Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mamo testosteron za bildanje mišic

Moški mamo testosteron za bildanje mišic

Hvala tebi:D

Greš v normalen fitnes, pa imaš not vsega in svašta. Ni treba, da gvihtaš, lahko greš na grit, trx, combat, po želji. V fitnesih je normalen folk, rekreativni kolesarji, tenisači, smučarji, vsega se najde. te predsodke o fitnesih širi folk, ki sploh ne hodi tja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti pa tudi misliš, da si vso pamet sveta pojedu?? Včasih bi ti blo treba prov en šamar spucat, res. Pa kakšne to stresaš, nablojene? In zdaven še misliš, da si car?

Družim se z malim morjem gorskih tekačev, gorskih kolesarjev, marantonci, plezalci – niti en/ena od njih ne hodi v fitnes. Medtem ko ti pa NS pozirata pred špeglom v fitnesu, da si bildata 6pack s kerim pol pecata glupe pičke (pametnih pač itak ne morta), tapravi šprortniki dihajo svež zrak (namest tistga švica in malicij), poslušajo šumenje dreves in ptice (namest tistga debilnega tuc tuca na radiu) in pridejo domov prijetno utrujeni, kjer se z veseljem stisnejo k svojim otrokom in partnerju/partnerki. Tega vi debili ne boste nikdar doživeli, ker ste preveč poškodovani.

Ti pa tudi misliš, da si vso pamet sveta pojedu?? Včasih bi ti blo treba prov en šamar spucat, res. Pa kakšne to stresaš, nablojene? In zdaven še misliš, da si car?

Družim se z malim morjem gorskih tekačev, gorskih kolesarjev, marantonci, plezalci – niti en/ena od njih ne hodi v fitnes. Medtem ko ti pa NS pozirata pred špeglom v fitnesu, da si bildata 6pack s kerim pol pecata glupe pičke (pametnih pač itak ne morta), tapravi šprortniki dihajo svež zrak (namest tistga švica in malicij), poslušajo šumenje dreves in ptice (namest tistga debilnega tuc tuca na radiu) in pridejo domov prijetno utrujeni, kjer se z veseljem stisnejo k svojim otrokom in partnerju/partnerki. Tega vi debili ne boste nikdar doživeli, ker ste preveč poškodovani.[/quote]

5+

Nehajte mi tu neko teorijo trajbat, kako obstajajo zagreti športniki, ki ne hodijo v fitnes, ker ne obstajajo. V moj fitnes pridejo stari ati recimo septembra začnejo, ker se zavedajo, da treba za smučarijo noge ojačat. Tudi hude kolesarje imamo. Ma vsega, hodijo karateisti itd.

Ker vi ste tu vsi amratonci in smučarski skakalci in športi, ki ne rabijo fitnesa. ma dajte nehajte si zmišljevat no. samo anti-športniki delajo gonjo proti fitnesu.

A ti še nisi videl in ne poznaš, kako si lahko ojačaš noge na svežem zraku?
In to brez smučanja. Pozimi in poleti.

PI9da je to en prizadet troll…

Šport je večji izziv v lajfu, kot babe. Babe so izziv tistim, ki ne dobijo. V fitnesu pa ti ne morš kr naenkrat rečt, jaz bom jutri dvignil tolk pa tolk na benču. Tekmuješ sam s sabo, svojimi sposobnostmi, prehrano, psiho.In to je IZZIV. največji izziv je tekmovati sam s sabo in izboljševati sebe.

Folk, ki tukaj piše bedaostoče, češ sadni raje gvihta, kot babe preganja, se ne zaveda, da je veliko težje narediti nekaj na svoji mišični masi, kot pa podreti tam neko babo. Po vsej verjetnosti taki ljudje niso probali ne enega, ne drugega.

Itak da je težje. Moraš met dober sistem, urejeno prehrano, disciplino, dovolj počitka za regeneracijo,…Eni se matrajo tud več let tm, pa jim kljub temu ne uspe dosečt neko zavidanja vredno postavo. Al jim ne uspe shujšat na 10 %, al niso dovolj široki, al pa kr oboje, in so skos na istem. In valda, potem pa ko en tak kot jst pride mimo se pa ziher špika. V resnici pa sem samo naštudiral stvar bolj od njih. Fitnes mi ne vzame velik časa, 3krat na teden po 1 uro, kalorije sem že zdavnaj naštudiral in jih niti ne seštevam več, ful neke discipline tud ne rabm, ker rd to počnem…

Za debile, k nimate pojma o fitnesu, dober članek: http://oldschoollabs.com/training-duration-and-frequency-old-school-vs-today/

Zakaj pa negativen prizvok tistim, ki so jim izziv babe, tistim, ki jim je pa šport pa ne? Potem lahko rečem, da je šport izziv motoričnim “invalidom”. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa negativen prizvok tistim, ki so jim izziv babe, tistim, ki jim je pa šport pa ne? Potem lahko rečem, da je šport izziv motoričnim “invalidom”. ;)[/quote]

Iz preprostega razloga – ker je nedorasel cepec, v sramoto moškemu rodu.

