Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mamo testosteron za bildanje mišic

Moški mamo testosteron za bildanje mišic

A smo se malo razjezili, a? Digitalno merjenje mišic ja. To obvladaš. Se te že bojim. Valda, spet ta tvoj kmetavzarski stil žaljenja. Ti si car, vsi ostali so pa poden. Valda, ti pa NS sta kralja sveta. Najboljša, najhujša, z največjimi mišicami in pofukata največ čungalunga pičkic. Sej vama vsi vse verjamemo, pa še bolj pomembno, vsi tle smo vama ful fouš. K ful vse vesta o nas ostalih.

Mali, ti si začel. ne piši, d aboš nekoga nalomil, če ne misliš resno, si me razumel, peechka ti materna slovenska? Ti naj narišem, đubre triglavsko?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mali, ti si začel. ne piši, d aboš nekoga nalomil, če ne misliš resno, si me razumel, peechka ti materna slovenska? Ti naj narišem, đubre triglavsko?[/quote]

Spider čefurček?? Haha. Lahko tudi narišeš, če se čutiš umetniško navdahnjen. Vidim pa, da si fajn sprovociran. Všeč mi je to. Zdaj je odličen čas za it v naravo športat! Da daš ven ta bes iz sebe. Pa usput prvemu drevesu ki ga vidiš, zaupaj, da sta ti mat in foter totalno zjebala otroštvo in da zdaj za to kriviš vse partnerstva uspešne ženske in moške, da si jezen na cel svet in fukaš fukotožne nedorasle pičkice, mlade al pa stare, samo da vsaj malo počutiš zaželenega in pomembnega. Bog ne daj, da kakšna prinese zobno ščetko v tvoj flet, takoj skasiraš panični napad.

Ja, čefur sem zate. In kaj boš zdaj. idi mamici jokat.

Jaz grem jutri gvihtat, tebi pa pustim vse babe, da jih pecaš. velja? ne mene krivit, če ne rata, jaz ti nisem konkurenca. Ok?

Pa kaj a tko se odrasel moški pogovarja? K en užaljen srednješolc si slišat. Patetika :))) Saj razumem, da je težko dojet, ampak daj razumi, da jaz nočem teh tvojih čungalungic. Eni mamo radi kvalitetne ženske, (ki so nam tudi izziv, remember?!) ne pa ta psihično uvel šrot, ki si ni sposoben najt fajn dedca in iščejo samo vibrator na dveh nogah. V bistvu ne dojameš, da si sekundarna, potrošna roba. In ti revček si s tem še zadovoljen, še huje, celo bahaš se s tem.

Če pluvaš po folku non-stop, potem slej ko prej taisti plunk prileti vate. Res si mi dosadil s tem svojim pametovanjem. Ti in un mali napihnjen kurc. Polna in napihnjena enga sranja, sam otresata te gobce. Da bi bla pa taprava dedca z nekim odnosom do ostalih ljudi (sploh bab), pa bog ne dej. Potoučt, oba! Da se vaju nauči kakšne stare dobre fotrovske lekcije.

Fantek začne, da bi s etepel in pol bo on o nivoju. Lol.

Tebi je lahko izziv kakroli, ti babam nisi izziv, potrdilo o tem pa ti je izstavljeno vsak dan. raje bosanskim prevarantom keš pošiljajo, kot d abi kaj s tabo imele. Jaz nisem kriv, majkemi.

Pa kaj ti res nisi sposoben sprocesirat enostavnega podatka, da na drugi strani sedi odrasel človek, ki ne tekmuje s tabo? Pa kok si star? 10? A ne moreš iz svoje kože, da se v vsaj enem zapisu ne bi duval, kok si ti hud, pa kok smo drugi luzerji? Fak, stari moj..če je to vse kar maš..

Stari, sori, malo si pozen za pokroviteljstvo, beri s enazaj, kako bi ti mene prefukal kot psa itd. in ti si začel pisat brez vsakega povoda. odjebi.

Kdo bi rad fukal kle? A veste kaj pomeni prefukati sploh? To pomeni, da nekoga tako dolg/močno fukaš, da mu na drugi strani ven pogleda, se pravi si ga prefukal… No sej gre skup, testosteron, testo, teslo, testisi, bildanje mišic pa fukanje… Po moje najbolje, da se pod tušom zmenite kdo bo koga, kdo bo giver, kdo taker, oz top/bottom oz kdo fafa…

Sam mene pa zanima kaj vam roji po glavi, k bi se radi v živo dobili z nekom, pa se stepli, pa sploh ne veste a je na drugi strani 1,6m joepesci al pa 2m Tyson Fury. Za tak podvig moraš biti res močan al pa neumen oz. oboje*

*močno neumen

Sorry, ampak mene ne more noben na temu forumu prebutat. Lahko pa prideš probat, samo se ne bo dobro končalo, zate 😉

Stari, sori, malo si pozen za pokroviteljstvo, beri s enazaj, kako bi ti mene prefukal kot psa itd. in ti si začel pisat brez vsakega povoda. odjebi.[/quote]

Napisal sem, da bi te (vaju) bilo treba. Ja, moj življenski cilj je iskat in pol prefukat enga štarjerskega in enga ljubljanskega čefurja. Pol bi bil lih en tok patetičen k si ti. Bi vaju blo pa treba, ja. In to dvakrat, ker enkrat ne bi blo dost.

Odjebi ti. Ni lušn, k ti en serje po glavi, ane? K pa vidva serjeta vsakmu drugmu tle, pa ne odjebeta?

Sorry, ampak mene ne more noben na temu forumu prebutat. Lahko pa prideš probat, samo se ne bo dobro končalo, zate ;)[/quote]

Seveda, hud si in vsi tle se te bojimo. Od prvega do zadnjega. Pa še vsi smo ti fouš k si tok hud. Pezdetek ranjen mamin. Kje je bil pa očka, ko bi te blo treba naučit mal možatosti? Fukal sosedo? Sodelavko? Mamino prjatlco? Popival v gostilni?

Daj troll, spi9di že s foruma, beden si.

Tko tebe doživlja vsak povprečen obiskovalec tega foruma. Zateženega, tečnega, provokatorskega, nevljudnega 🙂

Kje ej bil pa tvoj, da ti vrstnice raje z drugimi fukajo, samo tebi, pridnemu sinetu, nobena ne da?

Kdo je zatajil, da si postal nekaj, babam nezanimivega?

Kje ej bil pa tvoj, da ti vrstnice raje z drugimi fukajo, samo tebi, pridnemu sinetu, nobena ne da?

Kdo je zatajil, da si postal nekaj, babam nezanimivega?[/quote]

Pa smo spet tam, ko se moraš prepričevati, da smo vsi (razen tebe seveda) babam nezanimivi in da sam ti fukaš. Verjamem, da če si to vsak dan 50x ponoviš, s cajtom res začneš verjet v to :)))))

Izdal si se s temi smeškoti na koncu. Več sreče prihodnjič!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close