Moški mamo testosteron za bildanje mišic
S takimi dosežki se ponavadi hvalijo tisti, ki ne morejo nič težjega dvignit, potem pa namesto tega bajk gonijo, pa najedajo z nekim vegan lifestylom…
A nisi prebral onega zgornjega?
On dela take vaje v fitnesu, ki bi jih lahko v naravi na kaki veji :).
Samo v fitnesu te vidijo drugi pa glavno kar je tam: ogledalo. V naravi pa ni ogledala in ne vidiš sam sebe.
Pa ni tako fensi v naravi, ker ne moreš občudovati mišic drugih tipov pa svež moški preznojen vonj vohaš, ne pa neke narave, smrek. Pa še fajn je, ker lahko vsak mesec plačaš vstponine.
Za to da vidiš naravo in se nadihaš svežega zraka ti ni treba 150km naredit. Tko da nimam pojma o čem ti blebetaš…
Samo to še čakam, da prijavita, da v fitnesu gonita kolo in tečeta na tisti preprogi.
Kar, če to počneš v naravi, ni ogledala pa ni drugih nabildanih moških teles zraven tebe.
Pa vsi, k ste tok proti fitnesu in utežmi, vsi atleti, ki jih spremljate na olimpijskih igrah, hodijo najmanj 2krat na teden na fitnes. Jaz grem pa 3krat. In kaj zdaj, sem zaradi tega že Ronnie Coleman na steroidih ?
http://www.edb.utexas.edu/ssn/CCA%20PDF/Run-200-400%20Sprint.PDF
Tle mate trening Michael Johnsona, recorderja na 400m: 2krat na teden je delal z utežmi. In vi temu pravite nefunkcionalnost ?
Debil, ker opravljam pisarniško delo, hodim v fitnes, da malo migam vsakodnevno, bo zdaj šlo, ali si preveč omejen?
kaj tebe boli kuratz, zakaj jaz gvihtam, če te že zanima, po glavi sem pobrit, lahko pa greva roke polagat, d avidiva, če si res dec, ali samo palamudiš po forumih? Se pa bojim, da sem tudi fizično močnejši od tebe, ne samo umsko..
Ej, ti si sposoben v 10 urah priti iz Vrat na vrh Triglava in nazaj do Vrat?
Si sposoben nabrati in odnesti v klet nekaj gajb jabolk?
Si sposoben nesti nekaj žaklov cementa v drugo nadstropje?
Zmoreš it od doma do morja in nazaj v enem dnevu s kolesom?
In zakaj si ti ne poiščeš enega afk-ja? Ni kemije? zakaj ti meni nekaj težiš, kaj tebe briga, kaj jaz počnem?
Mi lahko kdo pove kako se reče tej bolezni, ko si nekdo ne upa ven iz prostora, da teče raje na mestu v fitnesu, namesto v naravi? V najboljšem primeru gre do stadiona, kar je tudi daleč od prave narave.
Agrofobija ali nekaj takega?
100-ič te sprašujem. zakaj nimaš deca, ki je tega sposoben? zakaj nam, neresnim, 1000-ič težiš z isto debato?
Valjam sem od smeha.
Glej debil, kolikokrat naj ti še povem, da ne jemljem nobenih steroidov? Ti si debeli sirotek, ki se tolažiš, da smo mi, ki fitensiramo, itak vsi na nekih iglah in podobno, medtem pa se gladiš po svojem bauhu…
A lahko ti, naravna moč, narediš 100 sklec, da te vidim…na kaj s eboš pa zdaj zgovarjal, a na to, da to ni potrebno v lajfu?…phahahaha…[/quote]
Osebno delam na CNC strojih kot operater in na dan uporabljam vse živo od zategovanja z ključi imbusi do prenašanja težjih palet in podstavkov za vpenjanje komadov po 8 urah takega dela ki je 80% fizičarjenje 20% umsko delo (korekcije, programiranje hodov itd) se mi na fitnes ne da 🙂 Opažam pa da po 6 mesecih takega dela pridobivam mišično maso. na rokah predvsem.
Ja hvala bogu da dobiš, Matkič, jaz pa ne delam fizično, jaz pač moram v fitnes hodit.
Ja forearmse bi moral zbildal, pa prste. Jst pa ker ne opravljam fizičnega dela, jih pa jačam z deadlifti, dvigih na palci, s heavy grippsi ipd zadevami. Pa sva na istem oz. sem jst za odtenek še na boljšem.
Pa zakaj to delaš?
Da greješ zrak?
Ko več ne veš kdo koga trolla.
Eni gledate Gostilna išče šefa, on pa pač gre raje v fitnes. V čem je problem. Kaj vas ene tolk muči stil lajfa od nekoga. Sej vam nihče ne brani, da ta čas recimo klasike bere ali umetniške filme gledate, samo ups, sej vi tega tudi ne počnete. Kaj sploh delate ta cajt, ko je on v fitnesu?
Pa zakaj to delaš?
Da greješ zrak?[/quote]
Ja, itak. Da prispeva h globalnemu segrevanju. To je point tega, da gre človek telovadit. Pa pozimi je članarina v fitnesu nižja, ker z večjim številom obiskovalcev manj za ogrevanje dajo.
Sam res. Če ta testosteron švicaš v telovadnici namesto na ženski, se džabe bahaš z njim.
In bodibilderji ženskam niso višek moškosti, skoraj ne morem verjet, da kdo sploh pomisli na kaj takega. Sploh oni s tankimi nožicami, ko imajo meča lepša kot marsikatera ženska. Samo še štikle obujejo, pa so Salome.
Med tem, ko eni tečejo v fitnesu al pa kolesarijo v fitnesu drugi tečemo v naravi, kolesarimo v naravi, smučamo v naravi. Medtem, ko eni visijo v fitnesu na TRXih, drugi TRX obesimo na drevo in tam vadimo. Brez pogleda na čudovito izoblikovane moške telsce.
Samo jaz se vprašam, kam vi zategli zagrenjenci sploh hodite. V fitnes ne, ok. Ampak jaz recimo hodim tudi v teater, tam srečam starejši folk, pa včasih grem na kakšen debatni klub, tam srečam redke kulturne odkačenc ein alternativce. Potem če grem v soboto zvečer ven, srečam razne šminkerje. vse to srečam, samo vas velepametnih zagamancev nikjer ne srečam, kaj se cele dneve za 4 stenami skrivate?
Mene zanima v čem je finta, da pišeš death lifti namesto mrtvi dvigi?
Forum je zaprt za komentiranje.