Moški mamo testosteron za bildanje mišic
Tvoje telo sploh ne more z naravno hrano sprejeti toliko beljakovin, kolikor jih potrebuješ za vzdrževanje pretirano povečane mišične mase. Saj ti kar papcaj to in bildaj, ti ne branim, samo večini žensk se nam to zdi grdo, ker je pretirano, tako, kot se vi spakujete nad “botoks” ustnicami in drugimi nenaravnimi povečanji pri ženskah. Tako pač je, da zdravo telo, ki se normalno prehranjuje, z živo hrano, in se dovolj giblje je najlepše. No, vsak ima sicer svoje normative. In Spider, kar mirno bildaj, če si si všeč tak, podpiram to.
Kakšna pretirana mišična masa, o čem ti to. Tako sem pretirano mišičast, da imam pod 80 kil. Ampak glej, ne da se mi razlagat, ekr ste tu vsi itak malo prizadeti gelde tega zgleda. Napišem, da treniram, pa že vidite nekega bilderja z 110 kilami.
libido ze sam kaj k se vm ne dvigne do konca pa pri 28 se zacnete brit po glavi k ste napol plesasti. ok za pogledat je mmm drgac pa pojstla pa nc kaj ekstra…en nabildan en pa zdefiniran..za pogledat ste pol se pa ze neha.
Ko d ačutimo neko ful željo se ukvarjat z neko zoprno babo, ki je cela pametna na netu…Kaj nam sploh težiš, najdi si enega debelega, tak paše poleg tebe.
Pa stavim, da sem na vrhu Pohorja ene pol ure prej, kot vaši nefitneserski dedci, pa da imam neprimerno več kondicije za sekanje drv, košenje z nitkarco in podobno. Zakaj, ker sem vse te stvari počel in počnem. Ampak ok, naj bo povaše, mi v fitnesu smo vsi napikani, pa imamo ful preveč mišične mase, pa vse umetno..
As always, išče pozornost. Ne bi se čudil, če so vsi ti vzdevki, ki se pojavljajo zjutraj njeni, zvečer pa pride s “pravim” gor, se hvalit kok je delavna :)[/quote]
Jst se ne rabim hvalit, ker tega ne potrebujem. V reali žanjem sadove svojega dela in to me povsem zadovolji. Povem pa svoje mnenje in ga ne šparam. Tu pa zna bit problem za marsikoga. Ampak vi (nekateri) ste mali človečeki, nepomembni, puhli.
Spider, ne se tolk razburjat, saj ti pravim, da ti kar počni to, kar ti je všeč in v čemer uživaš. Če je to fitnes in oblikovanje telesa, super. Denarja ti očitno ne manjka, ker te stvari najbrž niso zastonj. Ponudniki fitnes storitev so seveda vložili veliko truda in denarja v marketing in sedaj žanjejo sadove. Vsa čast, dobro so zmanipulirali mladino, in tudi “starino” morda, da je to ideal. Debate o kalorijah, vnosu hrane, napravah … morajo bit tudi zelo ustvarjalne, tako, da samo let’s go.
Spodnji link pa je samo povezava o nekem drugem razumevanju.
Ne vem, o čem pišeš, razen fitnes članarine in wheya. Žret pa moraš, pa če si fitneser , ali ne. Jaz pač jem puranje meso, piščanca, ogromno zelenjave, ti pa najbrž burek, vsakemu svoje. Jaz sem zmanipuliran, ti pa naravna.
Meni je fitnes čist mim. Polno železa na kupu, smradu po švicu in ljudi, ki se opazujejo v špeglu. Kljub muski še poslušaš vzdihljaje moških, ki kvihtajo na vse kriplje. Vsi se tudi ne držijo tega, da pospravijo za sabo, kljub brisački, ki jo nosijo od enga do druzga konca. In potem nabašeš na prešvicano napravo. Fak ej…sem se trudila, pa mi ni potegnilo. Grem stokrat raje na aerobiko in kaj podobnega.
Kje pa, tudi sama dam veliko na zdravo prehrano (mimogrede se prehranjujem presno). Pameten dečko, če se kvalitetno prehranjuješ in skrbiš za svoje telo. Ni pa čisto nobene logike s katero me boš prepričal, da je nujno za zdravo telo, da hodiš v fitnes. Veliko bolj naravno je, da tečeš zunaj, ali še bolje, da kaj delaš. V antični Grčiji ni bilo fitnes naprav, pa poglej kakšni so bili moški (seveda so bili tudi duhovno zelo povezani).Človeško telo ni ustvarjeno za enostranske gibe, ki jih delamo na fitnes napravah. Vendar, še enkrat poudarjam, če tebi to paše, kar počni. In Spider, jaz se ne prepiram s tabo, samo mnenja izmenjujem. Koliko pa daš za fitnes (mesečno ali letno), če smem vprašat?
