ji bo ustrezal vizualno, mentalno, duhovno, čustveno. Tako, da morda si ti zelo brihtna ženska in tvoji možgani ne bodo šli v medicinske namene, morda bi bilo včasih bolje, da kakšen post tudi prezreš in ne komentiraš. In še dodatek, takih od 25 – 30, ki ne želijo otrok je brez veliko odstopanj vsaj 70 %. Ni seicer znanstveno potrjeno, vendar, če naredim nek presek med tistimi, ki jih poznam v tem starostnem obdobju je razmerje 95 :5. Tako, da…
Idi raje gledat telenovele, frača, ker še svojega lastnega pisanja nisi sposobna razumet. Danes bodo pristavili vodo za kafe, v petek bo ravno zavrela, kar bo tvoje kurje možgane zaposlilo za cel teden. Vikend boš pa imela za se spočit.
Vsem ostalim je namreč jasno, da se partnerja išče na podlagi lastnih trenutnih želja in ne tako, kot razmišlja tvoja napredna 83-letna babica.
Idi raje gledat telenovele, frača, ker še svojega lastnega pisanja nisi sposobna razumet. Danes bodo pristavili vodo za kafe, v petek bo ravno zavrela, kar bo tvoje kurje možgane zaposlilo za cel teden. Vikend boš pa imela za se spočit.
Vsem ostalim je namreč jasno, da se partnerja išče na podlagi lastnih trenutnih želja in ne tako, kot razmišlja tvoja napredna 83-letna babica.[/quote]
Tle si se izdal “Gost” aka Volk med ovcami aka Nm3 aka 1000i vzdevek.
Če si pri tem, ko ciljaš žensko luknjo, tako natančen kot pri določanju, kdo stoji za nickom, ga enkrat vtakneš v cev od sesalca, drugič v auspuh, samo babe ti ne rata nikol zadet.
Ni čudno, da si razočaran nad življenjem.
Bolan si človek.
Predlagam, da marjetici 123 pišeš, zagotovo se bosta ujela: oba sta neumna, funkcionalno nepismena in rada gledata telenovele. Še skregat se ne bosta mogla, ker imata premalo zmogljive možgane, da bi sploh razumela, kaj drugi govori.
Evo, idealna zate in potem se te bomo spet končno za nekaj časa rešili, ko boš od ene imel telefonsko, da se boš lahko okrog luknje slinil.
Lepolaska, ne vem kaj tebe muči (morda te ni noben moški že dolgo prijel na kakšno določeno mesto) sicer, da kar vsem določaš, kaj naj gledajo in kolko so pametni. Jaz tvojih postov ne berem, ker se mi ne da, ker se itak samo nekaj buniš. Tako, da preskoči me, da ti ne bom šla na živce. prav gotovo pa ne bom prenehala s kometiranjem tem, ki so mi zanimive in, kjer imam kaj povedati. Tako, da, če me boš brala ti bom še dolgo šla na živce 🙂
A bejž?
Kako pa komentiraš, če jih ne bereš? Nas hočeš zdaj prepričat, da si sama pogruntala, da si avtorica teme ne želi otrok in tega nisi prebrala v mojem postu?
Ježeš, se globoko opravičujem. Zagotovo si neznansko pametna, da ti uspe odpisat brez branja tistega, na kar odpisuješ. Bravo. Kar še naprej nič ne beri, da se ti slučajno slama ne vname od napora.
Ma bimbo, beremo te tle že x št let, vse tvoje “kajle” poznam na pamet. Najbolj zabit troll na celem svetu si.
Če bi se bolj kot na kajle osredotočal na luknje, bi bilo tudi tvoje življenje bolj izpopolnjeno kot tvoja rit.
Če bi se bolj kot na kajle osredotočal na luknje, bi bilo tudi tvoje življenje bolj izpopolnjeno kot tvoja rit.[/quote]
No, sedaj mi je pa povsem jasno. Lepolaska je desc, al pa vsaj tranny.
Če bi se bolj kot na kajle osredotočal na luknje, bi bilo tudi tvoje življenje bolj izpopolnjeno kot tvoja rit.[/quote]
No, sedaj mi je pa povsem jasno. Lepolaska je desc, al pa vsaj tranny.[/quote]
Saj ta “lepolasi” tranny se je v zadnjem letu odkrito za.jebal že tretjič:)) in malo verjetno je, da je lahko katerakoli ženska tako fu*kjena kot ta bik -;)))
Takile bimboti, kot ste tukaj gor, ste polni sami sebe (in še česa) ke nekam do 40, mogoče
50, dokler je mamica še pri močeh in vas lahko pedena.
Ko pa mamice zmanjka, panični iščete okoli nov jošk, na katerega bi se obesili…in kar na
lepem si blazno želite otrok, ker je to edino sredstvo, s katerim boste vsaj za nekaj časa
privezali kakšno dovolj naivno žensko nase.
Saj na koncu vas vsaka itak našutira, ker niste sposobni partnerstva, razvajenci kakršni ste,
ampak vsaj za nekaj let ste “na toplem”…pa še otroke imate, ki vam bodo plačevali dom
za ostarele…
Vsaj konsistentno lagat se dajte navadit, da ne boste izpadli ravno vsakič kot največji de.bili.[/quote]
A je to ta, zaradi katere si se s takim pompom poslovil s foruma in spremenil nick?
Forum je zaprt za komentiranje.