Moski morajo nositi tangice
Ma dejte punce ne bodite tolk egoisticne. A mislite da tangice pasejo samo na vase (bolj ali manj debelusne) zadnjice???
Valda, da ste proti, ker bi tip bolj zazgal v njih kot pa ve. In pol bi mogle ve obcudovati njegovo rit in dajati komplimente…namesto, da bi jih on vam…
Hi, hi, hi….
Tako bom rekla: vse je odvisno od riti, ki nosi tangice. Tako ženske, kot moške. Na ene pač tangice pašejo, na druge pa ne. Pa tudi, okusi so različni. Za moj okus, recimo, je diskretno prikrito dosti bolj seksi kot čisto odkrito.
Men je pa všeč moška rit v tangicah. Pa pol tud ucpredi full dobr izpade vse skup, k je bl mal blaga na riti…. mmmmmmmmmmm….
Moški + tanigce – fuj
Sem jih kupila bivšemu, pa jih je pol nosil in ponosno razkazoval svojo rit okol, pa me je pol minil. So mi boljše boksarice. Sicer pa tange nosim iz praktičnih razlogov, ne ker bi blo seksi, to so si moški izmislil.
Moški v tangah……bljaaaak. Že na ženski riti so mi (čipkaste) boksarce dosti bolj seksi, na moških pa sploh, brez čipk, se ve ;))
O ja, jaz sem pa že videla fejst seksi moške boksarce, samo morajo biti pa oprijete.
Pošlji oblikovano (14-12-03 16:14)
Xtrm, pol je pa dobro, da je bivši, če te je kar minilo, ko si njegovo rit vidla v tangicah 🙂 No, moj ZDAJŠNJI ima super rit in tangice mu ful pašejo.
Moški in tangice, je relativno vprašanje. Ko berem odgovore ugotavljam, da so na eni strani ženske, ki prisegajo na “moški” videz fantov, na drugi strani pa ženske, ki jim je všeč novejši stil oblačenja svojih dragih.
Mislim, da je veliko odvisno tudi od naših let! Taka moška moda, kot velja sedaj (oprijete hlače, majice, tangice, britje zakritih delov…) je še pred časom veljala za stil gay-ev in noben moški “straight” ne bi niti pomislil, da bi se tako oblačil. Vendar moda naredi svoje.
Jaz sem za to, da moški je moški in naj tako tudi ostane. Mislim, da moda malo pretirava. Oprijete hlače, majice, tangice, britje paše nežnejšemu spolu. Danes pa moda vse preveč “poženščuje” moške. Ostalo je le še to, da se ne šminkajo! Mogoče pa bo to naslednja faza modnega procesa! In kaj moškim še ostane, od česa se razlikujejo od žensk, le še po “binglbonglnu”, ali pa haha še tega več ne bodo rabili.
Lep dan!
poli
Saj moda že forsira tudi moško šminkanje, oblikovanje obrvi …, da ne
govorim o tem, da se vsi manekeni povsod birjejo
Tange so za pedre
Moj ma pa ful dobro ritko(matr skor boljša je k moja), pa jo rada gledam, ampak ne v tangah, mi to ni seksi. Tudi sama imam raje bokserce, ampak tange pac nosim da se ne vidijo črte na hlačah in krilih. Tudi njemu niso všeč tange(da bi jih on nosil), na meni so mu itak všeč!
bljek
Pa dej no, moška rt u tangicah, nooooo… Pa nisem za časom. Pa tut zaplankana nisem. Če bi jih moj imel, bi crknila od smeha, ali pa bi me bilo sram, da je moj tip. Vsi bi se norce in njega delali. Z mano vred.
Pa tudi, če bi jaz po tvojem mnenju šla u korak s časom, si prepričana, da je okolica že v koraku s časom? Jaz nisem.
Sinthija – se popolnoma strinjam s tabo.
Napisala si, da so tange za pedre. Ta izjava se mi zdi res primitivna. Ne mislim, da si primitivna ti, prosim, ne me narobe razumet. Verjetno je to pač ena od stereotipnih predstav, ki jih imamo ljudje, v stilu: mačke so potuhnjene, plešasti moški bolje seksajo, roza je za punčke, modra za fantke, tange so za pedre… Tvoja izjava, da bi se zaradi česar koli delala norca iz svojega partnerja, pa bi mi na tvojem mestu dala precej misliti.
Ah, očitno vas je tukaj preveč svobodomiselnih zame. Grem dalje :-))))
Tudi jaz nosim tangice in še veliko rit imam.
NEEEE, lepo prosim, samo tega ne!
Moška rit je nekaj najlepšega, kar lahko uzrejo moje učke, samo ne v tangicah. Ali boksarce ali pa nič! To dvoje pa JAAAAA.
sprejemljivo, če ma dobro rito pa da je obrit. drugač pa oprijete kratke(ne une skor do kolen) boksarce ZAKON!!!
Pa še tamali mi zmeraj uhaja iz tangic.
Fuuuuuuuuuuuj!
Na riti pa imam mozolje.
Moške tange so za ekshebicioniste, oz. narcsoidne, istospolno usmerjene moške. Pa nimam osebno nič proti njim, a vedno sem ravno naštete “modele” imel možnost videti v tangicah (v savnah, slačilnicah po športnih dejavnostih, na morju). To je skoraj tako, kot če ženska podnevi(ne ponoči za spanje) nosi bokserice – zame je to moški tip ženske, zelo bossy. In po možnosti še kostim kot moška obleka in kravato za accessory. Marlene Dietrich style… Za katero je pa tudi znano, da je imela rada ženskice. Pa se začaran krog spet vrti!
Pik
Forum je zaprt za komentiranje.