Moški mamo testosteron za bildanje mišic
o, fuj.
zdaj vem, zakaj so nekateri tu alergični name – prepogosto omenjam, da je vsak moški z več kot 20% maščobe zavaljen prašič, ženskam je pa kak procentek več dovoljen…
super mi bo nucalo 🙂 moj tip bo mal čez 50, oba bova imela -20% in ne bo težav z mlahavim tičem, ki ga sproducira preveč babjih hormonov, ki so posledica špeha. 🙂
to je tvoja bolezen, da še vedno razlagaš, kako si v “zgodnjih dvajsetih” :))))))))))
in ja, ko bom jaz mal čez 40, jih bo on imel nekaj čez 50. ne vem, kakšne halucinogene droge jemljete, da ste ugotovili natančno višino moje plače in starost mojega partnerja :)))) ti me vsakič postaraš za ene 5 let (mojega dedca pa za 10) in ne glede na to, kolikokrat boš to ponovil, ne bo postalo resnica. še nisi ugotovil, da če si pred špeglom ponavljaš “sem lep, zaželen in imam velike mišice”, ravno tako ne deluje? :))))
Še ena, k ma še ogromno časa:) Ja sej res, za otroke je še prezgodaj, to pride tam pri 40-50ih v poštev. K bivšim/zavrnjenim se lahko kadarkoli vrneš oziroma jih odmrzneš iz skrinje. Saj te vsi čakajo, čas je iluzija. Tud če bodo mel kero žensko/ženo/otroke, se bodo pač ločili, ko pride OVERRIDE BEFEL. Ženska se mora do nekje 45ih prvo sebe dobro navadit, pojesti vse maline, k jim ponuja narava. Potem pa je morda čas za resnega partnerja, zvestobo in 100% ekskluzivo (z njegove strani seveda), ki te bo brezpogojno ljubil, pa morda bo mel še kaj denarja, ki drugače ni bistven, dovolj bo zgolj 3sobno_stanovanje/hišo, eno 2sobno za oddajt za zravn, 1500eur plače da ima vsaj, pa kakšen vikend po starših, kaj več pa ne, za skromno bo to dost. Pa vsi ki serjete, ženska se pri 40ih šele rodi, je kot nova, boljša, bolj fit, zrelejša, lepša od 19letnic, kar jim vsak dan pokaže. Sodobna medicina pa je tudi tako napredna, da nima veze a rodiš pri 15ih ali 45ih, če je kakšn plod fefekt, gre v abort še predno se mu duša naseli. V glavnem, treba ga je srat do vsaj 40ih, za žensko, za resnost bo še čas.
Mimogrede lepolaska, tole si mela pa prav zadnjič, ta 50 shades of grey je fetish babam SAMO zato ker je tip bogat ko prasec. Samo še tepanje po ritkici mu vsaka izpili s svojim šarmom in je Mr.Perfect. Aja pa denar nobeni ne pomen, slučajn da je imel milijarde, ona mu je še Audija A3 vrnila in je raje hitler wagon naprej furala, beetle. Tole je realiy, če bi bil tip broke:) aja pa še to pri ženskah, k jim denar nič ne pomen, kaj šele pri unih, k jim… https://www.youtube.com/watch?v=b1QGJ74XFXs
Samo res, Vili. To ni dalec od razmisljanja morda ze kar vecine “zahodnjakinj”. Ceprav tudi “vzhodnjakinje” vec niso dalec od tega. Predvsem tiste materijalno neodvisne, karierno uspesne, ipd. Dvajseta so danes definitivno leta za “uzivanje” zensk. In saj jih ni tezko razumeti. Vse to pocno, ker lahko. Druzba taksnega obnasanja (vec) ne obsoja. Financno si lahko privoscijo. Kolikor jim manjka pa prispeva tip. Kandidatov celo podpovprecnim mladenkam, ce le niso pretirano debele, grde ali zoprne gotovo ne zmanjka. Poleg vrstnikov pa smo tu se starejsi. Dovolj je, da se ne skrivajo. In ze se lahko izzivijo. Temu se je tezko upreti. Za namecek pa se tudi marsikatera vezana mladenka, razvajena kot je od pihanja na duso, ni kaj ekstra pripravljena potruditi v vezi, kar gotovo botruje porastu locitev. Temu, kar se je svoj cas obsojalo, da se zenska odloci za locitev, se danes aplaudira. Sploh med zenskimi vrstnicami.
