Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mamo testosteron za bildanje mišic

Moški mamo testosteron za bildanje mišic

Če imaš visok testosteron boš imel tud visok libido. Kako niti tega ne veš ? bruke 🙂

Btw, 5 let nazaj jst sploh kvihtu nisem. Bil sem tak kot ti, papu smokije, pil pepsi colo, pečn krompirček za kosilo, pa čevapčiči zraven,… Eeee Matjažko otročiček mali, samo brukaš se…keep on bruking bro 😉

Zdaj si se pa izdal. Torej si brother od Matkiča. Oba buhtlja, nekoč in danes. Za razliko, da ti umetno ustvarjaš testosteron, ker ti s staranje upada, kar že nkol ni dovolj buhtelo (vzhajanje na napačnih koncih). Ampak pustmo to…dejstvo je, da si priznal.

Dejstvo je, da si ti tablete pozabla vzet.

Jaz sem ziher da je tale Goldfish fauš, meni ker sem shujšal in tebi Sadni ker si nabildan, ona se pa ne more rešit smokijev, čokolad, sladoleda pic in niti več stola pred PCjem ker se ji je zamaščena rit not zataknila…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene pa zanima kateri vsaj malce športno aktiven človek uspe vsak dan natipkati na desetine postov na MON?
Aja, tipkanje je hudo aktiven šport. Ni čudno, da pisec največ postov pravi, da je super aktiven športnik :).

As always, išče pozornost. Ne bi se čudil, če so vsi ti vzdevki, ki se pojavljajo zjutraj njeni, zvečer pa pride s “pravim” gor, se hvalit kok je delavna 🙂

Kaj bluziš, jaz delam 8ur na dan fizično torej sem aktiven, doma nardim sklece, še v izobraževanje hodim pa mam vseeno čas natipkat še več postov kot jih, ker grem še na pir kdaj pa kdaj itd…..

Če ti nisi sposoben/sposobna potem ne projeciraj to na druge.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo zabavno vas je jezit. Imate nekaj za dokazat.

Jezni smo lahko samo v tvoji domišljiji. Ne veš niti kdo sedi na drugi strani in ti se ob tem zabavaš ? Patetičen si 🙂

Po tvojem pisanju sodeč bereš cosmota, tukaj limaš “članke” iz glupih ženskih revij in konstantno delaš povzetke nekih babjih tračev, torej so ti očitno jajca že zdavnaj odpadla in si se raje poženščil. Glede na vse to, ti tudi neke namišljene mišice ne morejo pomagat, da bi bil katerikoli ženski zanimiv.

Čuješ Lepolaska, kolko žensk si ti podrla da misliš da veš kolkim je kdorkoli zanimiv

nobene, vem pa, kateri nam niso zanimivi :)))

Ti se obnašaš kot možača, tko da, nisi glih najbolj kredibilna, da bi govorila v imenu vseh žensk…

to se ti zdi zato, ker ob tebi vsaka izgleda kot možača :)))

Itak vse govorijo, kako imajo ful merila glede tipov, pol se pa najboljše babe limajo na tipe v armani puhovkah in z zlatimi ketnami okoli vratu, to pa zato, ker takim tipom ni žal zunaj tresnit 100 eurov za pieechke.

Zdaj pa čakam anslednjos erijo protinapadov, da to ni res, da one ful res želijo neke očalaste bedake s številnimi hobiji..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Niti ne. Se še ni zgodilo, da bi v reali naletel na kšno podobno tebi. Pomoje tud ti nisi taka, samo na forumu se delaš neki ful zajebano. V živo ste vse čist neki pridkane, pa sramežljive…pač babe, k babe.

:)))
ti bi lahko kakšno žensko srečal, samo če bi prišla vodovod šraufat k tebi domov :)))

Na forumu ti je lahko vsaka kokoška glasna. Tud tiste, k jih poznam v reali, k so bolj sramežljive sorte, redkobesedne, na netu pa ful zgovorne neki, pa bojevite. Daj ne me jebat no, klitoris imaš spodaj, kaj boš ti kokodakala pička smotana.

S temi feminističnimi izpadi začnete samo ko vas je več na kupu, pa ko se doma za ekranom skrivate.

ti pa možgane :))) kar pojasni tvoje javkanje, da nobena noče “intelektualnega” ukvarjanja s tabo in se ti zdi, da so vse neumne :))))

koliko si pa zadet, da nas več vidiš? 😀

Dragi fantje, če lahko vskočim s svojim ženskim mnenjem v resno moško debato. Meni niso prav nič všeč moški s pretirano poudarjenimi nenaravnimi mišicami, ki so jih pridobili s papanjem raznih umetnih izdelkov. To je zelo podobno, kot vas motijo umetne ustnice, joški ali zadnjica pri ženski. Kar ni naravno, pač ni lepo. Moški so lepi in seksi, če so naravni, da imajo mišice pridobljene s fizičnim delom, pa tudi rekreativnim športom. Ko ga gledaš, vsega zagorelega in potnega med sekanjem drv, omg 🙂 Recimo tak ideal je Michelangelov David.

Ne vem o kakšnih umetnih zadevah pišeš. Spet neko nabijanje v tri krasne. Jaz sem cel umeten od mesa in zelenjave.

Ampak važno, da dalje terate, kako v fitnes hodijo samo neki napihovalci, ko prideš tja, pa vidiš 99% normalnega folka, pa mogoče enega, ki je napikan. No ja, tu ste pač malo bolj posebni, itak redko iz bajte grete po moje. V MB in LJ imajo fitnesi tak promet, da redkokdo NE hodi v fitnes…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close