Moški mamo testosteron za bildanje mišic
Pa nm še to hočejo vzet. To opažam tud na temu forumu. Folk ne prenese, da si mišičast, nabildan, da dobro zgledaš. Hočejo še tebe spremenit v poženščenega beta fega brez jajc. Bodybuilding je treba prec očrnit, bognedaj da kdaj dvigneš kakšno utež, te bo že pri 40ih pobralo.
https://www.youtube.com/watch?v=DjUbfMO_dKU
Pa bodte 50kilski vegani, z 20 % bodyfata. Točka od katere naprej se ti že začne zviševat raven estrogena (ženski hormon). Če mi ne verjamete google it. Vse kar je več kot 15 % ni več zdravo.
Od kreatina boš zasovražil ženske in postal serijski morilec. Pa od umetnih praškov, tablet, ti bodo jetra odpovedala:
Tvoj ttestosteron povzroča odvisnost od neta.
Pravi moški ima rad ženske, ti pa zabiješ cele dneve, da lajnaš ene in iste stvari proti ženskam. Očitno si ves testosteron porabil za visenje nanetu in tipkanja ne MON. Nič ga ni ostalo, da bi postal pravi moški, ki ima rad ženske in ženske njega.
Tisti tipi, ki so polni testosterona ne lepijo na net fotk na pol golih moških.
Bilderčki mislite da ste močni s temi fake napihnjemini mišicami, to je samo voda. Nekaj uporabljat kretin in ostale steroide. Se ti bodo jajčka pokrčila in trebušček bo zrasel. Že zdaj vidiš kakšno agresijo to povzroča v tebi boš še koga ubil ko te bo narobe pogledal. Kak jezen si, ko si to prebral?
Tvoje frustracije dosegajo nove ravni.
Lejga, spet se je prikazal, haha. Vedno isti zafustriranec 🙂
Btw, ne jemljem ne kreatin, ne steroidov. All natty bro 😉
Kreatin in ostale steroide je rekel. Pha ha ha. Kako z ljudmi, ki ne ločijo med steroidi in kreatinom sploh debatirati?
Napihnjene mišice, voda je rekel, pha ha…Ma jaz bom dol padel od smeha, sem pa prepričan, da sem v pasu ožji od večine tipov tu, pa pod 80 kil imam, na benču leže poa dvigujem 92 kil..
Ja pa to niso prave mišice, to niso mišice ko jih dobiš s sekanjem drv. To ni funkcionalna moč. 92 kilski bench je zelo potreben v resničnem življenju, ker je to res zelo naravna poza ja ok… To je vse fake in se bo spremenilo v maščobo, ko bosta napihnjenca nehala jemati steroide. Si drug drugemu v ritko pikata še kaj drugega? Kak sta pa zdaj skočla? aware
Glej debil, kolikokrat naj ti še povem, da ne jemljem nobenih steroidov? Ti si debeli sirotek, ki se tolažiš, da smo mi, ki fitensiramo, itak vsi na nekih iglah in podobno, medtem pa se gladiš po svojem bauhu…
A lahko ti, naravna moč, narediš 100 sklec, da te vidim…na kaj s eboš pa zdaj zgovarjal, a na to, da to ni potrebno v lajfu?…phahahaha…
Trolls trolling trolls.
Ej, daj priznaj, trollek, a ti je keri fitneser babo žgal, da si tako našpičen?
Šala je na tebi jaz sem še devičnik tako da me nobena ne more prevarati.
Funkcionalna moč je rekel 🙂
Kaj pa, če pretečem 400m pod minuto in benčam tvojo kilažo x2 ? Pa forearmse&prste si bildam s heavy curlsi (itak ne veš kaj je to, tko da guglaj). Res mi bo težko za sekiro prijet. Daj mi eno v roke, pa ti glavo odsekam, cepec.
Naposlušal sem se že takega sranja, potem pa recimo koga selimo, pa vsi ennadoma vidijo, da jaz fitneser, brez problema omare prenašam, tudi več ur, torej je moja moč zelo real, vzdržljivost tudi. Pa ni mi problem kosit z niktarco pol dneva v breg.
Če tole ni smešno.
Mulčki se hvalisajo kaj zmorejo in naštevajo stvari, ki niso uporabne.
Ko bi vsaj tekmovali v tem kdo hitreje znosi nekaj gajb jabolk v klet, s tem, da jih prej obere ali pa na seka drva pa kaj koristnega naredi. Ali pa vsaj, da reče da zmore v pet urah priti iz Vrat na Triglav ali pa v petih urah prekolesariti 150km.
Pa še kaki pullupsi ziher. Me zanima, če se lahko ti funkcionalno teslo dviguješ z rokami, ko ti noge lebdijo v zraku.
Ma jst vs debile v vseh športih premagam, sploh nima veze kaj izbereš, popušil si. Lahko tud maraton tečeva, pa mam garant več kondicije.
Sej take vaje pretežno delam. Z lastno težo, potem HIT trening, trx in podobno. Izogibam s enekim napravam z ne vem kolk vzvodi, ker se mi ne zdijo koristne. V fitnesu izvajam vaje, ki bi jih čist lahko izvajal tudi v gozdu na eni veji, recimo.
Bolj je važno vprašanje, zakaj nam neka baba pride najedat še v tako temo? Zakaj si nekje ne najde enega, d aji bo nosil gajbe japk v klet? Ni kemije? Tiste svoje sanjske uporabne dece si morte nekje drugje najt, mi vam nismo nič dolžni..
Eh bi onadva tisto gajbo samo prijela pa zaskalila tiste nežne fitneserske dlani potem pa jok in stok ampak on bencha 92 kg! Sekiro pa bi si verjetno v koleno zarila ko sta tako nerodna. Alo vidva plačujeta da težke stvari dvigujeta. Najdita si službo v gradbeništvu, bosta dobla še plačano, nekaj produktivnega bosta naredila in dobila bosta prave goste mišice, ne pa tisti puhli okras na vajinih telesih. Kaj hočeta biti manekena? Šminkata se tudi pa frizurce rihtata? Potem pa na oder v olju v sumljive poze da vaju drugi moški občudujejo?
Vidiš naravo, vidiš razgled, se naužiješ svežega zraka, spoznaš nove kraje, pokrajino, potuješ, nabereš dobro voljo, zboljšaš krvožilni sistem, dobiš kondicijo predvsem pa nisi tečen.
Pa seveda izbirat moraš teren za kolesarjenje. Če kolesariš naokrog po LJ se ne boš ravno nadihal svežega zraka.
Forum je zaprt za komentiranje.