Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski morajo nositi tangice

Moski morajo nositi tangice

Na moški ritki mi seksi zgledajo samo oprijete boksarice. Ob tangicah bi pa res pomislila, da ima kakšna “čudna” nagnjenja.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Tange od moških nosijo le pedri, kar mene vpraš! FUJ!

Tangice naj nosijo postavna sexi dekleta.Grdo pa je gledati debela dekleta in moške vseh volumnov v tangicah.No za nekatere.Lepe tangice na NEprivlačno telo ne grejo.

Oprijete kratke boxarce za tipe…ni lepsga..pa ce ma se hudo rit..mnjam.

Drgac pa ne razumem zakaj bi ble pa boxarce na zenski pol da je zlo bossy tip zenske..jaz dost nosim minimalke (nekaj med boxarcami in tangicami al pa hlačkami) pa so cele čipkaste in zlo ženstvene.

www.studentarija.net

Mmm,si me že zrajcala…

Oh fuuuuuj to zame ni več moški ampak šminka!!!!

Na tvoji ritki bi blo pa to dobr videt!

Moški in tangice? no thanx

A sam tok je treba?

www.studentarija.net

Točno to! Pa tudi tangice niso vse dobre, meni grejo na živce tiste, ki jih nosijo npr. pod boki…

Seveda sexi perilo na sexi postavi,to je tako kot pri matematiki +&+ da +.Moške,vsaj mene zrajca sexi perilo.

Ja no sam ne vse..mislm do neke mere ze ampak eni so bl usekani na perilo (moski mislm) eni pa manj pa jih bolj rajca kej drugega.

www.studentarija.net

Hehe..ja glih v pondelk sm si en ful lep komplet kupila.

www.studentarija.net

Komplet lahk kupim tud jst, rad bi jih vidu na tvoji ritki!!!!!!

Mene bi velik bol zrajcal če b te vidu brez – sam predstavljam si te lahko…..

No sj ni boljsga kt domislija..si lohk predstavlas kr hocs.

www.studentarija.net

Jst si predstavljam, da s ti dobra ribica, a je res?

Okusi so razlicni tko da ne wem kaksne so dobre ribice po tvoje.

www.studentarija.net

Moške tange- za crknt, moške oprijete boksarce- njami. Mož je dobil v dar za božič tange(ne od mene). Celo 1x jih je oblekel, pa še to za 10 min, dokler mu jih nisem slekla. Božič je blizu, tko, da lahko spet probava, če so mi zdaj kaj bolj všeč.

To si ti, Rubyfruit! Se prepoznaš? Kako si trmasta!

Končno še kakšna normalna ženska na tem forumu… 🙂

Nemorem se bolj strinjati s tabo! 😉

Moško britje kjerkoli že je, je kakor ženkso britje popolnoma OK, če s tem ne pretiravajo. Lepše je za pogledat npr. moškega, ki je spodaj postrižen kot pa moškega, ki ima spodaj viseč pragozd. Prav tako žensko. Tudi bolj moški zgledajo moški, ki so brez brade in brk kot pa z njimi.

In lezbijke!

Bravo Kren!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close