Po 15 in vec letih uzivancije, sicer tudi raznih razocaranj, ko si seks s frajerji, ki so above their league, tolmacijo kot nesmerno ljubezen, pa se namisljeno “zrele” podajo v lov na “pravega”, “resnega”, zvestega, itd. Seveda tudi nadstandardnega. Z ustrezno placo, premozenjem, statusom, itd. Saj jih je za razumeti. Izzivele so se. Tiktakanja bioloske ure se vse bolj zavedajo. Pa tudi o moskih so se marsikaj ze naucile.
Tisti, ki sceno poznamo, to se kako dobro vemo. Dalec od tega, da je vsaka taksna. Odstopanja so v vse smeri. Od taksnih, ki ze pri 18-ih “iscejo” moza, pa do taksnih, ki so nikoli nimajo namena dlje vezati. Vseeno pa je zgornji opis precej tipicna zgodba.
Ta druzbena sprememba, sprozena s feminizmom, pa se je odrazila tudi na moski populaciji. Za naslednji odstavek pa vec nimam casa. Letim… Lp
Ženska se rodi s kapitalom, tip si ga mora pa še pridobiti. Ene ženske svoj mladostniški kapital investirajo v družino, trajnega partnerja, druge v težko/elitno/ne-kvazi izobrazbo, ki vodi do elitne kariere, tretje pa vse zluftajo, kapital potrošijo na zabavah, avanturah, potem se pa nekje pri 30ih, neredke pa že okoli sredine 20ih zbudijo BROKE AS FUCK, navajene visokega standarda in glamurja, za katerega same nimajo več kupne moči, se pravi ni več primarnega kapitala ( mladost=lepota=zdravje) in ni sekdondardnega kapitala, ker si niso nič ustvarila oz. ji služenje/zaposljivost obratnosorazmerno z leti upada oz jim je to zadnja služba, če jo majo, pred katastrofo. Če ostanejo sploh v državni službi, še gre nekak, sam ni pa več takega obilja, ki ga je nudil primarni/birth-right kapital 🙂
Pa še en fenomen se je zgodil. Sedaj so tudi beta fags ako ozaveščeni oziroma imajo dovolj izbire, da ne bodo vzeli pregonjene kurbe, so raje sami. Ženske izbirajo nekje do sredine 20ih, potem pa moški izbiramo med čedalje večjo izbiro, saj so poroke čedalje bolj redke in čim ponudiš poroko/hišo/varnost, stojijo v vrsti od jarš do viča, ker si čedalje redkejši babo za življenje na pukl nakopljejo. Si pa z veseljem pravo žensko, ki jim pravočasno podari mladost, pozornost in podporo. Za sproti jih je dosti, ne rabš pogodbe za kurbo. Pa mimogrede, vse ženske si želijo poroke, to jim je primarni cilj al si priznajo al ne. Če to ponudiš oz. je jasno, da si material za to, je MRTVA, skoraj kerakol, če si ji vsaj malo všeč, je to FUZIJA:)
Kaj je ti lolek bolek…še vedno te nobena pod 21 noče poročit?
a to ti je iz možganov prelilo v roke ob drkanju ☺
na posebno željo (da ne natipkam teženje) ponavljam objavico ☺
a to ti je iz možganov prelilo v roke ob drkanju ☺[/quote]
Oni, ki ne hodijo v fitnes centre, ne športajo nič nikjer. za smučanje rabiš močne noge. najlažje jih dobiš pri fitnesu. Fitnes centri nimajo samo gvihtanja, imajo tudi skupinske vadbe, aerobiko, grit, TRX itd. To ponižujejo samo lenuhi, ki ničesar športnega v svojem življenju ne počnejo. Kako bo revček, ki ni niti zagret kolesar, niti tekač, niti fitneser, pozimi zagreto smučal?
Vse športnike srečaš v fitnesu, tudi take, ki jim je primarni šport recimo kolesarjenje ali pozimi smučanje. To sem že zdavnaj ugovoil, po fitensu pljuva smao folk, ki ničesar športnega ne počne. Potem si izmislijo, kako oni ful drsajo, ali tečejo, ali smučajo. Koliko ljudi vidite zdaj pozimi teči v naravi?
Spider problem je dobit dober fitnes, da ne misliš, da si v drugi državi. Nižja kot je cena več je opic notri.
Ma ti si ena opica. Kar nek totalka nešporten tip.