Članarino mam 100 eurov za tri mesece.
V fitnes hodim, ker sem mestni človek in se raje kr po poti iz službe v fitnesu ustavim in naredim, kar imam za naredit. Žal eni po poklicu nismo fizični delavci, pa je treba nekje drugje nekaj počet, če hočeš imet mišice.
To o antični grčiji me je nasmejalo. Mišičasti so bili vojščaki in delavci, filozofi pa prav gotovo ne..
Ko prebiram te komentarje, se sprašujem, ali so ljudje res tok neumni, ali nas samo trollajo ?
Kaj ti basaš koza, da se ne da dobit dovolj beljakovin iz hrane (btw whey je hrana). Če poješ 500g mesa (recimo puranje meso) je to že 24*5 = 120g beljakovin, poješ še kako skuto, ali tuno, pa si že blizu 160g, več pa itak ne rabiš za rast. To je res težko pojest a ne ? Pa jst mam tud manj kot 80kg, podobno kot Spider. Ne jemljem kreatina, nisem na steroidih. All natural.
To vi mau preveč Pop Tv gledate, ko vam mediji perejo mozak in nasedete še največji neumnosti. Odpri prvi link na začetku teme in mogoče boš dojela o čem ti pišem. In potem vi kao ful neki izobraženi, razgledani, pa to? Vsakega, ki je kdajkoli stopil v fitnes in poprijel za kakšno utež ga označite za napihnjenga steroidarja 😀
Trollanje asocialnih freakov. Nič oni ne izvajajo nobenega jogginga nikjer..
Dokaz, please, da filozofi niso bili mišičasti 🙂 Kaj te je pa nasmejalo?
Đizus, pol kile mesa poješ na dan?
Ne ne boš! Koristi pa tud ne boš imel nobene, razen, da boš olajšan za 12 evrov 🙂
Zakaj pa vi zagovorniki healthy lifestyla še naprej papcate kremšnite, rogljičke, bombončke ipd pičkematerne ?
Ne, se zdaj vleč ven Kulturnez, saj si sam rekel, da ni problem dobiti večjo količino beljakovin s hrano in si omenil 500 g mesa. Meni se to zdi za normalnega človeka ogromno. Najbrž si se tudi ti zgrozil ob podatku, da bi moral vsak dan pojesti pol kile mesa, da bi bil vnos beljakovin enakovreden tistemu, ki je priporočen za povečanje mišične mase. Seveda z raznimi preparati je vnos preprostejši. Nisem pa še slišala, da bi kdo požrl pol kile čokolade na dan, razen morda, kakšen bolan um. In tudi nisem še slišala za kakšen klub, kjer bi to propagirali 🙂
Pa kdo vam je kriv babe, če mate vse ploščato, zamaščeno, celulitasto rit ? Pa vse lepe babe so sfotošopirane, a ne, pač tiste, k jih vidte na 24kur, vn itak bolj mau hodte. Zdej k ste stare 40 je pa itak že prepozno za vs. Namesto počepov, raje kak jogging, al pa jogo. Nč se ne bomo naprezal več, pa bognedaj, da še kak znanec opazi vso premočeno v majici, bi zgubila vso dostojanstvo. Pa če boš en počep nrdila, boš prec dobila tiste steroidaste noge, kako boš pol spravla nase kavbojke, če boš mela quadse večje, k Marion Jones ?
Mi fitneserji, jst, Spider, Dx. sploh ne vemo kakšno škodo delamo svojmu zdravju. Vi, ki se v življenju niste ukvarjali s športom in prebrali vso mogočo literaturo na to temo, bi nam pa samo radi pomagali. Škoda, ker so vaši nasveti pol kurca vredni 🙂
Najdi si že en posran job, ker ti škodi posedanje tja v tri dni. Pišeš nebuloze. Kot da si edini odkril toplo vodo. Ma eni se že s toplo umivamo dalj časa, pa mrzlo smo tudi osvojili in mešanje tople s hladno pravtako. Prestopi se že!
Uf, kolk si vesel Kulturnez, vidim, da ti fitnes res dobro dene. Si tak popolnoma povezan: “Zdrav duh, v zdravem telesu!”
Forum je zaprt za komentiranje.