Moski morajo nositi tangice
Na moški ritki mi seksi zgledajo samo oprijete boksarice. Ob tangicah bi pa res pomislila, da ima kakšna “čudna” nagnjenja.
Tangice naj nosijo postavna sexi dekleta.Grdo pa je gledati debela dekleta in moške vseh volumnov v tangicah.No za nekatere.Lepe tangice na NEprivlačno telo ne grejo.
Oprijete kratke boxarce za tipe…ni lepsga..pa ce ma se hudo rit..mnjam.
Drgac pa ne razumem zakaj bi ble pa boxarce na zenski pol da je zlo bossy tip zenske..jaz dost nosim minimalke (nekaj med boxarcami in tangicami al pa hlačkami) pa so cele čipkaste in zlo ženstvene.
Mmm,si me že zrajcala…
Moški in tangice? no thanx
Seveda sexi perilo na sexi postavi,to je tako kot pri matematiki +&+ da +.Moške,vsaj mene zrajca sexi perilo.
Ja no sam ne vse..mislm do neke mere ze ampak eni so bl usekani na perilo (moski mislm) eni pa manj pa jih bolj rajca kej drugega.
Moške tange- za crknt, moške oprijete boksarce- njami. Mož je dobil v dar za božič tange(ne od mene). Celo 1x jih je oblekel, pa še to za 10 min, dokler mu jih nisem slekla. Božič je blizu, tko, da lahko spet probava, če so mi zdaj kaj bolj všeč.
Moško britje kjerkoli že je, je kakor ženkso britje popolnoma OK, če s tem ne pretiravajo. Lepše je za pogledat npr. moškega, ki je spodaj postrižen kot pa moškega, ki ima spodaj viseč pragozd. Prav tako žensko. Tudi bolj moški zgledajo moški, ki so brez brade in brk kot pa z njimi.
Bravo Kren!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.