Ns kako si ti hitro prizadet. Vsaj v LJ sem si ogledal vse fitnese in točno vem kakšn folk pride pri določeni ceni fitnesa in ob katerih urah hodijo. Tko da mi sam povej kok pride mesečna karta, dan/uro pa ti povem kakšen % opic bo notri. Sej zato pa majo eni zakupljeno za skupine oz. ločeno sobo oz. individualno vadbo oz. najbolje doma, da ne poslušaš tistega NAZAD!!!
Haha, ti če si bil kdaj v fitnesu je to v osnovni šoli blo, ko ste z razredom šli. Tm so ponavadi vsi prijazni, še pomaga ti bo, če rabš spoterja, al če maš probleme s kšnimi nastavitvami. Tko da, ne zmišljuj si pedr trollast, pa priznaj, da si nešportnik in da to kr mau na pamet govoriš.
Da grem na tvoj nivo. Vidiš kako si takoj asociativno fitness povezal s … A zato hodiš, da ti kakšn pomaga nastavit kaj, prijazno pa to 😀 Me prov zanima kam hodš k se vsaj v LJ točno ve kakšn folk v kater fitnes zahaja, še posebi če si na uro specifičen… Po babah pustiš pljuvat, brez omejitve. Medtem k če nekdo čez fitness kaj reče, postaneš pa največji prostak, ki brani vsakega k dvigne 5kg na teden.
Tiste prave gnide, ko ljudi z opicami zmerjate, ste ponavad samo drkači doma brez hobijev, lifa. Zato pa tud začneš jokat, ko zagledaš nekoga, k bolj od tebe zgleda. Pa pol iz fovšije rečeš, da se špika in da je to tud vse kar ma za pokazat. Ma tak ma in v denarnci in v glavi več k ti…
Seveda da se prostaško izražam. Si pa dolg časa rabu da si to pogruntal, bebec.
A maš Fatomorgana v riti? Kdo je o tem govoril. Govori se o obnašanju ljudi. Tuljenje, dretje, neslovenski jezik… A veš kaj pomen opica? A opice se špikajo? A si moral takoj lulčka pokazat? A to ti je ahilova ritka, tukaj te zapeče, če kdorkoli kaj čez fitnes reče, tudi če čisto nekaj nasplošno pa še to samo za določen tip fitnesov, pa bi se kar na smrt stepel vidim… Nočem delat reklame. vendar pred leti se je odprl eden najcenejših fitnesov v LJ in če greš tam okoli 17:00 vidiš notr skupne lastnosti obiskovalcev. Potem obstaja en elitni fitness v LJ, k je bil prvotno namenjen samo za elito, vendar ko je blo premalo folka so odprli prosto, čeprav je cena še vedno malček višja… no tukaj v elitnega hodijo seratorji večinoma. Jst osebno imam rad DUNGEON stil, samo brez opičjega dretja in namernega tujega govorjenja, čeprav znajo vsi slovensko, če bolj cool se jim je dret po tuje…
Ej ti lepolasko, pozabil si me še obtožit, da sem te obsodil, da imaš majhnega lulčka, ker hodiš v fitness.. A tega pa nisi “prebral” med vrsticam, ko je pisalo, da so opice moteče v fitnesih?
Jst sem prostak s 6pekom, pa izrezanim v-linom. Če bi prilimal svojo sliko bi mel poln predalnik zasebnih sporočil. Ti se pa ziher na kakem badooju matraš dobit eno žgoljavo zašpehano za na kavo. Ziher si še ves postaran, s plešastimi lisami po glavi, lol
NS haha… Dobro, telesno, starostno si vrhunski primerek potem. Kaj je potem tvoj izgovor? Pa ja ne tista lulika, k te je redno varala? A zdej boš začel pa raje lulčke uživat? Malo poguma no, vrži še enkrat trnek v morje, zakaj se bojiš.. Z leti bodo tudi tebi siveli lasje in pobiralo jih bo… zato izkoristi sedaj, da ne boš objokaval tisto pravo ljubezen dokler ne boš tudi ti star zavaljen prasec po badujo iskal mlade… fante;D
Lej a si to ti? A tkole si prijazno pomagate med sabo?
https://www.youtube.com/watch?v=xuH6uKafP8s
Rabiš account za ogled (ENG verzija), zato sem ti dal zgoraj DE verzijo k ni blokirana oz. ne rabiš accounta:D
https://www.youtube.com/watch?v=rsdk-Hmq57M
Lepo, da si se končno razkrinkal, trollček. Uživaj v pogovoru…s samim seboj.
Forum je zaprt za komentiranje.