Moski morajo nositi tangice
A tut v danasnjih casih to ni sprejemljivo.
Poleti tut ne noste tangic?
Kaj pa tipi oblecete v fitnesu spodi, al pa nasplosno pr sportu?
Za fitnes ja, tangice. Za nogomet tudi.
Kako pa tipi v garderobi gledajo na to?
Kako pa punce gledate na to da ma tip v fitnesu tangice? Vam je to vsec al ne?
Privlačno moško telo se mora pokazati.
jaz jih nosim. men so čist kul. sploh za poleti. in sem hetero. nevem kje je problem da folk tako gleda na to….
in npr na britje intimnih predelov.. .dosti časa nazaj je veljalo, da je to samo za ženske… če je tip biv spodaj pobrit je že veljal za čudaka…. poglejte kako je sedaj? isto velja za britje pazduh… samo to še ni tako uveljavljeno.. .ampak je pa higijensko… veliko manj vonja oddajaš če si pod pazduho pobrit
Tangice nosijo tipi, ki hodijo fitnes in ja fajn je pokukat v njihovo garderobo, napeta ritka.
Enkrat…pred leti, so se naši moški zmenil in so kolektivno za na
morje vsi na skrivaj oblekli tanga-kopalke. Ko smo (ene šter, pet družinc)
prišli na morje, so vsi poskakali iz avtomobilov, hlače in majice dol,
pa s huronskimi kriki tek v morje….
Še zdej imam včasih nočne more….
tud jst sm mnenja, da so tangice na tipu vse prej k privlačne…. fajn oprijete boksarce in je to to…..pri ženski pa tangice in brazilke….. okusi so različni 🙂
To boldano je tako še danes, razlika je samo v tem, da tisti ”strejt” tipi ki to počnejo in to nosijo (popolna depilacija telesa in tangice) še ne vejo sami da so geji ali pa okolica to ne ve, ali pa dobro skrivajo.
Sori, vsak tip z izjemo morda profi kolesarjev in plavalcev (pa če sem še keri ekstra šport pozabil) ki se pobrije po rokah/nogah pa jaz bi osebno dodal še trebuhu/prsih/riti je gej ali prikriti gej, the end…. al pa vsaj hardcore bisex ki bi ga rad enkrat fasal v MMF trojčku kot pasivna pičkica, no lahko je tudi Crossdresser………….
Dejansko od vratu navzdol bi jaz osebno toleriral britje pazduh, pa eventeuelno še okrog intimnega predela (beri jajc in kur.ca) pa še tam bolj skrajšava na cca 1cm +/- kot pa dejansko pobrito…… ker dejansko smešno zgleda če maš trebuh kosmat pa stegna kosmata, zmes pa na nulo pobrito okrog kur.ca…… meni vsaj.
pa ne morete sedaj določat spolno usmerjenost glede na nošenje spodnjega perila. potem tangice nosijo geji, boxer hetero usmerjeni, navadne gate pa bisex?
drugače pa baje geji največ nosijo boxerke
Tangice… se rajši takoj fentam… To še ženskam ne paše…
No ko je ta tema štartala so bile še…
Wd40, pri tebi je ženska čisto brez orožja: ne maraš striptiza, ne padaš na tangice….kaj naj dela potem? Šahira s tabo? :))
Kaj vem… pri Bernulijevih enačbah čisto moker ratam;-))) Ne vem, prijaznost, iskrenost, pamet… ne nujno v tem vrstnem redu. Meni ni problem privlačnost, lepota in podobno… zmeraj se vprašam, kako bi bilo živeti z njo. Haha, manj časa, ko imam pred seboj, bolj na dolgi rok gledam…
Če moški ne rabi ženske, lahko tudi šahira z njim, pa bo vse partije izgubila. :)[/quote]
Res je.[/quote]
Zmeraj pozabim…. pri šahu- daš gol, ali koš…?:-)
Kaj sem pozabil- če mi v kavbojkah ne bi bila všeč, mi tudi v štiklih ne bi bila. Najbolj seksi je pa lahko tudi stegnjen pulover, ker veš, kaj se skriva pod njim.
Nak… rore pucam:-)) Sem bil v klubu popoldne:-)
Kavbojke si z razlogom izbral, ker so praviloma oprijete. :))[/quote]
Ne… če imaš človeka rad in si ga želiš, je lahko tudi v pancerjih in čeladi. Ali pa na vrtu gnoj premetava. No tale je že malo skrajna, je bolj za nazorno ponazoritev.
Ne… če imaš človeka rad in si ga želiš, je lahko tudi v pancerjih in čeladi. Ali pa na vrtu gnoj premetava. No tale je že malo skrajna, je bolj za nazorno ponazoritev.[/quote]
nism sicer vsega brala- ampak JA! maš point wd!
Ne… če imaš človeka rad in si ga želiš, je lahko tudi v pancerjih in čeladi. Ali pa na vrtu gnoj premetava. No tale je že malo skrajna, je bolj za nazorno ponazoritev.[/quote]
No, dobro….saj štekam. Samo preizkušam, če si trden v svojem prepričanju.
Forum je zaprt za komentiranje.