Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski morajo nositi tangice

Moski morajo nositi tangice

Se mi je zdelo:-))) Nepopravljiv romantik, kaj čem…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Raje ne bom rekla, katero temo sem prebrala sedaj na SČ, ki si jo ti komentiral. :))

Tole sem mislila…:))) Sem se skor polulala od smeha.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10147533

Ha, romantika v solo…. po svoje žalostno. Se pa ljudje znajdejo, zadnjič mi je nekdo razlagal o sedlu z motorjem… še zdaj ne vem, a je hotel, da mu ga nafuš naredim, al ga je žena že sprobala….:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Gledam predsedniški spopad na HRT. Naši novinarji bi se moral naučiti, kaj se kandidate sprašuje na soočenjih.

Naši novinarji vedo, kaj je treba vprašat, da se nič ne razkrije.

pozdravljeni, sem fant star 25 let in se že dolgo brijem spodaj in tudi na nudistično in FKK hodim, nosim boksarce a občasno tudi tangice oblečem pač ko me prime.
A sem za to čuden ali kar koli drugega???

btw punco ne motijo tangice

treba it z modo naprej itak da tange so za moške sexi in tudi čipkaste spodnjice prodajojo za moške na Ebayu

to itak da morajo nosit tange saj gremo z modo naprej meni so udobne za nosit in jih kopujem preko ebaya in tudi čipkaste

Suer, seveda so udobne se posebej poleti ko je vroce 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close