Ja ka pa, če babe, ki je izziv, nisi sposoben dobit. Dobiš tumbaste balone, ki ne znajo druzga kt cene na kuponu prebrat. Tukaj tiči vzrok za tvoje debilno razmišljanje! Kako ne razumeš tega? Še otrok bi razumel.

Ekzaktne stvari ljudje počnejo v partnerstvu in ostalih področjih svojega življenja. Tvoj mali možgan je pač to sfitriral v smrdljivo telovadnico in zato še pri tvojih 30 plus ne raste tvoj um ali tvoje srce, ampak raste samo tvoj sixpack. Uau, blazni dosežki, klanjat bi se ti mogl.

Sej na takem forumu si lahko komot tud samo s 6packom car. Vi pa tud tega nimate kaj. Nimate ne v glavi, ne v denarnici, zanič zgledate, babe pa tud nimate, ker se samo prek skypa dopisujete z njo.

Pa se ti zdi, da se ti nam zdiš car? Daj malo pomisli. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot da ti pa si s svojo skromnostjo komu zanimiv. Prav beden si že s temi enostavčnimi pripombami.

Nisem niti rekel, da sem. Ti pa si. :))

Smeškaj se ti kolikor češ. V reali bi mel zaprta usta, škrbonja.

Malček v glavi, malček v kurcu, malček v lajfu, malček na trrju, malček skozi ženske oči.. Če ti al pa znucan spajder mislta, da sta carja, no, sta tud edina. Bedeka bedna, za zjokat sta, res. Vidva mislta, da je tapravim dedcem za merit mišice z vama? Ja, sploh digitalno merjenje je pa sploh relevantno. Se že tresemo vsi.

Sej bi človek ne tratil odvečnega časa za vaju, ampak včas folku res prideta preko kurca s tem teženjem in frustracijami. Nalomt bi vaju blo treba k psa, zapret te goflje in vaju poslat nekam mal bolj konkretno garat. Se vid, da pri vama ni blo tapravga dedca v bajti, da pol taki pezdetje zrastejo.

In koji si ti kuratz, da boš mene presojal? idi dalje jokat, da ne dobiš sveže 20-letnice, kar je tvoja običajna tema.

Pa dobro, a se dobiva, da me nalomiš? :))))) Komaj čakam noooo…

Pizdek, ki tu dnevno joka nad starimi babami, v bsitvu te pa ne povohajo niti malde, niti stare…

In koji si ti kuratz, da boš mene presojal? idi dalje jokat, da ne dobiš sveže 20-letnice, kar je tvoja običajna tema.[/quote]

Koji si pa ti kuratz, da boš mene in vse ostale tukaj presojal? Z onim malim pezdetkom pljuvata po vsem kar leze in gre, sploh, če je ženska. Vidiš kak debil si, sam sebi paradoksalen?

Ma tistih tvojih 20 letnic ti ni noben fouš, daj vbij si to že v glavo. Tisti ološ, ki ga ti pobiraš, je vreden toliko, kot nič. In s tem ološem se ti tako petelinje identificiraš. Bravo samozavestnež, kapo dol. Cel svet ti je fouš, ja. Je najlaže tako v enem debilnem kokončku živet in se prepričevat da so ti vsi fouš. Bedak bedasti, sam sebi v skledo pljuvaš.

Daj multinick ne teži, ti tukaj dnevno pišeš o nekih 20-letnicah, ki te nočejo za resno zvezo in pljuvaš po vsaki ženski, ki je čez 30. nehaj blefirat, otročiček..

A ti tud enovrstičnice pišeš? Kakšno naključje. Kako že praviš takim? :))

Drugače pa, “pravi dedci” ste aut. Ma katera vas hoče, nooo? V diskoteke ne upate, ker vas bi čefurji nalomili, v fitnes ne hodite, samske mamice vas ne registrirajo, ker imajo še vedno zahteve, ki jim niste dorasli, vse kar znate je, teoretizirat, kako bi mene pameti učili, a to učenje bi se končalo takoj ko se srečamo, ker ste pač peechke in imate roke smučarskega skakalca. Zatlačite si svoje hozntregerje v rjave hlače, pogladite si kariraste srajčke in se nehajte frajerišit, kako bi bilo treba nekoga nalomit, raje si smrkelj obrišite.:))))

Pa dobro, a se dobiva, da me nalomiš? :))))) Komaj čakam noooo…

Pizdek, ki tu dnevno joka nad starimi babami, v bsitvu te pa ne povohajo niti malde, niti stare…[/quote]

Ti kar bodi pogumen na mončku. To je vsaka 7-letna punčka lahko. Pa še ti pa NS. Pravi divjaki :)))))
Si me zamenjal z nekom drugim, sori. Če misliš tistega obsedenca s mladim pičkovjem, žal ne gre za isto osebo. Tega pedofila bi blo treba tudi zgarbat k vola, da bi nehal na punčke drkat.

Pubec, nisem jaz pogumen, ti se nekaj junačiš:)))))

Ma ti bi vse tepel ko vole, v resnici si pa ena slovenska sirota s 60 kilami, sej taki pišete, kako je treba nekoga nalomit.:)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close